Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Träningsresa till Rhodos med Amelia och Tara!

Nu gör vi det igen – i oktober drar tidningarna Amelia och Tara till Rhodos för en träningsresa som deltagarna sent ska glömma!

När hösten ligger tung är de skönt att ladda på med sol och värme - så följ med oss till Rhodos i oktober! Sporthotellet Levante Beach resort ligger precis vid havet och bjuder in till magiska morgonyogapass i soluppgången. Dessutom lockar ett svalkande dopp i en av de fem poolerna efter ett svettigt träningspass.
Med oss denna gång följer Olga Rönnberg som driver mammafitness och Terese Alvén som är löpare och gruppträningsinstruktör. Dessutom följer Annette Lefterow med som bjuder in till lugnande och ibland utmanande yogapass.


Boende på träningshotell i toppklass

Vi bor på femstjärniga Levante Beach resort på Rhodos. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löprundor, cykel, tennisbanor och gym. Självklart är amelia och Taras alla fantastiska ledarledda pass inkluderade i resans pris där vi maxat vårt träningsschema med allt från styrkepass, crossfit, HIIT-träning till yoga, flex och aerobics. Dessutom finns möjligheten att cykla landsvägscykel.


Upplägget är enkelt - passar för alla!

Träna, njut vid poolen, ät gott, möt nya vänner och fyll på med härlig inspiration. Resan passar såväl nybörjare som träningsvana. Var inte heller rädd för att åka ensam, här väntar flera nya vänner på dig och vi från redaktionen finns på plats med dig hela veckan.

Under veckan komma vi även göra en bergsvandring upp till ett vackert kapell med fantastisk vy. Vandringen upp för berget är delvis lite utmanande men även otroligt inspirerande och energigivande.


Träningsprogrammet

Här finner du preliminärt träningsprogram. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll. Vi reserverar oss för justeringar i programmet.

Se träningsprogrammet

Pris från 13 498:-

Resan är fullbokad

  • När: 14–21 okt 2018

  • Res från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn eller Oslo

  • Var: Levante Beach Resort, Afandou, Rhodos

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur 
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension
  • Skräddarsytt träningsprogram för Tara och Amelias läsare

Frågor om träningsveckan? Mejla oss!

 

 


Om ledarna

Olga Rönnberg Träningsprofilen Olga Rönnberg blev känd som den tuffa tränaren i tv-programmet ”Biggest Loser”. Olga är även PT och driver sitt egna företag MammaFitness som har fokus på att få ordning på mammakroppen – det vill säga stärka ”core”, kroppens mittparti, inifrån och ut. Superbra och viktig träning för alla!

Terese Alvén har arbetar med träning i 20 år och är även skribent och skrivit böcker om både träning och hennes personliga resa med matmissbruk. Hon driver även en av Sveriges största träningsbloggar som genom åren fått många fina utmärkelser, här finner du både inspiration och smarta tips.

Anette Lefterow kommer bjuda på underbara yogapass som får dig att inte bara röra dig smidigare utan också hjälpa dig att skapa ett inre välbefinnande. Just nu är hon även aktuell med kursen ”Få livsbalans på 30 dagar”.