MåndagsYoga i Sverige med Ulrika Friberg, Yogaheart

Krydda sommaren med extra mycket yoga! Välkommen till våra Yoga Day Camps på utvalda semesterorter i Sverige i sommar. Tillsammans med yogaläraren Ulrika Friberg från Studio Yogaheart i Göteborg tränar vi mjuk hathaflow på morgonen, och yinyoga på eftermiddagen. Yogaläraren Ulrika Friberg från Studio Yogaheart i Göteborg har mer än 15 års erfarenhet som instruktör. Yoga som start på veckan kommer öka ditt välbefinnande, ge dig ny styrka och energi. Följ med! 

Vi erbjuder två yogapass per dag. Morgonklassen är mjuk hathaflow och kvällsklassen är yinyoga. Nivån på båda passen är anpassade så att alla kan vara med. 

Om träningen/yogan

Mjuk hathaflow - Här får du praktisera mjuka, fysiska positioner i kombination med klassisk yoga-andning. En underbart start på dagen. Skapar nya flöden, glad energi, styrka och flexibilitet. 

Yinyoga - Lugn, djup och välgörande yoga med fokus på kroppens bindväv. Du guidas i att stilla kroppens muskler så att bindväven kan tränas och stretchas på ett skonsamt vis. 

Vem kan delta/nivå              

Alla kan delta! Både du som är nybörjare och du som är erfaren. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam! Det är lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Följ med på en avkopplande och välgörande Yoga Day Camp.

I priset ingår:

  • 2 x 90 min yoga
  • 1 x Lunch
  • Powerwalk

Detta tillkommer

  • Egen yogamatta medtages
  • Transport till anläggningen
  • ​Dryck & Energi  
  • Eventuell övernattning

Pris från: från 750 kr

Boka Day Camp i bokningsboxen längst ner!

Orter och datum:

20 juli 2020 - Båstad Riviera Strand (750 kr)

Begränsat antal platser: max 20 pers
(minimiantal 10 pers)

Åldersgräns: 12 år

Reslängd: Dagsevent (Day Camp)

I priset ingår:

  • 2 x 90 min yoga
  • Lunch
  • Powerwalk

Frågor? Mejla oss!

Orter och datum

Dagsprogram

Om Ulrika Friberg och Studio Yogaheart 

Ulrika har över 15 års erfarenhet av att leda gruppträning, undervisa större och mindre yogaklasser. Hon har de senaste 20 åren hunnit studera och utöva flera olika yogastilar/traditioner. 

Ulrika har genom åren undervisat på olika studios och i början av 2016 startade hon det egna företaget Yogaheart. Ulrika beskriver en stor tacksamhet över möjligheten att dela yoga, gemenskap, samtal och glädje med härliga medmänniskor. Sommaren 2017 öppnades dörrarna till den egna yogastudion i Göteborg, Studio Yogaheart.

Boka Måndagsyoga med Yogaheart


 

Stad Plats Datum Boka
Varberg Kusthotellet 6/7 Boka
Tylösand Tylebäck Hotell 13/7 Boka
Båstad Båstad Riviera 20/7 Boka