Dans- och träningshelger med M-magasin

– följ med till Stockholm, Båstad eller Varberg!

NYHET! Nu erbjuder vi dans- och träningshelger i samarbete med M-magasin.
Dans- och träningsprofilerna Ann Wilson, Denise Rudberg och Dermot Clemenger dansar och tränar oss i februari och mars här hemma i Sverige tillsammans med våra Apollo Sports-instruktörer. Vi börjar på Royal Park i Stockholm, dansar sedan vidare på Riviera Strand i Båstad för att avsluta på Varbergs Kusthotell. Bestäm själv vilket av tillfällena som passar dig bäst.

Dans, träningspass och promenader

Träningshelgerna kommer bjuda på en mängd rolig dans, morgonpromenader, löpning, vattengymnastik (Stockholm) svettiga gruppträningspass, men också njutning av den magiska SPA-avdelningen (Varberg). Vi lovar träningsvärk och dansglädje. På kvällarna njuter vi, som alltid på våra resor, av god mat och dryck tillsammans.

 


Träningsprogram

Programmen presenteras inom kort. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.
Vi garanterar fullspäckade dagar från morgon till kväll.

Vem kan delta?

Dans- och träningshelgerna passar alla oavsett vilken nivå man ligger på! Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner! Följ med!

Datum, hotell & pris:

25-27 feb 2021, Royal Park Hotel Stockholm
Prenumeranter: 4 998 kr
Övriga: 5 998 kr

4-6 mars 2021, Riviera Strand Hotel Båstad
Prenumeranter: 4 998 kr
Övriga: 5 998 kr

7-9 mars 2021, Varbergs Kusthotell Varberg*
Prenumeranter: 5 998 kr
Övriga: 6 998 kr

Det här ingår:

  • Boende 2 nätter (med del i dubbelrum)
  • 2 frukostar, 2 luncher och 2 middagar
  • Alla träningspass enligt program (se m-magasin.se)
  • Föreläsningar 
    * Extra i Varberg: Spaentré med tillgång hela vistelsen till pooler, bastubad och kallbad. Dessutom får alla ett produkt-kit från Kerstin Florian.

Enkelrumstillägg: Royal Park 750:-, Riviera Strand 500:- & Varbergs Kusthotell 700:-
Prenumeranter anger sitt 10-siffriga prenumerationsnummer vid bokning för att få det lägre priset.

Boka Stockholm

Boka Båstad

Boka Varberg

Begränsat antal platser.

Kontakta oss:
Telefon: 08-519 307 07
Mejl: [email protected]
Öppettider: måndag-fredag 9.00-15.00

Detta ingår

Detta tillkommer


Vi följer med

Ann Wilson

Ann Wilson

Ann Wilson, den välkända jurymedlemmen i Let’s dance. Förutom att hon bjuder på sig själv och sin spännande livshistoria blir det förstås också dans. Räkna med svängiga latinopass.

Ann är med på Royal Park, Stockholm & Riviera Strand, Båstad.
 

Dermot Clemenger

Dermot Clemenger

Dermot Clemenger, den ödmjuke, alltid glada och trevliga domaren i Let’s Dance. På resan kommer han att köra danspass, bland annat till karibisk och kubansk musik. 

Dermot är med på Royal Park, Stockholm, Riviera Strand, Båstad & Varbergs Kusthotell, Varberg.

Denise Rudberg

Denise Rudberg

Denise Rudberg, författaren med aerobicsbakgrund som skriver deckare med en mappie i huvudrollen. Hon kommer ge oss garanterat härliga aerobicspass!

Denise är med på Varbergs Kusthotell, Varberg.


Om hotellen

Royal Park Stockholm

Royal Park Stockholm ligger i den året runt natursköna kungliga Hagaparken vid Brunnsviken. Här tränar vi allt från yoga och gruppträning till funktionell träning. Att ta en löprunda i omgivningarna eller avsluta dagen i hotellets relax är vardagslyx deluxe. Här finns något för alla!

Läs mer om Royal Park Stockholm

Riviera Strand, Båstad

Hotel Riviera Strand precis intill havet och stranden i Båstad. På Riviera Strand kan du träna både inomhus och utomhus, hotellets restaurang Riviera serverar rätter av närodlade produkter från Bjärehalvön där vi kommer njuta av dansklasser, gruppträningspass, yoga, god mat och härlig återhämning.

Läs mer om Riviera Strand

Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell är beläget vid Varbergs vackraste strand och är en underbar plats för umgänge i en avslappnad atmosfär med träningsmöjligheter både inne och ute, ett fantastiskt spa och med hälsan i fokus. Hotellet bär med sig filosofin om att sol, frisk luft, salta bad och näringsrik kost har stor inverkan på hälsan. Det kommer också finnas tid att njuta av deras anrika kallbadhus, där vi alla har fri entré. 

Läs mer om Varbergs Kusthotell