Skid-, MTB- och surfresor med vår specialist Xtravel

Apollos dotterbolag Xtravel arrangerar spännande resor med hög flexibilitet. Vi är skidåkare, cyklister, surfare och äventyrare som vill dela med oss av våra upptäckter. Resor med fokus på äventyr och upplevelser är den röda tråden och att ge våra gäster möjlighet att utvecklas och lära sig nått nytt. Denna filosofi utgör grunden i Xtravels verksamhet. Xtravel arrangerar och säljer skidresor, surfresor, mountainbikeresor och äventyrsresor till dem som önskar en aktiv och upplevelserik semester.

Vi på Xtravel värnar om och vill dela med oss av det unika med varje resmål och vi lägger stor vikt vid kunniga, erfarna och serviceinriktade guider och instruktörer som kan ta hand om våra gäster. Oavsett om du är en erfaren skidåkare/cyklist/surfare, total nybörjare, eller ett företag som vill ha hjälp med nästa konferens, så ser vi till att fixa din resa.

Välkommen till Xtravel.

Surfresor med Xtravel      Skidresor med Xtravel   MTB-resor med Xtravel   Företagsresor med Xtravel

Xtravel har vunnit renommé i branschen tack vare sina gedigna kunskaper och förmåga att leverera ett intressant och utmanande innehåll tillsammans med professionella guider och instruktörer som brinner för det de gör. Läs mer om Xtravel