Skidresor med Xtravel

Ta med kompisgänget eller familjen på en skidsemester till något av våra mest nervkittlande resmål. Oavsett om du söker djup pudersnö eller breda pistade backar så har Xtravel resorna för dig.

I länder som Japan, Kanada, Italien, Schweiz, Frankrike och USA erbjuds du en helhetslösning och upplevelser utöver det vanliga oavsett om du åker i eller utanför pisten. Du kan välja allt från roadtrips till weekendresor eller följa med på Xtravels uppskattade specialresor. Varför inte passa på att testa heliski eller catski för den ultimata offpist-upplevelsen?

Boka skidresa med Xtravel

Om Xtravel

Xtravels målsättning är att utmana det traditionella resandet genom aktiva, fartfyllda resor inom surfing, skidåkning, mountainbike, motocross och annat som får adrenalinet att rusa. Xtravel har arrangerat unika skidresor alltsedan 2004, då företaget grundades av Eric Asmussen.

Xtravel har vunnit renommé i branschen tack vare sina gedigna kunskaper och förmåga att leverera ett intressant och utmanande innehåll tillsammans med professionella guider och instruktörer som brinner för det de gör. Läs mer om Xtravel här


Aktuella skidresor

Kanada Roadtrip

Om resan: Åtta dagar grym skidåkning i några av British Columbias bästa skidorter. Offpiståkning och puder i världsklass!

Ett måste för puderälskaren

Pris: 22 995 kr

Boka resan

JAPOW – Hokkaido, Japan

Om resan: Drömresan för puderälskaren! Lekfull och rolig skidåkning med låg lavinrisk i lagom höga berg och gles skog. 

Datum: 24 februari–4 mars, 2018

Pris: 24 995 kr

Boka resan

Best of Colorado Skidresa

Om resan: Följ med och upplev de bästa bergen i Colorado! Möjlighet till både offpist och pistade backar.

Datum: 24 februari–4 mars, 2018

Pris: 25 995 kr

Boka resan

Åka Skidor Weekends Alagna

Om resan: I Alagna hittar du allt för en grym skidweekend – 56 pister, 29 liftar och väldigt stora offpistområden! Gångavstånd från hotellet till liften.

Datum: 22–25 mars, 2018

Pris: 8 995 kr

Boka resan

Ski Sail Norge Topptursresa

Om resan: Följ med till norska Sunnmörsalperna och upplev folktomma berg, magiska naturupplevelser och skidåkning du sent kommer glömma!

Datum: 31 mars–6 april, 2018

Pris: 29 995 kr

Boka resan

Lappland Backcounty

Om resan: Häng med till Lappland för ett äventyr med utmanande skoteråkning, fin skidåkning och fantastisk mat signerad Niklas Ekstedt. 

Datum: 11–15 april, 2018

Pris: 14 995 kr

Boka resan