Det här eventet är inställt, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Yogaday på Torekov hotell 28 juni 2020

Kom bort från vardagsbekymmer och fyll på med energi på bästa sätt med ett avslappnande och inspirerande yogaretreat på fina Torekov Hotell. Under dagen erbjuds sex yogaklasser/workshops, där två instruktörer hela tiden finns med för att assistera dig eller kunna hjälpa dig med enklare alternativ eller utmaningar.

Vi har ett gediget program för dagen där du får prova på flera olika yogapass, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av inspirerande workshop samt njuta av lugnet i vackra Torekov. Efter dagens slut kan du besöka det fina poolområdet, ta en promenad i de vackra omgivningarna eller varför inte lyxa till det och boka på en spabehandling?  

Vem kan delta/Nivå

Oavsett om du är van yogautövare eller nybörjare så kommer du kunna vara med. Vi gör vår yttersta för att skapa förutsättningar för dig att forma din yogaretreat utifrån dina behov. Professionalitet, engagemang och personlighet genomsyrar allt vi gör för att du ska få uppleva en dag med träningsglädje, energi och balans.

Program

9.15 Välkomstfika
9.45 Intoning

Träffa instruktörerna och dina yogavänner för dagen. Få information om det praktiska, genomgång av dagens program och dina förväntningar. Här landar vi in i oss själva och vår yogadag!
10.30 - 11:15 Hatha to Vinyasa Yoga
Med start i Hathayogan undersöker vi de vanligaste yogapositionerna för att sedan låta dom föra oss in i ett vinyasa flow där vi flödar genom rörelserna.
11.30 - 12.15 The Peak
I Hatha to vinyasa flow har vi lagt grunden för att ta oss in i en peakposition. Vi leker oss in i en spännande asana och lägger utmaningen utifrån vår egen nivå.
12.15 - 13.15 Torekovs goda lunch
13.15 - 14.15 Outdoor Journal-talk

Med en journaling prompt får du chans att utforska dina känslor och dina mål för att sedan ta en promenad och dela med dig och lyssna in någon annan. Upplev den magiska kraft som finns i sharing!
14.30 - 16:15 Chakra to Yoga nidra
Klassen startar med kundaliniinspirerade andningsövningar och rörelser som för oss igenom alla chakra för att få energiflödet i kroppen att flöda fritt. Därifrån övergår vi i en mer fysisk yogaklass där dina chakran fortfarande är i fokus. Avslutningsvis landar vi i en underbar yoga nidra (En meditationsteknik som även kallas yogisk sömn, där vi låter kroppen somna in samtidigt som vårt sinne bibehåller fullt fokus och medvetande).
16.15 - 16.45 Fika
16.45 - 17.45 Yin Yoga

En klass där du får varva ner och landa i nuet, precis som det är. En riktig boost för både kropp och själ. Yinyoga är en passiv form av yoga där vi håller positioner under en längre tid, vanligtvis 3-5 minuter. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi och lugnar ditt sinne. En perfekt avslutning på dagen.
17.45 - 18.00 Tona ut dagen
Vi samlar ihop oss själva, tar med våra insikter och bästa minnen från dagen samt tar avsked från varandra.

Pris från: 1350:- / person

Aktuellt datum: 28 juni 2020

Begränsat antal platser: max 30 pers
(minimiantal 10 pers.)
Åldersgräns: 12 år

Reslängd: Dagsevent (day camp)

Plats: Torekov Hotell

I priset ingår:

  • 6 yogaklasser
  • 2 instruktörer som är tillgängliga för er hela dagen
  • Lunch
  • Välkomstfika och eftermiddagsfika
  • Bad i utomhuspoolen

Hitta en annan träningsresa

Frågor? Mejla oss!


 

Detta ingår

Ingår inte/tillkommer

Presentation av ledare

GABRIELLE "GABBI" ACHINIOTIS är en lättsam och kreativ person. Njuter som mest på yogamattan när hon får vara där med lekfullhet och gärna med flera skratt. Startade som gruppträningsinstruktör inom dans för mer än 10 år sen men instruerar numera bara i yoga. Gabbis klasser genomsyras av intelligenta sekvenser där hon strävar efter att ge kunderna redskap att nå kroppslig intelligens som de kan ta med sig i vardagen, gärna genom att leka fram kunskapen. Gabbis tro är att så du rör dig på mattan så rör du dig i vardagen och utifrån det skapar hon sina klasser med en stor medvetenhet om kroppen. Efter att ha undervisat i idrott och hälsa på en högstadieskola så studerar hon nu till fysioterapeut. För att må bra och koppla av så umgås hon med sin familj, vänner, yogar och älskar att prova nya saker, stora som små. Det ger energi!

LIZ FRISTEDT är en kreativ och mångsidig instruktör med 30 års erfarenhet av gruppträning. Först som ungdomsledare i dans och gymnastik och därefter som gruppträningsinstruktör, främst i dans och yoga. Hennes energigivande klasser genomsyras av ett fokus på en helhetsupplevelse och varje kunds välmående. Till vardags arbetar Liz som lärare, utbildningskonsult och läromedelsutvecklare samt driver ett eget företag där hon reser runt och inspirerar lärare över hela Sverige i Kooperativt lärarande. För att koppla av umgås hon med sina barn, yogar eller dansar latindans. Idag är Liz största drivkraft att både leva och arbeta holistiskt. Att få in yogans olika dimensioner som en naturlig del såväl i privat- som yrkesliv både utmanar, utvecklar och fyller mening i hennes liv.