Topphälsa Träningsweekend Riviera Strand, Båstad

Följ med ToppHälsa och Apollo Sports till Båstad och Riviera Strand på en härlig helg där träningsglädje och lite träningsvärk står i centrum! Hotellet ligger precis intill den långa vackra stranden, och bjuder på en blandning av elegant avkoppling och ytor som gjorda för att träna på. Här kommer vi att jobba oss svettiga, men också köra mjukare yogapass som passar alla.

Med oss har vi bland annat Jose Nunez som kör sitt eget koncept Moveoo och utmanar din fysik och tankesätt med nya och roliga sätt att träna. Let’s Dance-profilen Kristjan Lootus låter dig svänga runt i olika danspass där glädje och koordination står i centrum. Härliga Mia Rodhborn kommer att utmana dig i både Soma Move och olika yogapass som Dynamisk yoga och Medicinsk yoga, men också ett core-pass.

Vi kommer förstås att träna det mesta utomhus och följa alla rekommendationer. 

Vem kan delta?

Träningsveckan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!

Dagsprogram

Program

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar.

Pris:  4 500 kr/person

Aktuellt datum och plats: 17-19 sep 2021

Hotell: Riviera Strand, Båstad

I priset ingår:

  • Delat boende i dubbelrum
  • Helpension (ej dryck)
  • Skräddarsytt träningsprogram med professionella tränare
  • Föreläsningar

Enkelrumstillägg: 800 kr.

Boka

Begränsat antal platser

 


Ledare, Vi följer med

Mia Rodhborn

Mia Rodhborn brinner för hållbar träning, där du blir ditt bästa jag – stark inifrån och ut. Hon tränar barn, vuxna, seniorer, rehab och gruppträning i allt ifrån yoga till crossfit. Mia har en gedigen bakgrund som coach är bland annat utbildad som STAC Elittränare, Stark genom klimakteriet, Medicinsk yoga instruktör, Samtalscoach och Kommunikation och förändringsarbete. Hon kommer ursprungligen från Gotland men har bott och verkat i Stockholm 25 av 30 åren i branschen. Följ henne på Instagram: Miarodhborn

Kristjan Lootus

Kristjan Lootus

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé. 2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson.

José Nuñez

José Nuñez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. Jose har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.


Om hotellet

Hotel Riviera Strand

I sommar hittar du Apollos familjekoncept, Apollo Mondo Family, på Hotel Riviera Strand i Båstad. Hotellet är placerat direkt vid strandkanten och bjuder på en blandning av avkoppling och ett rikt aktivitetsprogram. Restaurangen använder sig av närodlade produkter från Bjärehalvön med menyer som passar för både vuxna och barn. 

På Riviera Strand kan du träna både inomhus och utomhus. Som vanligt på Apollo Mondo Family erbjuds yoga och 2-3 kostnadsfria gruppträningspass om dagen. Hotellets gym är välutrustat med moderna maskiner för styrketräning, fria vikter, löpband, motionscyklar och roddmaskin. I omgivningarna finns det upplysta motionsspår, golfbanor i toppklass och gott om utmarkerade cykelrutter för både nybörjare och erfarna cyklister.

Läs mer om hotellet