Bli en bättre simmare med Emma Igelström

Gillar du att simma? Gillar du Grekland? Då får du inte missa vår populära gästtränare Emma Igelström på Levante Beach Resort på Rhodos. Det är gratis att delta för dig som bor på hotellet 27 oktober– 3 november 2019.

Ta tillfället i akt och utveckla din simning, lär dig crawla, få värdefulla tips och förbättra din teknik. Emma Igelström är en av våra mest framgångsrika simmerskor – och hon kommer att drilla dig till crawlperfektion! Det är också den perfekta uppvärmningen inför swimruns och triathlontävlingar.

Anmäl dig på plats. Obligatorisk närvaro på välkomstmötet den första dagen. Ta med simglasögon, simmössa och simkläder. All träning sker på engelska och svenska. Åldersgräns är 15 år.  


Träningsprogram 27 oktober–3 november 2019

Här kan du se programmet för veckan

Aktuella datum:

27 oktober–3 november 2019

  • Simträna med föredetta världsmästaren Emma Igelström!
  • Bo på populära Levante Beach Resort på Rhodos!
  • Alla simpass är gratis att delta i!

Boka Levante Beach Resort


Beskrivning av passen

Simning – crawl grundkurs: Simskola med fokus på att behärska simsättet crawl. Vi kommer också att lägga fokus på ryggsim. Förkunskap: Du måste kunna simma minst 200 meter bröstsim.           
Simning – fortsättning: För dig som redan kan crawla men vill ta din simning till en ny nivå. Vi kommer att jobba med passupplägg och simning i olika farter. Teknikutveckling för de som önskar. Förkunskaper: Du måste kunna crawla 200 meter.      

Privat simcoachning utöver de schemalagda tiderna går att boka med Emma direkt på plats. Pris 50 euro/timmen. 


Om Emma Igelström

Igelström har tagit fem VM-guld, ett VM-silver, tolv EM-guld, två EM-silver och tre EM-brons. Hennes mest framgångsrika år var 2002, då hon vid kortbane-VM i Moskva tog två individuella VM-guld och ett i lagkapp. Dessutom satte hon världsrekord i alla tre loppen.

Emma Igelström var den första kvinnan någonsin som nådde under drömgränsen 30 sekunder på 50 meter bröstsim. I dag jobbar som hon hälsocoach, inspiratör och personlig tränare.