Skidresor med Xtravel

Ta med kompisgänget eller familjen på en skidsemester till något av våra mest nervkittlande resmål. Apollo anordnar under dotterbolaget Xtravel skidresor till flera olika snösäkra destinationer världen över. I länder som Japan, Kanada, Italien, Schweiz, Frankrike och USA erbjuds du en helhetslösning och en upplevelse utöver det vanliga när du utvecklar din åkning såväl i som utanför pisten. Du väljer själv längd, land och svårighetsgrad på din resa eller följer med på en av Xtravels uppskattade specialresor. Varför inte passa på att testa heliski eller catski för den ultimata offpist-upplevelsen?

Boka skidresa med Xtravel

Om Xtravel

Xtravels målsättning är att utmana det traditionella resandet genom aktiva, fartfyllda resor inom surfing, skidåkning, mountainbike, motorcross och annat som får adrenalinet att rusa. Xtravel har arrangerat unika skidresor alltsedan 2004, då företaget grundades av Eric Asmussen.

Xtravel har vunnit renommé i branschen tack vare sina gedigna kunskaper och förmåga att leverera ett intressant och utmanande innehåll tillsammans med professionella guider och instruktörer som brinner för det de gör. Läs mer om Xtravel här