Aktiv Senior på Playitas, Fuerteventura

Oavsett ork och förmåga behöver vi alla röra på oss för att må bättre, hämta kraft och hitta formen i en kombination av solsemester och härlig träning utan prestationskrav. Du erbjuds dessutom att delta i en trevlig gemenskap och samvaro i alla åldrar med nya vänner och massor av goda skratt i en varm och skön miljö.

Aktiv Senior - är ingen pensionärsresa utan en resa för aktiva seniorer. En Aktiv Senior vill prova nya träningsmetoder och ta till sig av ny och vedertagen kunskap inom hälsa och livsstil. En Aktiv Senior söker dessutom spännande utmaningar och gillar att umgås med människor i alla åldrar. Är du en Aktiv Senior? Då kommer denna träningsvecka att passa dig! Träningen leds av proffesionella instruktörer från AerobicWeekends

Vi erbjuder träning på alla nivåer. Testa både nya moderna och klassiska träningspass. Börja dagen med Yoga eller Qi Gong nere på stranden. Öka din kraft, kunskap och motivation genom intressanta föredrag, spännande utmanande träningspass och aktiviteter under dagen. Avsluta med trevlig mingelkväll och middag.

Veckan är en del av Fitness & FunWeek där många aktiviteter på plats presenteras i ett gemensamt program. Du deltar fritt i alla aktiviteter på programmet utan prestationskrav. Vi kan lova att du får en vecka fylld av träning, glädje, skratt och umgänge i alla åldrar. Utöver detta har du tillgång till Playitas övriga sport & aktivitetsutbud


Detta ingår

 • Dagliga seminarier och aktiviteter enligt program
 • Morgonyoga och QiGong
 • Rolig och effektiva träningsformer
 • Äventyrsvandring
 • Styrketräning på gym med tränare Frågestunder med experter
 • Måltids- och aktivitetsplanering
 • Prova på Shiatsumassage
 • Uppföljningsplan att ta med hem
 • Utflyktsmöjligheter
 • Träning, sol och samvaro​ i härlig miljö för alla nivåer
 • Flyg (t/r) inkl. bagage, transfer
 • Mat ombord på flyget
 • Boende (del i dubbelrum eller lägenhet) 
 • Halvpension (frukost och middag)
 • 130 träningspass, workshops och föreläsningar
 • Professionella instruktörer 

Program

Program

Programmet är ett exempelprogram. Vissa justeringar i tider förekommer. Antalet träningspass och föreläsningar är detsamma.


Boende

Bo bra på sportparadiset Playitas Resort!

På Playitas Resort finns flera olika boende alternativ. Lägenhet, hotellrum eller varför inte en villa med egen pool?

Datum, avreseorter & pris: 

Mars 2023, pris från 13 498 sek 

10-17 mars 2023, avresa Stockholm, Köpenhamn & Göteborg 
13-20 mars 2023, avresa Stockholm & Köpenhamn
17-24 mars 2023, avresa Stockholm, Köpenhamn & Göteborg 

Bokningen är stängd!


November 2023, pris från:

13 498 sek, 1 vecka 
19 998 sek, 2 veckor

20-27 nov 2023, avresa Stockholm, Köpenhamn & Göteborg 
24 nov - 1 dec 2023, avresa Stockholm & Köpenhamn
27 nov - 4 dec 2023, avresa Stockholm, Köpenhamn & Göteborg 

*Enkelrumstillägg 2500 sek

Hotell: Playitas Resort

Boka november 2023

 

Kontakta oss: [email protected]


Om AerobicWeekends

Resan är en del av Fitness and FunWeek som arrangeras i samarbete med AerobicWeekends - Sweden, en av Sveriges marknadsledande utbildningsföretag som ständigt utvecklar träningsbranschen för nya tider och behov.
Alla instruktörer arbetar  med träning och utbildning på heltid och har stor erfarenhet, kunskap och förmåga att ta hand om alla våra gäster på bästa sätt.

Detta innebär att du utöver träningsresans innehåll får tillgång till Fitness & FunWeeks träningsutbud och program med ca 100 klasser under veckan.

De flesta träningspass instrueras på engelska men föreläsningar och workshops hålls på svenska.


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort