Topphälsa Träningsweekend Riviera Strand, Båstad

Häng med till Sveriges Riviera!

Följ med ToppHälsa och Apollo Sports till Båstad och Riviera Strand på en härlig helg där träningsglädje och träningsvärk står i centrum! Hotellet ligger precis intill den långa vackra stranden, och bjuder på en blandning av elegant avkoppling och ytor som gjorda för att träna på. Här kommer vi att jobba oss svettiga, men också köra mjukare yogapass som passar alla. Tre härliga instruktörer står redo att ge dig en grym mix av hårt, svettigt och mjukt.

Med oss har vi bland annat Freddie Nyholm som utmanar din fysik och balans genom allt från bootcamp, Body Combat och Balance. Let’s Dance-profilen Kristjan Lootus låter dig svänga runt i olika danspass där glädje och koordination står i centrum och härliga Åsa Nyvall kommer att låta dig sjunka ner i vilsamma yogapositioner både morgon och kväll.

Hotel Riviera Strand ligger precis vid den finkorniga sandstranden, två kilometer utanför Båstad, som också kallas Sveriges Riviera. Stranden är Sveriges längsta och följer Laholmsbukten. Här kan du bada direkt från stranden men också från badbryggor under sommaren. Hotellet ligger i en miljö som andas ledighet och modern elegans med en stor pool, generösa rum, enastående lounge och en restaurang med gourmetkockar. 

Här finns flera ytor som gjorda för träning, dessutom ett gym och ett poolområde med flera pooler. Intill hotellet ligger Malenskogen med fina stigar och motionsspår.

Vi kommer förstås att träna det mesta utomhus och följa alla rekommendationer. 

Vem kan delta?

Träningsveckan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!

Dagsprogram

Program sep 2022

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar.

Pris:  4 998 kr/person

Aktuellt datum: 23-25 september 2022

Hotell: Riviera Strand, Båstad

I priset ingår:

  • Delat boende i dubbelrum
  • Helpension (ej dryck)
  • Skräddarsytt träningsprogram med professionella tränare
  • Föreläsningar

Enkelrumstillägg: 1000 kr.

Boka här

Begränsat antal platser

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]

 


Ledare, Vi följer med

Åsa Nyvall

Åsa Nyvall är samtalscoach och yogalärare och håller klasser inom yin yoga, restorativ yoga och meditation. Åsa jobbar också som samtalscoach i ToppHälsa och svarar på läsarfrågor om känslor och relationer.  Tillsammans med radio- och dansprofilen Annika Sjöö har hon skrivit boken Mativation, och tillsammans med fd ToppHälsa-medarbetaren Helene Arkhem kom hon 2019 ut med boken Kärlekens Språk:din guide till lyckliga relationer.

Kristjan Lootus

Kristjan Lootus

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé.  2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson. 

Freddie Nyholm

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år.
Han är oerhört mångsidig och håller pass i både dans, Boot camp, Body Combat och Balance bland mycket annat. Freddie håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion. 


Om hotellet

Hotel Riviera Strand

I sommar hittar du Apollos familjekoncept, Apollo Mondo Family, på Hotel Riviera Strand i Båstad. Hotellet är placerat direkt vid strandkanten och bjuder på en blandning av avkoppling och ett rikt aktivitetsprogram. Restaurangen använder sig av närodlade produkter från Bjärehalvön med menyer som passar för både vuxna och barn. 

På Riviera Strand kan du träna både inomhus och utomhus. Som vanligt på Apollo Mondo Family erbjuds yoga och 2-3 kostnadsfria gruppträningspass om dagen. Hotellets gym är välutrustat med moderna maskiner för styrketräning, fria vikter, löpband, motionscyklar och roddmaskin. I omgivningarna finns det upplysta motionsspår, golfbanor i toppklass och gott om utmarkerade cykelrutter för både nybörjare och erfarna cyklister.

Läs mer om hotellet