Pilates & Dance Week med Sara Ullman

Häng med på en energifylld träningsvecka där olika dansklasser varvas med stärkande och stabiliserande pilatesklasser med populära gästtränare Sara Ullman.

Vår gästinstruktör Sara Ullman kommer att erbjuda dansklasser med full energi blandat med träning med fokus på styrka, stabilitet och kroppsmedvetenhet. Oavsett tidigare träningsvana kan du delta på klasserna då klasserna byggs upp utefter deltagarnas förutsättningar.

Vem kan delta

Träningspassen passar alla, såväl nybörjare som träningsvana.

Utrustning – detta bör du ta med dig

Träningsskor till danspassen

Klassbeskrivning

AfroDance – Enkel dans till taktfulla trummor. Högt tempo där kroppen förenas med trummornas rytmer.

DanZy – motiverande, pulshöjande dansklass uppbyggd på olika tracks innehållande de roligaste dansstilarna till de bästa hitsen genom tiderna.

LatinMove – okomplicerad aerobic till latinamerikanska rytmer

Easy DanceMoves – Enkla danssteg sätts ihop till en rolig koreografi

DanceAerobics – Dansinspirerad och rolig konditionsträning

Pilates – stabilitetsträning med fokus på styrka, rörlighet och balans

Pilates Boll (om det finns bollar) – stabilitetsträning på boll med fokus på styrka, rörlighet och balans.

Stretch & Relax – Avsluta dagen med stretch och avslappning.

Program 21-28 februari 2020

Datum: 21-28 feb 2020

Pris: Alla träning är kostnadsfri.

Hotell: Aqua Vista – powered by Playitas
Det här ingår:

  • All träning är kostnadsfri
  • Boka bara flyg och boende
  • Professionell gästinstruktör
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
  • För alla nivåer – alla kan delta
  • Träning, sol och samvaro

Aqua Vistas ordinarie träningsprogram ingår alltid

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på Aqua Vista! Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.

Vem kan delta? För vem passar Aqua Vista?

Aqua Vista passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med till soliga Egypten och träningshotellet Aqua Vista för en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. 

Om Sara Ullman

Sara Ullman är i grunden utbildad dansare och har mångårig erfarenhet som internationell presentatör inom gruppträning. Specialist på bl.a. AfroDance, Danceaerobic och pilates. Sara brinner för att inspirera andra och instruerar alltid med hela sitt hjärta, hennes energi och rörelseglädje smittar av sig på deltagarna.

Om Aqua Vista, Egypten

Det nya Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.