Skid- och surfresor med vår specialist Xtravel

NYHET! Är du en inbiten surfare eller skidåkare, eller helt enkelt bara vill bli lite bättre på sporten? Då Apollos dotterbolag Xtravel något för dig! Nu kan du boka en komplett skid- eller surfresa genom Apollos nyförvärv Xtravel.

Xtravels målsättning är att utmana det traditionella resandet genom aktiva, fartfyllda resor inom surfing, skidåkning, mountainbike, motocross och annat som får adrenalinet att rusa. Xtravel har arrangerat surfresor och surfcamps sedan 2004, då företaget grundades av Eric Asmussen.
– Jag startade Xtravel 2004 för att jag ville utmana det traditionella resandet med aktiva resor inom skidor och surf. När jag nu 13 spännande och lärorika år senare fick denna fantastiska möjlighet att bli en del av en större inspirerande researrangör som Apollo, med all kunskap och ett gigantiskt nätverk av bra människor, så var valet enkelt. Jag vill kunna fortsätta utveckla Xtravel med ännu fetare resor till ännu fler människor på nya marknader utan att för den delen tappa känslan av att man reser i små grupper med familjen eller polarna. Xtravel skall fortsätta sticka ut och ifrågasätta det traditionella och vi skall vidareutveckla alla resor vi står för, så att de förblir resor som vi själva vill åka på. Resor noga genomarbetade med en känsla av Rock n Roll, säger Eric Asmussen Xtravels VD & grundare.   

Surfresor med Xtravel      Skidresor med Xtravel      Företagsresor med Xtravel

Xtravel har vunnit renommé i branschen tack vare sina gedigna kunskaper och förmåga att leverera ett intressant och utmanande innehåll tillsammans med professionella guider och instruktörer som brinner för det de gör. Läs mer om Xtravel