Bodyboost med Rebecca – för kropp och själ

Häng med på en vecka med gruppträning med Rebecca som gästinstruktör på något av våra två powered by Playitas-hotell i Grekland. Träningen bjuder på varierande och spännande pass, och det är helt gratis att vara med! 


Om Bodyboost med Rebecca

Rebecca er en fantastisk instruktör för den som vill fokusera på korpens form och balans. Hon ha satt ihop ett träningsprogram som kör igenom kroppens alla stora muskelgrupper.  Fokus ligger på styrka, uthållighet, smidighet och balans, vilket gör att du kommer känna dig stark och balanserad. Detta är ett perfekt sätt att lära sig nya övningar och bli starkare i sin träning. Med Rebeccas väl sammansatta träningsprogram får du extra energi och motivation för nya utmaningar.


Klassbeskrivningar 

Watercross är träning i vatten - vi leker med kända element från vanlig funktionell träning. Alla kan delta, samtidigt vattnet gör det till en övning för de mer erfarna. Träningen i vatten är mer skonsam!

TRX är funktionell träning med speciella TRX-band, som ger effektiv träning av flera muskelgrupper samtidigt. TRX är också ett utmärkt sätt att träna coren när du jobbar på balansen i övningarna.

BIKE Vi cyklar på stationär cykel. Med musik så guidar jag dig genom passet med bitar av lägre intensitet och en del tuffare bitar där vi trycker på. Musiken hjälper oss att pusha på och det garanteras hög puls och god stämning!

Funktionell styrka är gruppträning med fokus på styrka. Puls- och styrkeövningar ökar din uthållighet och tränar kroppens olika muskelgrupper.

Morgonyoga för morgonpigga som vill börja dagen med en solhälsning. Härliga rörelser som förbereder kropp och själ för en ny härlig dag.

TABATA består av utmanande och fysisk intervallträning om 20 sekunder. På dessa pass garanteras hög puls och hög förbränning. Garanterad svettgenerator!

Core & puls ett pass där vi kommer att jobba i olika pulszoner & stärka vår core – för stabilitet, hållning, i skadeförebyggande syfte & allmänt stärka rygg och mage. 

Bollträning är träning på en stor träningsboll, vilket är superträning för din balans och dessutom perfekt för att stärka bålen. 


Veckoprogrammet

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta?

All gruppträning passar både nybörjare och erfarna. Intensiteten och svårighetsgraden justeras utifrån deltagarna. Du måste vara 15 år för att gå med på passen.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Rebecca Zech

  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Aqua Vista - Powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören och hotellet 


 

Bodyboost med Rebecca

Om Rebecca Zech

Rebecca började träna på 90-talet och öppnade sin hemstads första gym. Hon fashinerades av hur hon kunde jobba med sin kropp för att få ett hälsosammare och starkare liv. Hon älskar flexibilitet i träningen, så hon kör oilka grupp-pass dagligen - allt från yoga eller funktionell träning. Det har resulterat i att hon har bred kompetens och kunskap, som hon delar med sig av till deltagarna, som kommer bli bekanta med många av anläggningens träningsmöjligheter.

Hon utbildade sig till spinninginstruktör 2004, hon älskar att undervisa och har alltid varit bra på att motivera människor att utmanna sig själva. Hon brinner för kombinationen av mjuk och hård träning, vilket ger bättre och mer mångsidig träning som får människor att fortsätta och älska träningen.

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas