Skidresor med Xtravel

Åk med polarna, familjen eller varför inte helt själv på en skidsemester till någon av våra skiddestinationer. Oavsett om du söker djup pudersnö eller breda pistade backar så har Xtravel resorna för dig.

I Japan, Kanada, Italien, Schweiz, Frankrike och USA erbjuder Xtravel, förutom riktigt bra snö, en komplett helhetslösning med transfer, boende, liftkort och upplevelser utöver det vanliga oavsett om du åker i eller utanför pisten. Du kan välja allt från roadtrips till weekendresor eller följa med på Xtravels uppskattade specialresor. Självklart alltid med skidåkningen i fokus.

Boka skidresa med Xtravel      Boka skidkonferens med Xtravel

Om Xtravel

Xtravels målsättning är att utmana det traditionella resandet genom aktiva, fartfyllda resor inom surfing, skidåkning, mountainbike, motocross och annat som får adrenalinet att rusa. Xtravel har arrangerat unika skidresor alltsedan 2004, då företaget grundades av Eric Asmussen.

Xtravel har vunnit renommé i branschen tack vare sina gedigna kunskaper och förmåga att leverera ett intressant och utmanande innehåll tillsammans med professionella guider och instruktörer som brinner för det de gör. Läs mer om Xtravel här