Starkare Ute Day Camp

Välkommen till en underbar träningsdag i unik miljö. Häng med oss till Golden Wellness träningsanläggning på Johnssons Gård, belägen på landet strax söder om Varberg för vårt Starkare Ute Day Camp. Dagen är fylld av träningspass i en inspirerande och vacker miljö. Vi tränar ute så mycket vi bara kan och behöver vi flytta in pga väder gör vi det. Vi garanterar en kul och svettig upplevelse du kommer kunna leva på länge.

Dagen ger dig möjlighet till bland annat powerwalking/löpning, pulspass, styrkepass, naturpass med hinderbana och avslutar dagen med Strech & avkoppling. Vi hinner även med lunch, fika och skönt häng/mingel. Hos oss på landet är det enkelt och härligt att vara. Miljön är unik med en ombyggd lantgård från bl.a kostall till träningsanläggning, naturhinderbana & utegym i skogen. Dessutom har vi en nybyggd multicourt/tennisbana för utepass under bar himmel, samt funktionella träningspass på den välutrustade åkern med all tänkbar utrustning för garanterat roliga pass.


Vem kan delta / Nivå

Vi tänker enkelt och våra ledord är kul, enkelt och svettigt. Du kan vara nybörjare i träning eller vara vältränad. Detta är en av våra styrkor, att ge alla en utmaning och utgå från sin egen förmåga. Att peppa alla och få alla att trivas är viktigt för oss. Du kommer garanterat att avsluta dagen, trött, nöjd och med ett leende på läpparna. Alla kan delta men min ålder är 12 år.

Pris: 750:-

Datum: 

  • 30 april 2022
  • 23 juli 2022
  • 15 oktober 2022

Begränsat antal platser: max 40 pers. 
(minimiantal: 15 pers.)

Åldersgräns: 12 år

Reslängd: Dagsevent (Day camp)

Plats: Golden Wellness träningsanläggning, Johnssons Gård, Varberg Hitta hit

I priset ingår

  • 6 träningspass/dansklasser
  • Vatten och frukt under hela dagen, kaffe & te vid ankomst, 1 energi påfyllning samt 1 lunch

Boka Day Camp

Frågor? Mejla oss!

Program

08.00-08.45 - Registrering, Ladan. 

09.00-10.00 - Powerwalking /Löpning, Gårdarna runt.

10.15-11.00 - Styrkepass med skivstång & kroppen som verktyg, Multicourt. 

11.00-11.25 - Energipaus, Verandan.

11.30-12.15 - Pulspass, Multicourt.

12.30-13.45 - Lunch.

14.00-15.15 - Crosstraining, Åkern/Utegymmet/Naturhinderbanan.

15.30-16.30 - Burn In The ass, Multicourten.

16.30-17.00 - Stretch & avslappning, Multicourten.

Detta ingår

  • 6 träningspass
  • Kaffe/te vid ankomst, vatten och frukt under dagen, 1 energipåfyllning samt 1 lunch

Ingår inte/tillkommer

  • Transport till Golden Wellness träningsanläggning på Johnssons Gård. Ta bilen, samåk, cykla eller spring ut.
  • Dryck & Energi (utöver det som ingår)
  • Eventuell övernattning.

Petra Alm-Johansson - Licensierad Personlig tränare & kostrådgivare. Över 25 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör. Föreläsare, hälsoinspiratör samt fystränare åt diverse elitlag i Sverige. Arbetar med event & träningsföretaget Golden Wellness på heltid.

Håkan Johansson - Certifierad Tenniscoach, padelcoach och fystränare med 30 års erfarenhet på heltid. Certifierad mental coach. Uppdrag som coach samt tränare & fystränare inom olika sporter på elitnivå under många år. 

Håkan och Petra på Golden Wellness

Om Golden Wellness på Johnssons Gård

Golden Wellness på Johnssons Gård är vår samarbetspartner i västkustpärlan Varberg och är träningsföretaget som gärna testar gränserna. Etablerade med bas på Johnssons Gård, några kilometer söder om Varberg satsar Golden Wellness helhjärtat på att ni ska få en ordentlig dos energi, kavla upp ärmarna, åka hem med ett leende på läpparna och ”Göra Göret”. Det ska vara ” Kul, enkelt och svettigt”, träningen är till för alla oavsett träningsnivå!

Golden Wellness har stor erfarenhet att träna både elitidrottare till den vanliga motionären. Förutom att bedriva gruppträningar varje dag så arrangeras flertalet träningsresor utomlands varje år samt träningsevent i Sverige! Läs mer om Golden Wellness på Johnssons Gård här