Yoga for surfers – and non surfers!

Dessa veckor gästas några av våra sporthotell av yoga- och surfdrottning Sofie Simonsson, som bjuder på sköna och stärkande yogaklasser. Sofie är framförallt känd som medaljör i Europeiska mästerskapen i SUP surfing (2016 & 2017). Landslagssurfare i SUP-landslaget liksom Team rider för SUNOVA. Under veckan fokuserar vi på en intention för varje yogaklass, och låter det genomsyra kropp och själ med rörelse, musik och ord från hjärtat.

Klasserna passar alla, det handlar om dig och din kropp. – ”Jag tror på balans i både kropp och själ. Mina klasser är inspirerade av människor jag mött runt om i världen och yoga klasser som jag deltagit på där jag tar med mig de bitar jag gillar och delar vidare till dig”. 


Klassbeskrivning

  • Morning Yoga Vi börjar dagen med att aktivera kroppen i ett härligt flow.
  • Slow flow Yoga Vi stannar i vissa positioner en längre tid för att komma åt djupare in i kroppen och länkar samman med långsamma rörelser. 
  • Morning Yoga and Meditation Vi börjar dagen med att aktivera kroppen i ett härligt flow och avslutar med en längre meditation.
  • Vinyasa flow: En klass där vi rör oss dynamiskt som i en dans till vårt andetag
  • Yoga lower body Vi fokuserar på kroppens nederdel och går djupt in på höfter, rumpa och ben. 
  • Yoga upper body Vi fokuserar på kroppens överdel och går djupt in i axlar, skulderblad, rygg och bröst.
  • Sunrise Yoga Vi välkomnar solen och den nya dagen med solhälsningar 

Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på reskrive hotell


Hur bokar jag och vad kostar det? 

All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet under följande datum. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet under följande datum

Datum & hotell: 

Avreseort: Stockholm & Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning med gästinstruktören Sofie
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
  • Träning, sol och samvaro

Boka La Pared - powered by Playitas Boka Aqua Vista - powered by Playitas 

Frågor? Mejla oss!

Se alla träningsveckor och gästpass

Om Sofie Simonsson

När Sofie reste runt i världen fann hon yoga och surf. Idag är det hennes stora passioner. I dagsläget är Australien hennes bas och därifrån reser hon runt i världen och tävlar i surfing. Håller yogaklasser i Sverige, Kanarieöarna, Mexiko och Australien. Hennes två passioner är en vacker kombination för kropp och själ. Det har en stark koppling till varandra, vikten av andetaget, kroppskontroll och kontakten med själen, ditt inre.


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas