Boost Camp - Alexandra Pascalidou & Karin Björkegren Jones

För sjätte året i rad ordnar Alexandra Pascalidou en hälsoresa i sitt Grekland. Denna gång får ni följa med till hennes favoritö Kreta och exklusiva Porto Elounda Golf & Spa Resort. Här bjuder Alexandra och Yogastjärnan Karin Björkegren Jones på en fullspäckad vecka med yoga, inspirationsföreläsningar och kreativitetsövningar. Följ med dessa två driftiga och kreativa kvinnor som kan konsten att förverkliga sina drömmar. Resan blir en kickstart för både kropp och själ!

Hur ser veckan ut?

Under veckan får du lära dig olika yogapositioner och veta deras positiva hälsoeffekter. Resten av dagen finns ett smörgåsbord av aktiviteter - ex. pilates, styrketräning, tennis, powerwalks och löpning för alla som vill ha lite mer. Alexandra inspirationsföreläser och leder kreativitetsövningar. Givetvis får ni veta mer om Greklands hemligheter, kultur och kokkonst.

Dagsprogram
07:00 - 09:00 Ashtangayoga med Karin och inspirationsföreläsningar och övningar med Alexandra. Teman på föreläsningarna kan vara om konsten att förvandla nackdelar till fördelar, om de grekiska gudarna och mytologin som vägvisare i vardagen samt om m att bryta upp och bryta ny mark och möjliggöra det omöjliga. 
09.00 Frukost
09.30 Tid för sol, bad, spa, utflykter, skrivande och läsande
17.00 -19.00 Ashtangayoga, andningsövningar, yogateknik och avslappning
19.30 Middag

Datum: 28 maj – 4 juni 2017
Pris: 17 900:-/person

I priset ingår:

•    Direktflyg tur och retur från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn
•    Mat ombord på flyget
•    Transfer till hotellet
•    Boende i prisbelönt femstjärnigt hotell
•    Frukost & Middag
•    Yoga morgon och kväll​
•    Föreläsningar och övningar i personlig utveckling
•    20% rabatt på samtliga behandlingar på Six Senses Spa​

Frågor? Mejla oss eller ring 0771-37 37 37, tonval 4.

Boka Boost Camp


Bo bra på femstjärnigt resort

Bor gör du på femstjärniga Porto Elounda Golf & Spa Resort på Kreta. Hotellet ligger direkt vid stranden ochg här finns en hel drös av faciliteter att roa sig med – allt från egen golfbana till en stor pool vid hotellstranden.
Läs mer om hotellet här!


Om ledarna

Alexandra Pascalidou

Alexandra Pascalidou

Uppväxt i en grekisk bergsby med sin mormor som varken kunde skriva eller läsa, flyttade Alexandra som sexåring till förorten Rinkeby där hon växte upp. Som kvinna, invandrare och arbetarklassbarn har hon gjort en lång resa för att komma dit hon är i dag. Här delar hon med sig sina fajtertricks- och finter, både fysiskt och psykiskt, och lär oss konsten att vända motvind till medvind. Alexandra kommer också att guida oss i grekisk mytologi och filosofi som kan hjälpa oss i vår vardag.

Karin Björkegren Jones

Karin Björkegren Jones

Karin Björkegren Jones är författare till flera yoga- och hälsoböcker, ett 15-tal yogadvder och är en välkänd yogalärare. Karin har jobbat på flera av de större yogastudiorna i Stockholm och i nio år drev hon yogastudion Yogavita i Båstad. Karin har också haft flera yogaretreats i Indien. Sommaren 2012 drabbades Karin av inflammatorisk och hormonell cancer i sitt högra bröst. Karin genomgick alla tuffa cancerbehandlingar, idag säger hon:


- Jag har yogat i både nöd och lust. Det var fantastiskt att upptäcka att yogan var kärleksfull och stöttande när livet var på topp, men också när jag trodde att jag nått botten. Jag önskar alla en sådan ömsint och trofast partner. Det vill jag gärna förmedla som yogalärare. Yogan kan bli din bästa liv- och pensionsförsäkring, men du måste ha tålamod och lita på att det du sår får du skörda. Med hjälp av yogans övningar, meditation och andning blir du både starkare och smidigare samtidigt som du känner dig balanserad och fokuserad. Och på köpet rensar, renar och storstädar du dig själv både fysiskt och psykiskt. Du gör en yogadetox, helt enkelt.

Karin är aktuell med boken Yoga – fysisk och själslig detox
Hemsida: www.karinbjorkegrenjones.se
Blogg: blogg.karinbjorkegrenjones.se


Vem kan delta

Alla kan vara med. Nybörjare och proffs. Fritidsmotionärer och sprinterstjärnor. Det här är en resa för dig som vill välkomna sommaren stark och smidig. För dig som behöver reflektera och revidera och fylla på med inspiration, mod och ny energi. Du som vill äta nyttigt, njuta av sol och bad och öppna upp för nya vänner och visioner.