Body under construction med Platini Tabi

Häng med oss till Aqua Vista – powered by Playitas och meriterade Platini Tabi på en vecka där skinkorna kommer koka.

Med rörlighet, funktionell träning, high intensity training, sport performance träning, gruppträning, spänstträning och explosiv träning kör vi hårt med coach Platini. Förbered dig inför julens buffébord i träningens tecken.

Platini Tabi, etablerad och välkänd personlig tränare, fystränare och gruppträningsinstruktör. Äger konceptet Perform som är en gruppträningsform med fokus på prestation och individuell utveckling. 


Träningen

Se träningsprogram här

Klassbeskrivningar

BUC intro pass Stationsträning utifrån egen förmåga med kroppsvikt och hjälpmedel med ex vikter och kettlebells. Passar alla.

BUC X-fit HIIT Tuffare pass där klassen startar med en ordentlig uppvärmning. Passet är upplagt med att vi tränar bestämda övningar under viss tid. Passar den med viss träningsbakgrund.

BUC X-fit Endurance Fokus ligger på att utveckla vår förmåga att arbeta under en längre period utan vila och rätt jämn tempo.

Mobility Lugnt pass med fokus rörlighet och detta påskyndar återhämtningen som passar alla.

Styrka underkropp  Ett pass för dig som gillar en utmaning. Här startar passet med uppvärmning för att sedan låta första delen av passet fokusera på benstyrka för att avsluta med en WOD (workout of the day) som är en kort intensiv träningssession som får alla att svettas. Tuffare träning för den träningsvane

Styrka Överkropp Ett pass för dig som gillar en utmaning. Här startar passet med uppvärmning för att fokusera på överkroppsstyrka . Tuffare träning för både träningsvan och icke träninsvan

Teknik+Styrka Här kommer vi jobba på teknik på en vis övning för att får en bättre förståelse för övingen samt förbättra tekniken samt minska risk för skador, exempel på övingarna (Marklyft, Sumo marklyft, bänkpress, benböj) och avslutas med ett kort styrkepass

Avslutningspass För dig som vill avsluta denna resa på bästa möjliga sätt 1h 30 min pass. Vi startar med löpning sedan gå vi vidare till en kort workout och avslutar med Mobility.
 

 

Info om veckan

Pris: All träning gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka

Datum: 20-27 nov 2019

Hotell: Aqua Vista, Hurghada

Det här ingår:

  • All träning är gratis
  • Boka bara flyg och boende
  • Professionell instruktör
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
  • För alla nivåer - alla kan delta

Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


 

Om Platini Tabi

Platini Tabi arbetar idag som personlig tränare, fystränare och gruppträningsinstruktör på WorldClass. Han har utvecklat konceptet Perform som är en gruppträningsform med fokus på prestation och individuell utveckling. Idag driver Platini företaget BUC Sports and Health med flertalet egna kunder, fystränare åt fotbollslag samt individuella spelare och är även massageterapeut och kostrådgivare.

Om Aqua Vista

Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Läs mer om Aqua Vista