Träna med Apollo Sports

Training Sessions i Sverige - träningspass på hemmaplan

Längtar du efter att känna mjölksyran bränna längs nya stigar eller sträcka ut dig efter en dag från hemmakontoret? I sommar kan du uppleva Apollo Sports på hemmaplan! Vi erbjuder roliga training sessions under hela sommaren tillsammans med Apollos välutbildade instruktörer, där du kan prova på allt från yoga, bootcamp och träning för hela familjen. Självklart är all träning utomhus, i mindre grupp och vi erbjuder aktiviteter på olika orter runt om i landet. Välj det som passar dig bäst!


Vilken Training Session lockar dig?

Running intervals

Nu kan du följa med oss på en ny härlig training session - våra running intervals! Under fyra torsdagsmornar kör vi en timmes löpträning, där vi fokuserar på intervaller och löpstyrka - för explosivitet och spänst! 

Dag och tid: Torsdagar kl. 06:30

Platser: Uppsala/Stadsparken

Datum: 18/6-16/7

Längd: 60 minuter

Läs mer och boka

Outdoor Bootcamp

Kör hårt inför sommaren! Våra utbildade instruktörer som annars är på plats ute i världen finns på hemmaplan för att träna ihop med dig! Två dagar i veckan under fem veckor kör vi ett utomhuspass oftast med kroppen som vikt och verktyg. Detta är ett pass med funktionell träning i fokus med övningar och inspiration från Apollos träningsklasser med Bootcamp, funktionell träning, cirkelträning, fitnesscross, WOD och intervaller.

Datum: 22/6-22/7
Dag och tid: Måndag & onsdag kl. 19:00
Platser: Göteborg/Slottsskogen

Datum: 22/6-24/6
Dag och tid: Måndag & onsdag kl. 19:00
Platser: Båstad/Malenbadet

Längd: 60 minuter

Läs mer och boka

 

Yoga

En lugn och avkopplande form av yoga som passar både nybörjade och mer erfarna. Vi kallar det för Apollo yoga och vanligtvis brukar vi köra dessa pass om somrarna i vattenbrynet på en sandstrand nära något av våra hotell i Medelhavet. I sommar finns vi runt om i Sverige och ska försöka få dig att bli lika avslappnad som annars, trots att miljön är lite annorlunda.

Dag och tid: Söndagar kl.10:30

Platser: Stockholm/Humlegården, Uppsala/Stadsparken, Växjö/Linnéparken, Göteborg/Slottsskogen, Malmö/Kungsparken, Helsingborg/Slottshagen, Ängelholm, Båstad/Hotel Riviera Strand, Varberg/Golden Wellness

Datum: 7/6-5/7

Längd: 60 minuter

Läs mer och boka

Varför arrangerar vi träning hemma i Sverige?

I tider som dessa befinner vi oss alla på hemmaplan och vi på Apollo kan inte göra det som vi älskar allra mest, att resa till fantastiska platser och att träna runt om i världen. Det vi kan göra är att fortsätta arrangera lokala träningsmöjligheter för er runt om i Sverige -  självklart efter de förutsättningar som nu finns.

För att så många som möjligt ska kunna ta del av detta har vi spridit ut vår träning runt om i landet så att du slipper förflytta dig så långt från hemmet. Håll utkik under hela sommaren för vi kommer löpande fylla på med aktiviteter från norr till söder inom olika sporter.

Vi förhåller oss alltid till Folkhälsomyndighetens riktlinjer kring hygien och avstånd.