Strandträning vs Skogsträning (Day Camp)

Träna i de bästa miljöerna — på stranden & i skogen. Häng med oss till Golden Wellness träningsanläggning på Johnssons Gård,p å landet strax söder om Varberg för vårt Day Camp Strandträning vs Skogsträning. 

Vi börjar med en magisk strandträning med havet som en verklig tavla framför oss. Saltstänk, havets brus och en vit sandstrand. Efter två härliga pass och fika powerwalkar vi ca 7 km längs med Varbergs strandpromenad och viker sedan av mot Johnssons Gård & Golden Wellness Träningsanläggning på landet, i skogen. Här intar vi en fantastisk lunch hos våra gårdsgrannar på Spiseriet. Nöjda och påfyllda med energi fortsätter vi med träningen. Styrkecirkel & konditionscirkel på åkern och uteanläggningen. Lugnet från trädens sus, fågelsång, vyer av åkrar, hagar med kor, grön skog och allt charmigt som finns på landet. Två helt olika, men lika magiska miljöer att vistas i. Innan vi beger oss tillbaka till stranden Kåsa slår vi oss ner på vår Veranda, utanför ladan för en fika från våra gårdsgrannar på Siktastenugnsbageri. Bättre än så här blir det inte.


Vem kan delta / Nivå

Här passar alla in. Detta är en riktigt trevlig dag i hälsans tecken med uteträning hela dagen. Det ska vara kul, enkelt och svettigt. Du gör precis så mycket eller så lite du själv vill. Du ska kunna ta dig från stranden i Kåsa till Johnssons Gård i Vare till fots. Powerwalking ca 7 km enkel väg, t/r ca 14 km.  Detta är en riktig ”ta hand om dig själv dag” med det bästa av vad naturen kan erbjuda, det bästa i matväg med lokala råvaror och det bästa i träningsväg med kroppen och naturen som redskap.

Att ta med:

  • 2 vattenflaskor med vatten i, så det räcker till strandträningen & powerwalking på ca 7 km.
  • Extra ombyte & skor om du svettas mycket eller beroende på väder.
  • Keps, solkräm, energi (t ex choklad, frukt eller nötter) om du behöver mer än det som ingår i dagen.

Pris från: 750 kr

Aktuellt datum (Tisdagar)

  • 21 jul 2020
  • 28 jul 2020

Begränsat antal platser: max 30-40 pers
(minimiantal 15 pers)

Åldersgräns: 12 år

Reslängd: Dagsevent (Day camp)

Plats: Golden Wellness träningsanläggning, Johnssons Gård, Varberg Hitta hit

Boka Day Camp

Frågor? Mejla oss!

Program

Detta ingår

Ingår inte/tillkommer

Presentation av ledare

Petra Alm Johansson: personlig tränare, inspiratör, hälsocoach & föreläsare. 

Håkan Johansson: personlig tränare, mental coach, tennistränare & föreläsare.

Håkan och Petra på Golden Wellness

Om Golden Wellness på Johnssons Gård

Golden Wellness på Johnssons Gård är vår samarbetspartner i västkustpärlan Varberg och är träningsföretaget som gärna testar gränserna. Etablerade med bas på Johnssons Gård, några kilometer söder om Varberg satsar Golden Wellness helhjärtat på att ni ska få en ordentlig dos energi, kavla upp ärmarna, åka hem med ett leende på läpparna och ”Göra Göret”. Det ska vara ” Kul, enkelt och svettigt”, träningen är till för alla oavsett träningsnivå!

Golden Wellness har stor erfarenhet att träna både elitidrottare till den vanliga motionären. Förutom att bedriva gruppträningar varje dag så arrangeras flertalet träningsresor utomlands varje år samt träningsevent i Sverige! Läs mer om Golden Wellness på Johnssons Gård här