Surfresor och Surfcamps med Xtravel

Ta med kompisgänget eller familjen och åk på en surfsemester tillsammans till något av våra härligaste resmål. Perfekt för alla som vill lära sig surfa eller för dig som redan kan men vill finslipa dina skills.

I länder som Nicaragua, Portugal, Brasilien, Spanien, Indonesien och Frankrike erbjuds du en helhetslösning och en upplevelse utöver det vanliga när du förbättrar dina surfkunskaper. Samarbete sker med lokala surfinstruktörer för att kunna erbjuda dig som kund det lilla extra på varje destination.

Boka surfresa med Xtravel »       Boka surfkonferens med Xtravel

Om Xtravel

Xtravels målsättning är att utmana det traditionella resandet genom aktiva, fartfyllda resor inom surfing, skidåkning, mountainbike, motocross och annat som får adrenalinet att rusa. Xtravel har arrangerat surfresor och surfcamps alltsedan 2004, då företaget grundades av Eric Asmussen.

Xtravel har vunnit renommé i branschen tack vare sina gedigna kunskaper och förmåga att leverera ett intressant och utmanande innehåll tillsammans med professionella guider och instruktörer som brinner för det de gör. Läs mer om Xtravel


Aktuella surfresor

Ericeira, Portugal

Om resan: Bo på surfcamp ett stenkast ifrån den breda sandstranden och vakna till ljudet av vågorna. En resa för både nybörjare och erfarna surfare. 

Pris: Från 4 995 kr

Boka resan

Playa Maderas, Nicaragua

Om resan: Xtravels surfnyhet Nicaragua bjuder upp till grymt surf i oemotståndligt vackra miljöer! Vi vågar utlova våg-garanti året om.

Pris: Från 3 595 kr

Boka resan

Porto da Cruz, Madeira

Om resan: Bortglömd surfpärla med vågor för alla typer av surfare – nybörjare som erfarna! Madeira bjuder dessutom på hänförande omgivningar.

Pris: Från 5 495 kr

Boka resan

La Pared, Fuerteventura

Om resan: Njut av en vecka fylld med sol och surf på stranden La Pared på Fuerteventura! Surfcentret har uthyrning och dagligen kurser i vågsurfing.

Pris: Från 3 998 kr

Boka resan