Träningsresa med TaudienTraining i Kroatien

Följ med TaudienTraining och Apollo Sports till Romana Beach Resort i Kroatien för en härlig träningsvecka fylld av energi, glädje, gemenskap,  avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem!

Här bor vi bra precis vid havet och Buba Beach i Makarska på det mycket uppskattade hotellet Romana Beach. Ett perfekt ställe för en träningsvecka där du kan njuta i en solstol mellan varven och svalka dig i antingen havet eller en av hotellets två pooler. Här tränar du med havsutsikt och njuter av vackra omgivningar tillsammans med likasinnade träningsentusiaster. Utöver ett gediget träningsprogram erbjuds möjlighet till cykeltur, långpromenad längs kusten och upp i bergen samt en vinprovning i gamla stan. Här har du nära till allt med perfekt läge precis vid den bortre delen av strandpromenaden som kantas av restauranger, strand och nöjen. Varför inte avsluta kvällen med att flanera längs med strandpromenaden?

Vi sätter stort värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Maxantalet på resan är 60 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra. På kvällarna möts vi upp för en gemensam middag på hotellets uppskattade restaurang. Det går med andra ord utmärkt att åka själv på en träningsresa då du aldrig är ensam när du inte vill.

Vi erbjuder cirka 10 träningspass per dag och fyller schemat med allt ifrån yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops och roliga överraskningar för att skicka med dig ännu mer kunskap, inspiration och glädje hem.

Varför TaudienTraining?

TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsresor och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande, engagerade instruktörer och en härlig gruppkänsla. De många återkommande kunderna nämner även den enorma bredden av träningspass. Under en träningsvecka med TaudienTraining erbjuds cirka 30 olika träningsformer- välkända såväl som ovanliga (se passbeskrivningar för inblick i det breda utbudet). Du guidas genom träningen av professionella instruktörer som bjuder på sig själva såväl som närhet och en strävan om att alltid möta Dig som individ, oavsett träningsnivå eller eventuella begränsningar. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill. Den härliga sammanhållningen i gruppen uppnås genom gemensamma aktiviteter, mingel, måltider vid bokade bord samt överraskningar utanför träningsschemat. 

Vem kan delta?

Träningsveckan passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort antal olika träningsformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form- allt för att du ska hitta något som passar just dig. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill.

Om programmet

Vi erbjuder ca 10-12 träningspass per dag att välja mellan med allt från yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops där du får med dig ännu mer kunskap hem, föreläsningar för extra inspiration och överraskningar för massor med glädje. Makarska erbjuder fantastisk natur som vi kommer att använda oss utav med en längre eftermiddagspromenad på ca en mil, samt även kortare promenader, löpturer och en eftermiddag har vi även en bergspromenad.
 

Passbeskrivning för september 2022

Schema för september 2022

Pris: från 13 498:-​

Datum: 
3-10 september 2022, pris 13 998 sek 
13-20 maj 2023, pris 13 498 sek* 
2-9 september 2023, pris 13 498 sek*

*Boka tidigt rabatt på 500 sek vid bokning innan 31/10, gäller endast resorna 2023. Ordinarie pris 13 998 sek

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn

Hotell: Romana Beach Resort, Makarska Rivieran

Flygtider: se flygtiderna här

Det här ingår i priset:

  • Flygresa tur och retur
  • Del i enrumslägenhet
  • Halvpension
  • Transfer tur och retur
  • Måltid ombord på planet
  • Träning, workshops, föreläsning och andra aktiviteter enligt program

* Enkelrumstillägg september 2022, 4100 sek 
* Enkelrumstillägg maj & september 2023, 3000 sek 

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka september 2022

Boka maj 2023

Boka september 2023

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]

 

Utflykter på resan

Middag på Restaurang Panorama

En av kvällarna tar vi oss tillsammans till Restaurang Panorama som bjuder på bästa tänkbara utsikt. Restaurangen ligger upp i Biokovabergen där solnedgången är magisk. Transfer, trerätters middag och ett glas mousserande vin ingår. Pris: 350 HRK (ca 500 SEK).

Promenader

En eftermiddag tar vi en gemensam vandring på ca 10 km bort genom nationalparken där vi omges av fantastisk natur och vackra vyer. Vi gör även en bergspromenad tillsammans där vi njuter av vyerna ner mot Makarskabukten.

Vinprovning

Inne i gamla stan har familjeföretaget Grabovac en lokal där de erbjuder en vinprovning med sina berömda viner. Vi blir väl omhändertagna av en i familjen som bjuder på mousserande vin och lokala delikatesser vid ankomst. Därefter får vi prova 2-3 vita och 2-3 röda viner under professionell vägledning av en vinkännare. Vi går till vinprovningen från hotellet, en promenad på ca 30 min. Pris: 150 HRK (ca 225 SEK)

Cykling

En lokal guide tar oss med på en cykeltur på små grusvägar genom nationalparken. Turen går längst med havet mot den lite mindre turistorten Podgora. Här stannar vi till för en fika innan vi tar oss tillbaka till Makarska. Pris: 250 HRK, cykelhyra ingår (ca 350 SEK).

För dig som vill se lite mer utav Kroatien finns möjlighet att följa med på någon av Apollos utflykter, exempelvis Dubrovnik, Split, båttur till Hvar eller Brac, nationalparken Krka mm.

Se vad tidigare deltagare tyckt om resan:

"Det bästa med resorna är kombon av bra träning, träffa vänner som vi fått genom våra resor med Er. Umgås med min man, sola & bada välförtjänt ;) Dessa resor belönar vi oss med för att vi hänger i övriga året med vår träning. Bästa semester & presenten man kan ge sig själv!" – Kristina Kristensson

"Överlägset en av de bästa resorna vi gör! Kombinationen av träning, sällskap, vila, mat och dryck är oslagbar. När man kommer hem är man alltid fylld av energi och behöver oftast ingen semester efter semestern som efter andra resor ;) jag rekommenderar dessa resor till alla som orkar lyssna på mitt tjat om hur bra det är. Jag säger åk!!" – Ea Althin

"Det bästa med resorna är gemenskapen och er som personer! Personliga och ser alla! Man känner sig verkligen välkommen och i en gemenskap. Ni är fantastiska!" – Lisbeth Salomonsson

"Härliga ledarna som gjorde allt för att alla skulle trivas, man kommer leva länge med ett leende på läpparna efter denna resa. Blev så tankad med extra energi." – Louise Lundström

"Härligt med en hel veckas träning och bad och sol med ett gott gäng och utmärkta ledare. Omväxlande program där det alltid finns något för alla." – Suz

"Det var roliga aktiviteter med cykling, promenader, överraskningar, vinprovning och restaurang Panorama. Man hinner lära känna varandra bättre och man blir en grupp. Detta var något extra utöver all träning. Sen ska ni ha stort plus med att ni tog hand om alla så bra."

"Det bästa är den härliga stämning och sammanhållning som ni skapar genom att se alla och umgås med alla som är med." – Stor kram Susan

"Det bästa med denna träningsresa är den entusiasm, glädje och omtänksamhet som alla instruktörer utstrålar! Man blir otroligt peppad och glad under och utanför passen"

"Miljön, sol, värme och träna ute, full laddad med energi efter en vecka. Ni som tränare med er positiva glada energi. Har redan rekommenderat er till andra. Tack för en kanonvecka!"

"Träningsglädje, och den nystart jag behövde. Grymma instruktörer som peppade och gav den energi jag behövde både fysiskt och psykiskt."

"Träning, gemenskap och framför allt de underbara instruktörerna."


Instruktörer

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning och någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din resa!

Vi följer med som instruktörer i september 2022

SABINA WÅHLBERG

Sabina är en person som utstrålar en otrolig värme. Hon har alltid älskat rörelse och gjort yoga till sin vardag. Harmoni och balans är hennes nyckelord. När det kommer till hennes yoga så gillar hon det intuitivt och med flow, att lyssna in och ge kroppen och sinnet det som behövs. För balans gillar Sabina holistisk träning och all form av dans. Hon började instruera som 18åring i Showdance och har mer än 10 års bakgrund som instruktör, bl.a i Zumba, Piloxing, Aqua och Yoga- för både stora och små. Till vardags har Sabina en egen yogastudio, klasser på Filborna Arena och brinner lite extra för dans och yoga för barn. Sabina har varit med på flera resor tillsammans med TaudienTraining och är oerhört uppskattad för sin otroliga värme och utstrålning.

SANDRA LINDULF

Sandra är energiknippet från Halmstad som älskar att få inspirera och skapa träningsglädje i gruppträningssamanhang. Under sina 18 år som instruktör har hon kört allt från styrkeklasser och 3Dträning till step och yoga- och allt är fortfarande lika skoj! Även koreograf och utbildare för Actic Academy finns med i bagaget. När hon inte är med oss på helger och resor hittar vi henne i träningssalarna på Actic i Halmstad och på fritiden lever hon en aktiv vardag med sin familj. Hon mer eller mindre ger vardagsmotion ett ansikte.

I sin yrkesroll som Konsultchef hjälper hon företag att hitta rätt personal. Den perfekta matchningen är ungefär som en finallåt på ett pass. Magi, som känns i hela kroppen!


Om hotellet

Romana Beach Resort

På omtyckta Romana Beach Resort, fantastiskt beläget vid Makarska Rivieran, bor vi alldeles intill strandpromenaden med närhet till det mesta som restauranger och nöjen. Stranden finns precis nedanför hotellet med fria solstolar och vattenaktiviteter. Hotellet har även sin egen matbutik och ett spa där du kan njuta av lugnet och kanske unna dig en massage efter all träning? I restaurangen bjuds du på vällagade och hälsosamma rätter met ett stort utbud där två av kvällarna är grillbuffé.

Det kunder framförallt lyfter med hotellet är dess läge med möjlighet till promenader både på gågatan, i gamla stan och i de vackra omgivningarna med skog och berg.

Läs mer om hotellet här