Workout With – Sperring & Kindgren

Häng med på en härlig vecka med träningspass som passar alla, stora som små! Allt från harmonisk morgonyoga till WOD Explore där du utmanas att ge det lilla extra. 

Veckan innehåller en blandning mellan kondition och styrkepass där all träning är anpassad så att alla kan delta utefter egen förmåga. Förståelse skapar hållbarhet så fokus under veckan är att du som deltagare ska förstå hur och varför vi ska träna. Vi fyller på med glädje och energi så att du kommer hem med ett fulladdat batteri. 

Utöver denna träning erbjuds massor av aktiviteter på La Pared. Lär dig surfa, delta i funktionell träning, gå på gymmet, vandra i bergen eller spela en tennismatch. 


Gästspelsprogram

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med exakta tider på La Pared tillsammans med ordinarie träningsprogram. Ingen föranmälan krävs.

Program för veckan


Klassbeskrivning

 • Morning Yoga - Vi väcker kroppen med lugna och dynamiska rörelser och förbättrar såväl rörlighet som balans och koordination. Perfekt för dig med stela och ömma muskler!
 • Morning Run - En skön löptur där vi väcker kroppen samtidigt som vi njuter av den vackra miljön runt omkring.
 • WOD Explore - Ett fartfyllt pass som aktiverar hela kroppen och passar alla! Vi använder oss av egen kroppsvikt, olika redskap och du utmanar dig själv efter din egen förmåga.
 • Trail Workout - Ett härligt terrängpass där vi rör oss i bergen och blandar löpning med styrka. 
 • Aqua - Vattengympa i poolen med härlig musik och mycket glädje. 
 • Core Training - Ett pass med fokus på stabilitet och bålkontroll. 
 • Functional Circuit – Intervall och stationsträning där vi blandar styrke- och konditionsövningar.
 • Afro vs Danzy – Ett glädjefyllt pass utan prestationskrav och svåra danssteg. Vi blandar afrikanska rytmer och stora rörelser med populära hits till enkla koreografier. Passar alla oavsett ålder och nivå!

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på La Pared – powered by Playitas. Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.


Vem kan delta? För vem passar La Pared?

Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i resans pris. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka.

Datum: 

 • 25 juni-2 juli 2019

Hotell: La Pared – powered by Playitas

Det här ingår:

 • All träning är gratis
 • Boka bara flyg och boende
 • Professionell gästinstruktör
 • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
 • För alla nivåer - alla kan delta
 • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass

Om Malena

Malena Kindgren, fystränare, hälsocoach och friskvårdskonsulent från Bosön. Internationell ambassadör för Apollo Sports, har arbetat på flera av våra destinationer bl.a. som tränare och testledare på Playitas. Under veckan levereras träningspepp, inspiration, glädje och gemenskap.

Om Michaela

Michaela Sperring, hälsokonsult, kost- och träningskonsult med inriktning mental hälsa. Koordinator på Apollo Sports event och hemma driver hon sitt egna företag att inspirera och utveckla människors hälsa. Med skratt, energi och professionalism inspireras deltagarna under veckan.


Om La Pared

Kom ner i varv och njut av tystnaden i La Pared. Apollos sport-hotell på Fuerteventuras västkust är perfekt för dig som vill varva sköna träningspass med lugn och avslappnande miljö. På La Pared finns inga krav eller måsten. Alla pass i veckans träningsprogram ingår för dig som bokar en resa och bor på La Pared – powered by Playitas under den aktuella perioden.

Alltid på La Pared 
Året om erbjuder vi gratis gruppträningspass som HIT, yoga, vandringar och funktionell träning mm. Här finns också ett välutrustat gym med utsikt över det bergiga lavalandskapet. Tennisbanor och möjlighet till tenniscoach. Vandringen och löpningen runt sanddynerna är magisk.
Mysigt chillomårde med bastu och uppvärmd utomhusjacuzzi i anslutning till bastun. Vågsurfingskola och surfutrustning finns att hyra på plats. Du kan delta i allt från prova-på-kurser till flerdagars kurser och lära dig surfa. Cykeluthyrning med möjlighet att hyra mountainbikes och landsvägscyklar. Här kan du läsa mer om träning på hotellet.