Denna resa har redan varit. Men det kommer fler spännande träningsresor, se alla våra kommande träningsresor här!

ToppHälsa på Playitas, Fuerteventura

Nu utökar via succén ToppHälsa träningsresa till två veckor på Playitas Resort. På Playitas ryms alla - från vardagsmotionärer till elitidrottare och proffs. Playitas är utsett till Svenskt Olympisk Camp så här samsas du med proffsen. Det var även här som Kanal 5:s stora satsning Superstars spelades ni. Nu har du chansen att träna, utvecklas och komma i form med en härlig variation av gruppträning, löpning, simning och andra träningspass tillsammans med ToppHälsas och Apollo Sports ledare. Vi inspirerar varandra under en vecka fylld av träning, samvaro, sol och bad. Detta är en resa för dig som älskar träning!

På Playitas finns oändliga möjligheter till sport, träning och aktiviteter för alla smaker och nivåer. Med på resan är ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson. Du kan cykla med Christer Skog, lära dig crawla i olympiska poolen med Josefin Lillhage, träna fys och fartlekar med Stina Albihn eller dansa med Freddie Nyholm.

För dig som deltar i den första veckan (5-13 nov) får du dessutom springa med Lena Ovegård, styrketräna med Susanne Gunnarsson och yoga med Lena Järpsten. Väljer du andra veckan (12-20 nov) har du chansen annat löpträna med Lovisa "Lofsan" Sandström, träna styrka och uthållighet med Oscar Jöback träna Body Fit och Bikini Fit med David "D-flex" Seisay och yoga med Åsa Nyvall.

Du får även massor av inspirerande föreläsningar av våra fantastiska instruktörer. Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. För dig som är sugen på att resa ensam, gör det! Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan.

Datum:
5-12 och 6-13 november
12-19 och 13-20 november

Pris: 12 998:-/person

Samtliga datum är nu fullbokade. 

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur 
  • Avreseorter; Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors
  • Transfer och mat på flyget
  • Del i dubbelrum eller lägenhet på Playitas Resort
  • Halvpension (frukost och middag)
  • Skräddarsytt träningsprogram

    Frågor? Mejla oss eller ring 0771-37 37 37, tonval 4. 

Begränsat antal platser! Kan bokas fram till två veckor innan avresa, i mån av plats.
Denna resa är nu fullbokad.  


Träningsprogram

Vi arbetar på ett program för 2017, tills det är klart kan du här kolla på förra årets program. Upplägg kommer vara likvärdigt, med  justeringar mot 2017 års instruktörer och ledare.
Programexempel
Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls ca 2 veckor innan avresa.

För dig som är sugen på att träna ännu mer finns det naturligtvis också möjlighet att delta i de klasser och ledarledda pass som hålls inom Playitas ordinarie träningsprogram vilket ger dig över 20 tränarledda pass om dagen att välja mellan.


Vi följer med

Vecka 45: Pamela Andersson, Christer Skog, Josefin Lillhage, Stina Albihn, Freddie Nyholm, Lena Ovegård, Susanne Gunnarsson, Lena Järpsten.
Vecka 46: Pamela Andersson, Christer Skog, Josefin Lillhage, Stina Albihn, Freddie Nyholm, Lovisa "Lofsan" Sandström, Oscar Jöback, David "D-flex" Seisay, Åsa Nyvall.

Topphälsa Playitas

Önskar ni dela boende för att undvika enkelrumstillägg, var medveten om att Apollo och Playitas ej ansvarar för att hitta en passande rumskamrat pga. de krav som kan ställas på intressen, ålder etc. Vid val av delat boende, vänligen ta detta i beaktning.