Träningsresa med TaudienTraining i Kroatien

Följ med TaudienTraining och Apollo Sports till Romana Beach Resort i Kroatien för en härlig träningsvecka fylld av energi, glädje, gemenskap,  avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem!

Här bor vi bra precis vid havet och Buba Beach i Makarska på det mycket uppskattade hotellet Romana Beach. Ett perfekt ställe för en träningsvecka där du kan njuta i en solstol mellan varven och svalka dig i antingen havet eller en av hotellets två pooler. Här tränar du med havsutsikt och njuter av vackra omgivningar tillsammans med likasinnade träningsentusiaster. Utöver ett gediget träningsprogram erbjuds möjlighet till cykeltur, långpromenad längs kusten och upp i bergen samt en vinprovning i gamla stan. Här har du nära till allt med perfekt läge precis vid den bortre delen av strandpromenaden som kantas av restauranger, strand och nöjen. Varför inte avsluta kvällen med att flanera längs med strandpromenaden?

Vi sätter stort värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Maxantalet på resan är 60 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra. På kvällarna möts vi upp för en gemensam middag på hotellets uppskattade restaurang. Det går med andra ord utmärkt att åka själv på en träningsresa då du aldrig är ensam när du inte vill.

Vi erbjuder cirka 10 träningspass per dag och fyller schemat med allt ifrån yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops och roliga överraskningar för att skicka med dig ännu mer kunskap, inspiration och glädje hem.

Varför TaudienTraining?

TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsresor och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande, engagerade instruktörer och en härlig gruppkänsla. De många återkommande kunderna nämner även den enorma bredden av träningspass. Under en träningsvecka med TaudienTraining erbjuds cirka 30 olika träningsformer- välkända såväl som ovanliga (se passbeskrivningar för inblick i det breda utbudet). Du guidas genom träningen av professionella instruktörer som bjuder på sig själva såväl som närhet och en strävan om att alltid möta Dig som individ, oavsett träningsnivå eller eventuella begränsningar. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill. Den härliga sammanhållningen i gruppen uppnås genom gemensamma aktiviteter, mingel, måltider vid bokade bord samt överraskningar utanför träningsschemat. 

Vem kan delta?

Träningsveckan passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort antal olika träningsformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form- allt för att du ska hitta något som passar just dig. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill.

Om programmet

Vi erbjuder ca 10-12 träningspass per dag att välja mellan med allt från yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops där du får med dig ännu mer kunskap hem, föreläsningar för extra inspiration och överraskningar för massor med glädje. Makarska erbjuder fantastisk natur som vi kommer att använda oss utav med en längre eftermiddagspromenad på ca en mil, samt även kortare promenader, löpturer och en eftermiddag har vi även en bergspromenad.

Passbeskrivning maj 2021

Schema maj 2021

Schema september 2021, presenteras inom kortPassbeskrivning september 2021, presenteras inom kort

Pris: från 13 498:-​

Datum: 

  • 8-15 maj 2021, (13 498:-*)
  • 4-11 september 2021 (13 998:-**)

*Boka tidigt rabatt på 500 sek vid bokning innan 1 oktober 2020, gäller endast maj resan.
** Boka tidigt rabatt på 500 sek vid bokning innan 31 december 2020 gäller september resan.

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Hotell: Romana Beach Resort, Makarska Rivieran

Flygtider: se flygtiderna här

Det här ingår i priset:

  • Flygresa tur och retur
  • Boende med del i dubbelrum
  • Halvpension
  • Transfer tur och retur
  • Måltid ombord på planet
  • Träning, workshops, föreläsning och andra aktiviteter enligt program

* Enkelrumstillägg 4100:- 

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9-16

 

Utflykter på resan

Se vad tidigare deltagare tyckt om resan:

"Det bästa med resorna är kombon av bra träning, träffa vänner som vi fått genom våra resor med Er. Umgås med min man, sola & bada välförtjänt ;) Dessa resor belönar vi oss med för att vi hänger i övriga året med vår träning. Bästa semester & presenten man kan ge sig själv!" – Kristina Kristensson

"Överlägset en av de bästa resorna vi gör! Kombinationen av träning, sällskap, vila, mat och dryck är oslagbar. När man kommer hem är man alltid fylld av energi och behöver oftast ingen semester efter semestern som efter andra resor ;) jag rekommenderar dessa resor till alla som orkar lyssna på mitt tjat om hur bra det är. Jag säger åk!!" – Ea Althin

"Det bästa med resorna är gemenskapen och er som personer! Personliga och ser alla! Man känner sig verkligen välkommen och i en gemenskap. Ni är fantastiska!" – Lisbeth Salomonsson

"Härliga ledarna som gjorde allt för att alla skulle trivas, man kommer leva länge med ett leende på läpparna efter denna resa. Blev så tankad med extra energi." – Louise Lundström

"Härligt med en hel veckas träning och bad och sol med ett gott gäng och utmärkta ledare. Omväxlande program där det alltid finns något för alla." – Suz

"Det var roliga aktiviteter med cykling, promenader, överraskningar, vinprovning och restaurang Panorama. Man hinner lära känna varandra bättre och man blir en grupp. Detta var något extra utöver all träning. Sen ska ni ha stort plus med att ni tog hand om alla så bra."

"Det bästa är den härliga stämning och sammanhållning som ni skapar genom att se alla och umgås med alla som är med." – Stor kram Susan

"Det bästa med denna träningsresa är den entusiasm, glädje och omtänksamhet som alla instruktörer utstrålar! Man blir otroligt peppad och glad under och utanför passen"

"Miljön, sol, värme och träna ute, full laddad med energi efter en vecka. Ni som tränare med er positiva glada energi. Har redan rekommenderat er till andra. Tack för en kanonvecka!"

"Träningsglädje, och den nystart jag behövde. Grymma instruktörer som peppade och gav den energi jag behövde både fysiskt och psykiskt."

"Träning, gemenskap och framför allt de underbara instruktörerna."


Vi följer med som instruktörer maj 2021

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning och någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din resa!


 

Marlene Taudien

Älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Hon tränar själv väldigt brett, men föredrar högintensiv funktionell träning. Marlene är instruktör inom det mesta och även personlig tränare och kostrådgivare. Vid sidan av arbetet med det egna företaget arbetar hon som rådgivare och intresserar sig mycket för grupputveckling. Marlene ser på resorna till att allt flyter på, men leder också flera olika pass med allt ifrån tabata, Les Mills pass och löpskolning, till yoga och aqua. Ni hittar Marlene på i stort sett allt utom dansklasserna.

Therese Carlsson

Är instruktören som får alla att kunna dansa med ett leende. Med över 20 års erfarenhet som instruktör har hon en otrolig kompetens och kan framkalla glädjen i träningen som ingen annan. Therese är instruktören som ser alla och kan få alla att ta ut sig efter sina egna förutsättningar och även få dem att längta till varje träningstillfälle. Therese leder klasser som afro, dans, step och olika core klasser.

Marlene Rösen

En stark 3-barnsmamma som älskar att träna och ännu mer att träna tillsammans med andra. Arbetar dagtid som administratör och kvällstid som instruktör. Marlen hittar ni på alla starka och snabba pass, som bland annat Les Mills passen Body Pump och Body Combat men även cirkel, tabata, box och massor mer. Marlens motto är ”Vill man så kan man!” vilket speglar henne i stort av alla som känner henne. Med Marlen kan allt hända och man har aldrig tråkigt när hon är i närheten!

Instruktörer för septemberresan 2021 presenteras inom kort


Om hotellet

Romana Beach Resort

På omtyckta Romana Beach Resort, fantastiskt beläget vid Makarska Rivieran, bor vi alldeles intill strandpromenaden med närhet till det mesta som restauranger och nöjen. Stranden finns precis nedanför hotellet med fria solstolar och vattenaktiviteter. Hotellet har även sin egen matbutik och ett spa där du kan njuta av lugnet och kanske unna dig en massage efter all träning? I restaurangen bjuds du på vällagade och hälsosamma rätter met ett stort utbud där två av kvällarna är grillbuffé.

Det kunder framförallt lyfter med hotellet är dess läge med möjlighet till promenader både på gågatan, i gamla stan och i de vackra omgivningarna med skog och berg.

Läs mer om hotellet här