Surfresor och Surfcamps med Xtravel

Xtravel arrangerar och samarbetar med surfcamp världen över. Här kan du boka härliga destinationer för dig eller kompisgänget för att testa på att lära dig surfa ! Är du redan en duktig surfare har vi självklart camp som passar dig med!

I länder som Nicaragua, Portugal, Brasilien, Spanien, Indonesien och Frankrike erbjuds du en helhetslösning och en upplevelse utöver det vanliga när du förbättrar dina surfkunskaper. Samarbete sker med lokala surfinstruktörer för att kunna erbjuda dig som kund det lilla extra på varje destination.

Boka surfresa med Xtravel »       Boka surfkonferens med Xtravel

Om Xtravel

Xtravels målsättning är att utmana det traditionella resandet genom aktiva, fartfyllda resor inom surfing, skidåkning, mountainbike, motocross och annat som får adrenalinet att rusa. Xtravel har arrangerat surfresor och surfcamps alltsedan 2004.

Xtravel har vunnit renommé i branschen tack vare sina gedigna kunskaper och förmåga att leverera ett intressant och utmanande innehåll tillsammans med professionella guider och instruktörer som brinner för det de gör. Läs mer om Xtravel


Aktuella surfresor

Fuerteventura, Spanien

Om resan: Fuerteventura har allt för dig som vill lära dig surfa. Ett smaskigt smörgåsbord av vågor för den surfsugne nybörjare som den mer erfarne. Campet ligger i Corralejo bara 5 meter från havet, så när swell har rätt riktning så kan man surfa exakt utanför campet.

Pris: Från 4 395 kr

Boka resan

Medawatta, Sri Lanka

Om resan: Avslappnat häng i familjär stämning. Sri Lanka är ett perfekt resmål, här hänger vi under palmerna, äter god mat och njuter av att ha sanden mellan tårna samtidigt som vi surfar oss trötta. Campet ligger 50 meter från det lokala surfbrytet och erbjuder vågor som passar alla nivåer.

Pris: Från 5 595 kr

Boka resan