Träningsresa med TaudienTraining till Porto Plomari

Följ med TaudienTraining och Apollo till Porto Plomari på Lesvos för en härlig träningsresa! En vecka att minnas fylld av träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem! Fokuset på denna träningsvecka ligger på funktionell styrka och yoga, med en lite mindre grupp och två tillgängliga instruktörer.


Hotellet ligger på gångavstånd ca 1 kilometer öster om Plomaris hamnby. Vid torget finns charmiga ouzerier, caféer och tavernor med varm grekisk atmosfär. På platsen där hotellet ligger idag fanns det under århundraden anrik produktion av tvål och olivolja. Resterna av de gamla fabriksbyggnaderna finns kvar och bidrar till en särskild atmosfär i det kulturskyddade området.

I hotellets mitt ligger infinitypoolen med utsikt över havet. Stränder finns på båda sidor om hotellet, en stenstrand och en blandstrand.

I restaurangen tar kärleken till den grekiska matkulturen stor plats och menyn är fylld av traditionella rätter i modern tappning. Köket bygger framförallt på lokala råvaror, i största mån ekologiska och närproducerade. Vinkällaren erbjuder såväl lokala som internationella viner, allt omsorgsfullt utvalt för att passa menyn.

Utsikten från träningen är hänförande med havet som ett vykort framför. På hotellområdet finns även en bana för padeltennis, gym med havsutsikt och i omgivningarna finns löprundor och fina vandringsleder är tillgängliga uppe i bergen.

Vi sätter högt värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Maxantalet på resan är 40 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra. På kvällarna möts vi upp i baren och middagarna intas tillsammans. Det går med andra ord utmärkt att åka själv på en träningsresa då du aldrig är ensam när du inte vill.


Varför TaudienTraining?

TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsresor och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande, engagerade instruktörer och en härlig gruppkänsla. De många återkommande kunderna nämner även den enorma bredden av träningspass, välkända såväl som ovanliga (se passbeskrivningar för inblick i det breda utbudet). Du guidas genom träningen av professionella instruktörer som bjuder på sig själva såväl som närhet och en strävan om att alltid möta Dig som individ, oavsett träningsnivå eller eventuella begränsningar. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill. Den härliga sammanhållningen i gruppen uppnås genom gemensamma aktiviteter, mingel, måltider vid bokade bord samt överraskningar utanför träningsschemat.


Program

Passbeskrivningar juni 2023 Schema juni 2023

Passbeskrivningar september 2023 Schema september 2023


Vem kan delta?

Träningsveckan passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort antal olika träningsformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form-  allt för att du ska hitta något som passar just dig. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill.


Att göra i Plomari
 

Pris från 14 498:-

Datum: 

  • 4-11 juni 2023, 14 998:- 
  • 17-24 sep 2023, 14 498:- 

Hotell: Porto Plomari, Lesvos

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn 

Flygtider: Se flygtiderna här

Det här ingår i priset:

  • Flygresa tur och retur inkl. bagage
  • Transfer
  • Mat på flyget
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning enligt program med Taudien Training

* Enkelrumstillägg 4 000:- 

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka juni 2023

Boka september 2023

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: [email protected]

Utflykter Plomari

Cykling med elcykel
Turen går upp längst med Lesvos största flod upp i bergen till Toumba Eco farm med fantastisk utsikt. Här gör vi ett stop, hälsar på djuren och fikar för den som vill. Det är ordentliga sluttningar, så cyklarna bidrar till att vi samtidigt kan njuta av den fantastiska naturen. Vår guide Dino visar vägen förbi naturliga källor, olivträd, traditionella stenbyar och berättar om landskapet och platserna. Totalt sett är vi borta ca 3 timmar. Pris 60 euro

Ouzoprovning
Lesvos är berömd för sin fina ouzo och ett av de stora företagen, familjeföretaget Barbayannis ligger precis bredvid hotellet. Hit gör vi ett besök där vi får veta mer om den ädla kosten att framställa ouzo, vi besöker museet och får givetvis provsmaka. Det bjuds på fyra olika sorter. Kostnadsfritt!

Promenader
Vi kommer att göra två besök in till Plomari. Ett besök i början av veckan för att bekanta oss med byn och med stop för lunch på valfritt ställe. Vi kommer även att gå hit en av kvällarna till Platanos där det bjuds på livemusik. En annan dag går vi förbi orten Agios Isidoris och bort till de lummiga olivlundarna. Promenaden fortsätter sen förbi strandpromenaden och till den längre stranden med stop för bad och lunch. Promenaden är ca 6 km.

Olivoljeprovning
Eirini ligger utanför Plomari och har vunnit priser för sin fina olja. Al olivolja på hotellet kommer även härifrån. Vi gör ett besök hit där vi får se gården, veta mer om oljan och provsmaka olika sorter.
Pris: Ej fastställt
 

Se vad tidigare deltagare tyckt om resan:

Det bästa med resan var Energin i gruppen, närheten till havet, de fräscha rummen, Jessika och Matilda (= proffs!) - Kajsa Skogens

Värme, träning, gemenskap. Kan åka själv utan att vara ensam - om man inte vill - Paula Terne

Allt! Hotellet var fantastiskt lyxigt och gav ett lugn mellan träningspass och annat. Det finns inte så mycket att göra utanför, så det blev en magisk vecka. Gruppen var också fantastisk! Kommer aldrig glömma detta. Att jag gav mig själv detta och möjligheten att testa så många olika yogapass. - Johanna Fogelberg

Alla härliga människor som var med. Plus förstås Jessica o Mathilda. Porto plomari var ett trevligt ställe att vara på. Extra plus att det var en lite grupp - Helena Netz

 

Det bästa med resan var Hotellet, liten grupp och instruktörerna (väldigt behagliga och tydliga) - Anna Fritsche

Miljön och atmosfären på hotellet, stämningen i gruppen och engagemanget ifrån instruktörerna.

Ta hand om mig själv, egentid, kombinationen bad och träning och att träffa likasinnade.

Det bästa med resan var Instruktörerna o passen. Kvalitet rakt igenom! Både Matilda o Jessica ger bra o relevant info, är serviceinriktade och måna om att deltagarna skall trivas o känna sig omhändertagna. - Margaretha Skogens


Våra instruktörer

Instruktörerna presenteras här inom kort 


Vi följer med på resan i juni 2023:


 

JESSICA NYLÉN

Jessica är superkvinnan som arbetar som sjuksköterska under nätterna för att hinna med familj och det största fritidsintresset träning under dagarna. Som instruktör är Jessica otroligt erfaren såväl som allsidig. Hon instruerar en bredd av klasser, allt ifrån yoga-, vatten, dans- och styrkepass. Charmen med variationen av klasser och alla fantastiska kunder som utmanar sig tillsammans gör att hon aldrig tröttnar trots sina 20 år i branschen. För Jessica handlar träningen om så mycket mer än bara styrka och kondition. Det handlar även om att utmana sig, att kunna lyssna inåt och lära känna sig själv. Jessica har varit med på flera resor för TaudienTraining och älskar helheten med att lära känna alla även utanför träningsgolvet och glädjen som träningsresor för med sig.

LIZ FRISTEDT
En kreativ och mångsidig instruktör med 30 års erfarenhet av gruppträning. Först som ungdomsledare i dans och gymnastik och därefter som gruppträningsinstruktör, främst i dans och yoga. Hennes energigivande klasser genomsyras av ett fokus på en helhetsupplevelse och varje kunds välmående. Till vardags arbetar Liz som lärare, utbildningskonsult och läromedelsutvecklare samt driver ett eget företag där hon reser runt och inspirerar lärare över hela Sverige i Kooperativt lärarande. Under resan kommer Liz att bjuda på flera olika yogaklasser, men även Freepower, afro, step och dans.


Vi följer med på resan i september 2023:


 

MATHILDA FORSBY
Som yngre tillbringade hon många timmar i ishallen och stallet, men på senare år har gruppträning med dess fantastiska lagkänsla tagit över. Värme, ödmjukhet, energi och nytänkande är något som Mathilda vill sprida vidare under sina klasser. Idag instruerar hon allt från Bodycombat till Barre och leder yoga för IFK Göteborg. Mathilda är utbildad dietist och skriver nu sin masteruppsats om gravida kvinnors matvanor. Hon har ett extra intresse för idrottsnutrition och tror både på medvetet ätande och livsnjutning – med andra ord en balans mellan broccoli och choklad.

LIZ FRISTEDT
En kreativ och mångsidig instruktör med 30 års erfarenhet av gruppträning. Först som ungdomsledare i dans och gymnastik och därefter som gruppträningsinstruktör, främst i dans och yoga. Hennes energigivande klasser genomsyras av ett fokus på en helhetsupplevelse och varje kunds välmående. Till vardags arbetar Liz som lärare, utbildningskonsult och läromedelsutvecklare samt driver ett eget företag där hon reser runt och inspirerar lärare över hela Sverige i Kooperativt lärarande. Under resan kommer Liz att bjuda på flera olika yogaklasser, men även Freepower, afro, step och dans.


Om hotellet

Porto Plomari

Porto Plomari är Apollos senaste tillskott i Apollo Mondo Boutique-familjen. Med respekt och kärlek till platsens historia har vi skapat ett unikt boutique hotell i industriell design med moderna inslag. Här samsas unik design med en autentisk och genuin känsla. Hotellet ligger precis vid Egeiska havet i utkanten av byn Plomari. I hotellets mitt ligger infinitypoolen med utsikt över havet. Stränder finns på båda sidor om hotellet, en stenstrand och en blandstrand. Hotellet har restaurang och en poolbar. 

Läs mer om Porto Plomari