Bli stark med Sara

Njut extra av din semester genom att starta och avsluta dagen med skön yoga som är både stärkande och avslappnande!  Under den här veckan får du också möjlighet att utmana kroppen i allt från lekfull bootcamp och högintensiv styrketräning till stabiliserande corepass.

Häng med på mina pass den här veckan och bli Stark med Sara!


Program

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med ordinarie träningsprogram på destinationen. Ingen föranmälan krävs.

 Sivota Retreat - powered by Playitas


Klassbeskrivning

God morgon-yoga är precis som namnet beskriver: Du väcker din kropp med sköna rörelser i takt med din andetag. Här blir du redo för dagens äventyr!

Avslappnande yinyoga: Efter en dag med massa härlig träning och nya intryck får du, med hjälp av yinyogan, landa och slappna av. I yinyoga ger vi kroppen tid att bara vara och ger oss själva välbehövlig återhämtning.

Stabiliserande core: Core står för kroppens kärna och med en stark kärna får du bättre hållning och orkar mer av både vardagliga sysslor och utmanade fysisk aktivitet. Helt enkelt ett pass för alla.

Utmanande HIIT: Högintensiv intervallträning förbättrar konditionen och styrkan under ett och samma pass. Vi jobbar med kroppen som belastning så alla kan vara med på det här träningspasset.

Lekfull Bootcamp: Har du barnasinnet kvar? Toppen, då är detta passet för dig! Om inte, så lovar jag att locka fram det! Bootcamp är ett lekfullt sätt att träna, där du kommer få ta i, tävla med varandra och framförallt skratta så du knappt tänker på att det är ett träningspass. Var beredd på lite av varje!

Info om veckan

Pris: All träning under veckan ingår i resans pris.

Datum & hotell: 
6-13 sept 2021  Sivota Retreat – powered by Playitas

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Sara Eriksson.
  • Hotell och träningsanläggning i toppklass.


Så här bokar du: 

För att delta i veckan bokar du resa med oss till något av hotellen nedan under den veckan Sara är där.
Anmälan sker på plats. Ordinarie program och verksamhet erbjuds alltid på våra hotell, oavsett gästspel.

Boka Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.


Vem kan delta? För vem passar detta?

Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. 


Sara Eriksson

Om Sara Eriksson

Yoga och varierad träning har varit en stor del av Saras liv under lång tid. Att få hålla glädjefyllda pass är bland det bästa hon vet!  Sara har arbetat med att ge semesterfirare härlig träning under flera säsonger åt Apollo tidigare och sedan några år tillbaka har hon ett eget företag som heter Stark med Sara. Där leder hon yoga- och träningspass på hemmaplan, i Östersund. Hon arbetar även som personlig tränare och är en ofta anlitad instruktör på olika träningsresor, bland annat med tidningen Topphälsa.

Det ska bli fantastiskt roligt att få yoga och träna med dig på Apollos nya träningshotell!

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett nyrenoverat och unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas