Surfresor och Surfcamps med Xtravel

Ta med kompisgänget eller familjen och åk på en surfsemester tillsammans till något av våra härligaste resmål. Apollo anordnar tillsammans med dotterbolaget Xtravel surfresor till olika delar av världen. I länder som Nicaragua, Portugal, Brasilien, Spanien, Indonesien och Frankrike erbjuds du en helhetslösning och en upplevelse utöver det vanliga när du förbättrar dina surfkunskaper. Samarbete sker med lokala surfinstruktörer för att kunna erbjuda dig som kund det lilla extra på varje destination.

Boka din surfresa här » 

Om Xtravel

Xtravels målsättning är att utmana det traditionella resandet genom aktiva, fartfyllda resor inom surfing, skidåkning, mountainbike, motorcross och annat som får adrenalinet att rusa. Xtravel har arrangerat surfresor och surfcamps alltsedan 2004, då företaget grundades av Eric Asmussen.

Xtravel har vunnit renommé i branschen tack vare sina gedigna kunskaper och förmåga att leverera ett intressant och utmanande innehåll tillsammans med professionella guider och instruktörer som brinner för det de gör. Läs mer om Xtravel