Apollo Sports SOLO

La Pared - powered by Playitas, Fuerteventura

Res själv, men inte ensam. Apollo Sports SOLO är konceptet för oss som vill resa iväg själva, men samtidigt ha tryggheten och gemenskapen av att resa i grupp. Vill du samla nya minnen, erfarenheter och bekantskaper, tillhöra en gemenskap och åka på utflykter? Tycker du om träning, god mat och vackra omgivningar! Då är Apollo Sports SOLO som skräddarsytt för dig!


Om resan

Vi åker tillbaka till härliga La Pared som stått värd för våra Apollo Sports SOLO-resor fler gånger än vi kan räkna. Bland surfvibes och yogaklasser, svettiga timmar i WODboxen och cavabubbel i jacuzzin hittar du ditt allra bästa jag.
Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling, alla träningsfaciliteter ligger inom gångavstånd och under dagarna finns det mängder av härliga klasser att välja mellan. Du som är med på SOLO-resorna har utöver gruppens egna pass, även tillgång till alla hotellets träningsklasser.

Med Apollo Sports SOLO har det aldrig varit enklare att resa iväg på egen hand. Här får du tryggheten av att resa i grupp, med erfarna moodmanagers och instruktörer som ser till att du är i trygga händer från första stund, medan du har pirret av att resa iväg på egen hand.
Vi tar oss ut på picknick i solnedgången, lyssnar på inspirerande föreläsningar, svettas i WOD boxen, cyklar genom Fuerteventuras spektakulära omgivningar och umgås under såväl cavamingel som jacuzzibad och festligheter.
Här deltar du precis så mycket eller lite som du själv vill.


Veckans program

Det finns inget fast program för våra SOLO-veckor, alla veckor ser olika ut och vi anpassar oss och justerar programmet efter respektive hotell.
Under SOLO-resorna vill vi erbjuda möjligheten att testa på så mycket olika träningspass som möjligt, samt möjligheten att följa med på utflykter för att utforska varje destination.

SOLO är resan för dig som vill utforska, testa nytt och inspireras i en trygg gemenskap.
Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program skickas ut 14 dagar före avresa.


Vem kan delta?

Alla kan delta! På Apollo Sports SOLO samlas alla oavsett ålder, kön och träningsvana. Våra instruktörer anpassar träningen så att alla kan vara med, och här tillåts ingen att hamna efter på utflykterna. Har du någonsin funderat på att resa själv, men att steget varit lite för stort? Då är detta resan för dig, det är klart du ska med!

Pris från: 12 498:-
 

Datum: 
15-22 aug 2023 - Fullbokad!
8-15 dec 2023 - Fullbokad!
8-15 mars 2024 Fullbokad!

Hotell: La Pared - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Detta ingår:

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i enkelrum på La Pared - powered by Playitas
  • Helpension (frukost, lunch & middag)
  • Ledarledd träning enligt program
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Michaela Sperring är koordinator samt mental & personlig Tränare med fokus på ledarskap och utveckling.
Hon koordinerar flera av Apollo Sports Resor och har varit med och utvecklat vårt SOLO-koncept från start.

Michaela är uppvuxen på fotbollsplanen och redan som 4 åring var målet att spela i landslaget. Det kom en knäskada i vägen och tack vare den har hon nu drivit eget företag i 8 år. Idag handleder hon elitidrottare, företagare och privat personer i deras jakt på utveckling och resultat.

Som person är hon otroligt driven, målmedveten och du ser tydligt att hon brinner för det hon gör! Utstrålning, professionalism och kunskap gör att hon berör och inspirerar hon deltagarna under veckan!


Om hotellet


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas