Surfresor och Surfcamps med Xtravel

Xtravel arrangerar och samarbetar med surfcamp världen över. Här kan du boka härliga destinationer för dig eller kompisgänget för att testa på att lära dig surfa ! Är du redan en duktig surfare har vi självklart camp som passar dig med!

I länder som Nicaragua, Portugal, Brasilien, Spanien, Indonesien och Frankrike erbjuds du en helhetslösning och en upplevelse utöver det vanliga när du förbättrar dina surfkunskaper. Samarbete sker med lokala surfinstruktörer för att kunna erbjuda dig som kund det lilla extra på varje destination.

Boka surfresa med Xtravel »       Boka surfkonferens med Xtravel

Om Xtravel

Xtravels målsättning är att utmana det traditionella resandet genom aktiva, fartfyllda resor inom surfing, skidåkning, mountainbike, motocross och annat som får adrenalinet att rusa. Xtravel har arrangerat surfresor och surfcamps alltsedan 2004.

Xtravel har vunnit renommé i branschen tack vare sina gedigna kunskaper och förmåga att leverera ett intressant och utmanande innehåll tillsammans med professionella guider och instruktörer som brinner för det de gör. Läs mer om Xtravel


Aktuella surfresor

Österlen, Sverige

Äntligen har vi ett surfcamp på hemmaplan! 
Tillsammans med Österlen Surfcenter erbjuder vi två riktiga härliga camps där vi vill erbjuda er alla guldkorn som finns på Österlen. Mysigt boende 4 min promenad från stranden. Ett camp för de äventyrliga som vill testa på allt kul som Österlen har att bjuda på, och ett camp för familjer där man får testa på flera olika idrotter och äventyr.

Läs mer och boka
 

 

Costa de Caparica, Portugal

Avslappnat häng i familjär stämning. Costa da Caparica är en pärla i Portugal endast 30 minuter söder om Lissabons flygplats och passar helt perfekt för familjen eller kompisgänget som vill lära sig surfa. Costa da Caprica har över 30km sandstrand och förutom magisk surf kan du även besöka mysiga caféer, en gammal fiskeby och vackra klippor med kristallklart vatten som passar utmärkt för snorkling.

Läs mer och boka