Skidresor med Xtravel

Åk med polarna, familjen eller varför inte helt själv på en skidsemester till någon av våra skiddestinationer. Oavsett om du söker djup pudersnö eller breda pistade backar så har Xtravel resorna för dig.

I Japan, Kanada, Italien, Schweiz, Frankrike och USA erbjuder Xtravel, förutom riktigt bra snö, en komplett helhetslösning med transfer, boende, liftkort och upplevelser utöver det vanliga oavsett om du åker i eller utanför pisten. Du kan välja allt från roadtrips till weekendresor eller följa med på Xtravels uppskattade specialresor. Självklart alltid med skidåkningen i fokus.

Boka skidresa med Xtravel      Boka skidkonferens med Xtravel

Om Xtravel

Xtravels målsättning är att utmana det traditionella resandet genom aktiva, fartfyllda resor inom surfing, skidåkning, mountainbike, motocross och annat som får adrenalinet att rusa. Xtravel har arrangerat unika skidresor alltsedan 2004, då företaget grundades av Eric Asmussen.

Xtravel har vunnit renommé i branschen tack vare sina gedigna kunskaper och förmåga att leverera ett intressant och utmanande innehåll tillsammans med professionella guider och instruktörer som brinner för det de gör. Läs mer om Xtravel här


Aktuella Erbjudanden

Xtravel firar ett år i Apollokoncernen och det firar vi med grymma rabatter till alla skidåkande Apollovänner. Spana in våra unika erbjudanden och boka innan 23:59 den 9/12 för att ta del av de bästa rabatterna. 
Frånpriser nedan är för en person och exklusive rabatt. Rabattsumman är per person. 

Best of Colorado Skidresa – från 25 995:-

Rabatt: 2 500:-

Om resan: Vi skördar den bästa snön i klassiska skidorter som Vail, Beaver Creek och Breckenridge. Möjlighet till både offpist och pistade backar.

Datum: 24 februari–4 mars, 2018

Rabattkod: XTAPSnöCO

Läs mer och boka

Alagna, Italien – från 9 995:-

Rabatt: 1 500:-

Om resan: : I Alagna hittar du allt för en grym skidvecka eller weekend. 56 pister, 29 liftar och väldigt stora offpistområden!

Datum: 30 december 2018 fram till 7 april 2019

Rabattkod: XTAPSnöAL

Läs mer och boka

Kanada Roadtrip – från 25 995:-

Rabatt: 2 000:-

Om resan: Åtta dagar grym skidåkning i några av British Columbias bästa skidorter. Offpiståkning och puder i världsklass! Ett måste för puderälskaren.

Datum: 17 och 27 januari

Rabattkod: XTAPSnöKA

Läs mer och Boka

Lappland Backcounty – från 12 995:-

Rabatt: 1 000:-

Om resan: En långhelg i Lappland med puder, tystnad & grymt käk. Vi kommer åka skidor från att solen går upp tills sent på kvällen!

Datum: 27 mars 2019

Rabattkod: XTAPSnöLA

Läs mer och boka

JAPOW – Hokkaido, Japan – från 25 995:-

Rabatt: 2 000:-

Om resan: Drömresan för puderälskaren! Lekfull och rolig skidåkning i lagom höga berg och gles skog.  

Datum: Från 9 feb och framåt

Rabattkod: XTAPSnöPOW

Läs mer och boka

Företagsresor

Om resan: Branding, inspiration, evolution – vi ser till att ni växer som bolag på er nästa resa.

Datum: Exakt när ni vill! 

Läs mer