Fitness & FunWeek med Aerobic Weekends

Playitas Resort, Fuerteventura

Älskar du att träna och att umgås med likasinnade? Följ med på en av Sveriges mest kompletta träningsresor, ett av våra absolut populäraste event med över 130 träningspass, föreläsningar och workshops på programmet. Under en fullspäckad vecka på Playitas Resort får du uppleva varierad träning av högsta kvalitet alltid varvat med sol, bad, god mat, fest, underhållning och avkoppling.


Om veckans innehåll 

Fitness & FunWeek arrangeras tillsammans med professionella instruktörer från AerobicWeekends. Under veckan har du chansen att lära känna massor av folk och ha kul tillsammans med andra träningsintresserade, mestadels från Norden. Det här är en träningsresa i världsklass som ger dig både kraft, kunskap och motivation.

Under veckan erbjuds ett maffigt smörgåsbord med massor av rolig gruppträning där du fritt väljer efter tycke och smak. Utbudet är stort med uppåt 20 klasser om dagen och fler än 130 ledarledda klasser i veckan. Det är träning för alla nivåer med träningspass, föreläsningar, workshops och aktiviteter från morgon till kväll. Klassiska träningspass varvas med nya koncept och träningsformer.  

Du kan exempelvis välja mellan klassiska träningspass som aerobics, step, Pilates, core, aqua fitness och styrketräning samt dansklasser som DanZy, Zumba och Afro dance. Du kan också delta i funktionella och styrkebaserade klasser som funktionell träning, Cross Fitness, X-Cord, Bootcamp, cirkelträning och HIT. Dagligen erbjuds lugnare pass som yoga, Qi-gong och Strech & Relax.

Här kan du läsa mer om Fitness & FunWeek. Programmet är också öppet för deltagarna i Forma kroppen-veckan, som är ett alternativ för dig som vill varva träning med föreläsningar och workshops. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmen.


Program

Program januari 2024 Program mars 2024 

Här hittar du veckans exempelprogram. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls ca 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll.


Vem kan delta?

Soloresenärer, par och kompisgäng – den här veckan passar alla. Ålder och nivå spelar ingen roll eftersom det finns någonting för alla. På programmet står allt från lättare pass för nybörjare till mer tuffare pass som vänder sig till vana motionärer. Kanske vill du bara komma igång med träningen eller prova något nytt. Du väljer själv vilka klasser du vill delta i. Inga tvång, inga måsten, bara otroligt roligt och inspirerande. Bli inte förvånad om du betar av hela fem träningspass på en dag.


Om Aerobic Weekends

AerobicWeekends - Sweden, en av Sveriges marknadsledande utbildningsföretag som ständigt utvecklar träningsbranschen för nya tider och behov. Alla instruktörer arbetar  med träning och utbildning på heltid och har stor erfarenhet, kunskap och förmåga att ta hand om alla våra gäster på bästa sätt. De flesta träningspass instrueras på engelska men föreläsningar och workshops hålls på svenska.

Datum, avreseorter & pris:

Januari 2024, pris från:

1 vecka, 12 998:- 
2 veckor, 19 498:-

15-22 jan 2024, avresa Stockholm, Köpenhamn & Göteborg 
19-26 jan  2024, avresa Stockholm & Köpenhamn
22-29 jan  2024, avresa Stockholm, Köpenhamn & Göteborg 

Boka januari 2024


Mars 2024, pris från:

1 vecka, 14 498:- 
2 veckor, 21 998:-

11-18 mar 2024, avresa Stockholm, Köpenhamn & Göteborg 
15-22 mar  2024, avresa Stockholm & Köpenhamn
18-25 mar 2024, avresa Stockholm, Köpenhamn & Göteborg 

Boka mars 2024

Hotell: Playitas Resort

I priset ingår: 

  • Fitness & FunWeek enligt program med 130 träningspass, workshops och föreläsningar
  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget 
  • Bagage + handbagage 
  • Transfer tur & retur
  • Del i dubbelrum eller lägenhet 
  • Halvpension (frukost och middag)
  • Hotell & träningsfaciliteter i toppklass

*Enkelrumstillägg 2500:-

Kontakta oss: [email protected]


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort