Träningsresa med tidningen Aktiv Träning

Kom igång och utmana dig själv på vårens roligaste träningsresa. Nu lanserar vi på Aktiv Träning en träningsresa för alla som älskar att motionera under bar himmel. Under den grekiska vårsolen och i härliga naturområden bjuds du på roliga, inspirerande och utmanande aktiviteter från morgon till kväll. Vi reser iväg den 22 maj och du är välkommen att haka på! 

Vi har satt ihop ett team med superduktiga instruktörer från hela Norden, som kommer att göra allt för att skapa en fantastisk träningsresa. Vi håller till på det läckra sporthotellet Porto Myrina, som ligger på den småskaliga och äkta grekiska ön Limnos. Här kommer vi att springa längs vattnet, cykla i bergen, simma i havet och njuta av andra skojiga aktiviteter. 

Det finns massor av löpning på programmet, och du kommer att få tips om både löpteknik och olika träningsmetoder. Vi kommer att löpa både långt och lugnt och kort och snabbt – i vackra naturområden. Dessutom kommer vi ge oss ut och njuta av ön på mountainbikar eller gravelcyklar.

Förutom allt detta finns det massor av styrketräning på programmet – både med och utan prylar. När kroppen sedan behöver varva ner kan du ägna dig åt yoga för idrottare eller avsluta dage  med ett lugnt stretchpass.

Vem kan delta?

Alla motionärer är välkomna oavsett nivå. Det finns träningspass för dig som vill utmanas och för dig som vill ta det lite lugnare. Du bestämmer själv vad du vill delta i. 

Du är också lika välkommen om du reser ensam. Även om du saknar en reskompis kan du antingen dela rum med en medresenär av samma kön, eller betala lite extra för ett enkelrum.

Om Aktiv Träning

Aktiv Träning är Nordens bästa träningstidning för kvinnor och män. Vi bjuder på massor av nya rön, värdefull kunskap och bra idéer om träning – och vi skriver initierat om löpning, styrketräning, cykling och andra motionsformer.

Veckans program

Program presentras inom kort.
Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar.


 

Pris: 12 498:- 

Datum: 22-29 maj 2022

Hotell: Porto Myrina - powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn. 

Flygtider: Se flygtiderna här.

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur inkl. bagage
  • Transfer
  • Mat ombord på flyget
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost och middag)
  • Ledarledd träning enligt program

​​​​​​*Enkelrumstillägg 3000:-

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]


Om ledarna

Maria Bild

Siri Jona Gold Nordén

Siri sprudlar av energi och har en stark utstrålning som gör att alla älskar hennes pass som innehåller allt från HIIT till stretch och relax. Hon har lång erfarenhet som instruktör på träningsresor, och under denna resa kommer hon bl.a. se till att du får en chans att varva ner när hon undervisar i nybörjarvänlig yoga – vilket är särskilt bra för idrottare. 

Martin Kreutzer

Martin har varit tränare på ett otal träningsresor och är van att guida resenärer som vill springa, vandra eller cykla i lokala naturområden. Han är en erfaren och peppande instruktör som vet hur man skapar häftiga träningsupplevelser. Martin är dessutom näringsexpert och en populär författare samt föredragshållare, och kommer bl.a. att hålla föredrag om antiinflammatorisk kost under resan.

Kristin Birkelund

Kristin är expert på styrketräning och kommer hjälpa dig att prestera ditt allra bästa. Hon kommer både att instruera i vanliga styrkeövningar med redskap – och köra roliga bootcamp-liknande pass på stranden. Häng på – Kristin kommer garanterat se till att du lämnar träningspassen lite starkare och piggare än när du kom.

Lasse Lyhne

Lasse är redaktionschef på Aktiv Träning och en hängiven löpare och cyklist. Han vet allt om hur din träning blir rolig, effektiv och varierad, och hans viktigaste mål är att du kommer hem från resan med en massa härliga träningsrundor i bagaget – och konkreta tips för att fortsätta träna hemma.

Andreas Jansson

Andreas har en bakgrund som reseledare på träningsanläggningen Playitas, och det är han som ser till att allt funkar på resan. Andreas är ett proffs på att få alla att känna sig välkomna och har en smittande träningsglädje. Han utövar bland annat triatlon och yoga, men gillar också lagsporter. 


Om hotellet

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas