ToppHälsa träningsweekend - Royal Park Stockholm

Äntligen! I mars 2021 kör vi en träningshelg tillsammans med ToppHälsa på fantastiska hotellet Royal Park i kungliga Hagaparken strax utanför Stockholm. I de vackra omgivningarna med Brunnsviken och Hagaparken som närmsta grannar ska vi kicka igång våren med träning för både kropp och sinne! Det blir kungligt!

Vi har bland annat laddat med både WOD (Workout of the day), HIT, Bootcamp, och cirkelfys. "King of functional training" José Nunez är på plats med sitt egna populära koncept Moveoo och han kör också en föreläsning på lördagkvällen. "Queen of yoga" Lena Järpsten kommer att guida er i yogans härliga värld varje morgon och kväll. God mat, föreläsningar och trevligt umgänge genomsyrar denna helg. Du kommer åka hem med träningsvärk och ny energi att klara resterande vinter. Det vill vi lova. Avsluta dagarna på egen hand i hotellets relax med uppvärmd inomhuspool och bastu. Unna dig en härlig helg på fyrstjärniga Royal Park med oss och ToppHälsa – och åk hem på söndagen med ny energi och ett leende på läpparna! Hoppas vi ses!

Träningsprogram

Program

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.

Vem kan delta?

Träningsveckan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!

 

Pris från: 4 998:-

Aktuellt datum 12-14 mars 2021

Var: Hotell Royal Park Stockholm

Detta ingår: 

  • Boende (del i dubbelrum)
  • Helpension (ej dryck)
  • Alla träningspass
  • Föreläsning
  • Tillgång till relax & lounge

*enkelrumstillägg 700:- 

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9.00-16.00


Om ledarna

Här presenteras några av ledarna. Vi kommer dessutom erbjuda pass med Apollo Sports instruktör.

José Nuñez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. José har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.

Lena Järpsten har över 15-års erfarenhet av gruppträning inom både cykel, aerobics, styrketräning och yoga och är certifierad inom Yoga Alliance. Lena håller dessutom utbildningar för ledare, företag och myndigheter. Hon har haft Indien som ett andra hem under många år där hon fördjupat sig i sambandet mellan rörelse, kroppen och vår förmåga att uppleva glädje och välbefinnande.


Om Royal park / hotellet

Träningsaktiviteter
På Haga Health Club finns ett brett utbud av sporter och gruppträningar. Här finns ett välutrustat gym med högkvalitativa konditionsmaskiner, styrketräningsmaskiner och fria vikter samt en 600 m2 powerbox dedikerad för kampsport, performance-träning och funktionell träning. I powerboxen finns flertalet boxningssäckar, kettlebells, battle ropes, dips- och chinsräcken och mycket annat. Haga Health Club erbjuder även gruppträningspass som till exempel spinning, cirkelträning, core och boxning.*) Stor inomhushall. Vill du träna utomhus finns ett utomhusgym med utsikt över Brunnsviken och i Hagaparken finns flera löprundor, såväl grus som trail, att välja mellan. Hyr en cykel (city bikes) eller kajak (i perioden 1 maj-30 sept) och utforska omgivningarna. Du kan också ta del av simning, swimrun och triathlon i Hagaparken och Brunnsviken eller SUP vid hotellets anlagda strand. Här kan du läsa mer om sport och träning på Royal Park Stockholm.

Relax med inomhuspool
På hotellet finns en relaxavdelning med en 14-meters uppvärmd inomhuspool, bastu (separat för kvinnor och män) och behandlingar mot avgift*).

Mat & dryck
Royal Park Stockholms à la carte-restaurang är etablerad som en av landets främsta veganska restauranger, men här finns även ett brett utbud av rätter även för de som ej önskar vegansk mat. Hotellet erbjuder kulinariska upplevelser signerade John & co Plant Lab som arbetar för hållbarhet och erbjuder växtbaserad mat och dryck med världen som inspiration. Hotellets söndagsbrunch, som är en av Stockholms mest populära, är 100 % vegansk. Nu när brunchen inte kan genomföras så erbjuds istället dagligen mixade veganska rätter att dela på. Uteservering och Pizza in the park alla kvällar i veckan. Två kvällar i veckan arrangeras även grillaftnar om vädret tillåter. Room service.

John & co Plant Lab huserar i samma byggnad som Royal Park och har där även sin tillverkning av bland annat den veganska glassen Sophie’s Raw Ice cream och ostar med cashewnötter som bas. Här är nyfikenheten stor och man arbetar enbart med växtbaserad alternativ. Läs mer om John & co Plant Lab.

Ta dig hit från Stockholm
Buss 57 från Sofia mot Frösundavik. Bussen går via Slussen, Hötorget, Stadsbiblioteket och Solna. Kliv av vid ändhållplats Frösundavik.

Pendeltåg
Närmaste pendeltågstation är Solna station. Uppgång Mall of Scandinavia. Gå mot lilla Frösundavik där du kan ta buss 57 eller promenera ca 15 till Frösundaviks Allé 15.

Parkering
Parkering mot avgift finns i såväl parkeringshus som utomhus.