Pilates & Garuda med Stockholms Pilates Center

Mondo Boutique Porto Plomari gästas av Kristina Kjellsson från Stockholm Pilates Center  4-18 juli 2021.  Pilates & Garudaveckorna är mycket populära så missa inte chansen att boka din plats till Porto Plomari.

Garuda har inslag av yoga, pilates och kampsport – träningsformer som stärker din kroppskontroll, andning och styrka genom kontrollerade rörelsemönster. Har du aldrig provat förr, eller är det här kanske din specialitet? Oavsett vilken nivå du befinner dig på är det här en vecka som passar dig!

Gratis gästpass 

Alla pass i veckans träningsprogram ingår för dig som bokar en resa och bor på Porto Plomari under den aktuella perioden. Passen hålls på skandinaviska och engelska.

Program

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med exakta tider på Porto Plomari tillsammans med ordinarie träningsprogram. Ingen föranmälan krävs på yogan.

Program 4-11 juli 2021   Program 11-18 juli 2021

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras

Vad är Pilates?

Pilates är en funktionell träningsmetod som handlar om att bevara eller få tillbaka en god hållning och bli stark och smidig. När kroppens alla muskelsystem samverkar på bästa sätt kan du använda kroppen effektivt och skonsamt oavsett vad du gör. God balans mellan muskelgrupper, stabilitet, god rörlighet i lederna och kroppskontroll är viktiga delar i träningen. Kunskap, koncentration och kvalitet är nyckelord när du utför övningarna. Pilatesträningen passar både motionärer och elitidrottare.

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i resans pris. Boka bara resa med oss till något av hotellet denna vecka.

Datum: 

  • 4 -11 juli 2021
  • 11-18 juli 2021

Hotell: Mondo Boutique Porto Plomari

Det här ingår:

  • All träning är kostnadsfri
  • Professionell gästinstruktör
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
  • För alla nivåer - alla kan delta
  • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka Porto Plomari

Se alla träningsveckor och gästpass

Vad är Garuda?

Garudatekniken med inslag av yoga, pilates och kampsport är en ny spännande och inspirerande träningsform. Målsättningen är att träningen ska vara rolig, dynamisk och utmanande genom övningarnas intensitet och flöde. Den organiska synen på träning gör dig stark och energifylld medan långa rörelsebanor utmanar smidighet och styrka.

Om Kristina Kjellsson

Kristina är diplomerad dansare från Alvin Ailey NYC. Under många år levde hon sin passion som dansare i NYC och på scener världen över. ​Pga/tack vare en ryggskada och senare reumatisk diagnos fick Kristina en mer djupgående förståelse för kroppen och började utbilda sig inom träning och hälsa. Kristina är utbildad Personlig Tränare via The Academy 2016, fullt certifierad STOTT PILATES® tränare 2019, Space M Yoga 2018 & 2019, TOTAL BARRE® 2018, GARUDA® Matta & Barre. ​Idag studerar hon till fysioterapeut på Karolinska Institutet och arbetar som tränare på Stockholm Pilates Center. 

Kristina älskar att undervisa, förmedla rörelse och hjälpa deltagarna att upptäcka kroppens alla möjligheter.  

Vem kan delta? För vem passar Porto Plomari?

Våra Mondo Boutique-hotell kan kanske bäst beskrivas som stark vänskap eller kärlek, en naturlig plats där du kan andas ut. Med respekt och kärlek till landet har vi skapat en plats där design samsas med  genuina, lokala element. I köket serveras traditionella maträtter i modern tappning, tillagade på närproducerade råvaror.  I baren ligger vinet på kylning och musiken får dig att slappna av, eller kanske ryckas med. Hotellet är din destination. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. Reser du själv, i par, med vänner eller som familj med tonåringar (min 14 år), oavsett kommer ni trivas på Porto Plomari.