Yoga for surfers – and non surfers!

Denna vecka gästas Playitas av yoga- och surfdrottning Sofie Simonsson, som bjuder på sköna och stärkande yogaklasser. Sofie är framförallt känd som medaljör i Europeiska mästerskapen i SUP surfing (2016 & 2017). Landslagssurfare i SUP-landslaget liksom Team rider för Blue Planet SUP. Men det är för yogan hon gästar Playitas. Under veckan fokuserar vi på en intention för varje yogaklass, och låter det genomsyra kropp och själ med rörelse, musik och ord från hjärtat.

Klasserna passar alla, det handlar om dig och din kropp. – ”Jag tror på balans i både kropp och själ. Mina klasser är inspirerade av människor jag mött runt om i världen och yoga klasser som jag deltagit på där jag tar med mig de bitar jag gillar och delar vidare till dig”. 

 

Dessutom erbjuds massor av aktiviteter. Lär dig surfa, delta i funktionell träning, gå på gymmet, vandra i bergen eller spela en tennismatch. Playitas är nybörjarsurfaren och hela familjens surfparadis. 


Program

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med exakta tider på Playitas tillsammans med ordinarie träningsprogram. Ingen föranmälan krävs.

Program för veckan


Klassbeskrivning

 • Morning Yoga Vi börjar dagen med att aktivera kroppen i ett härligt flow.
 • Slow flow Yoga Vi stannar i vissa positioner en längre tid för att komma åt djupare in i kroppen och länkar samman med långsamma rörelser. 
 • Morning Yoga and Meditation Vi börjar dagen med att aktivera kroppen i ett härligt flow och avslutar med en längre meditation.
 • Vinyasa flow: En klass där vi rör oss dynamiskt som i en dans till vårt andetag
 • Yoga lower body Vi fokuserar på kroppens nederdel och går djupt in på höfter, rumpa och ben. 
 • Yoga upper body Vi fokuserar på kroppens överdel och går djupt in i axlar, skulderblad, rygg och bröst.
 • Sunrise Yoga Vi välkomnar solen och den nya dagen med solhälsningar 

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på Playitas. Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.


Vem kan delta? För vem passar Playitas?

Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i resans pris. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka.

Datum: 

 • 18-25 juni 2019

Hotell: Playitas

Det här ingår:

 • All träning är gratis
 • Boka bara flyg och boende
 • Professionell gästinstruktör
 • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
 • För alla nivåer - alla kan delta
 • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass

Om Sofie Simonsson

När Sofie reste runt i världen fann hon yoga och surf. Idag är det hennes stora passioner. I dagsläget är Australien hennes bas och därifrån reser hon runt i världen och tävlar i surfing. Håller yogaklasser i Sverige, Kanarieöarna, Mexiko och Australien. Hennes två passioner är en vacker kombination för kropp och själ. Det har en stark koppling till varandra, vikten av andetaget, kroppskontroll och kontakten med själen, ditt inre.