Pilates & Garuda på Cavo Spada, Kreta

Den 13-20 april 2019 gästas Cavo Spada Deluxe & Spa av populära Stockholm Pilates Center och instruktören Emma Zigliara.

Denna vecka firar vi påsklov. Alla pass i veckans träningsprogram ingår för dig som bokar en resa och bor på Cavo Spada Deluxe & Spa . Under veckan kan du träna allt som erbjuds på ordinarie program men också fitnessboxning med Henrik Leth och yoga med Studio Heart.

Pilates är en funktionell träningsmetod som handlar om att bevara eller få tillbaka en god hållning och blir stark och smidig. Garuda har inslag av yoga, pilates och kampsport, och bägge träningsformerna stärker din kroppskontroll, andning och styrka genom kontrollerade rörelsemönster. Har du aldrig provat förr eller är det här din specialitet? Testa för första gången eller slipa på befintlig teknik – alla kan vara med!


Om programmet

Alla pass i veckans träningsprogram ingår för dig som bokar en resa och bor på Cavo Spada Deluxe & Spa under den aktuella perioden. Minimumålder för att delta i passen är 15 år. Passen hålls på skandinaviska och engelska. Observera att antal platser är begränsat. Cavo Spada Deluxe & Spas ordinarie utbud ingår också under veckan. Läs mer om Cavo Spada Deluxe & Spa och dess utbud av sporter och aktiviteter.


Hur bokar jag och vad kostar det?

Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Att delta i gästpassen är gratis och ingen föranmälan behövs.

Datum: 13-20 april 2019

  • Extrainsatt träning
  • Kostnadsfritt
  • Alla kan delta
  • Ingen föranmälan behövs
  • Boka bara flyg och boende med oss
     

Boka resa till Cavo Spada Deluxe & Spa

 

Frågor? Mejla oss eller ring 0771-37 37 37, tonval 4. 


 

Om instruktör Emma Zigliara

Som gruppträningsinstruktör är Emma uppskattad för sitt flöde och sin tydlighet. Som personlig tränare lägger hon stor vikt vid att hitta rätt upplägg för varje person efter deras mål och förutsättningar. ”Oavsett om du tränar för att må bra, för att komma tillbaka från en skada eller för att flytta gränsen för det som är möjligt vill jag hjälpa dig att nå dina mål. Att se andra förbättra sin fysiska förmåga och må bra motiverar mig och är den största belöningen med att arbeta som tränare."


 

Programmet för veckan

Program april 2019

Programmet är preliminärt, ändringar kan förekomma. Komplett/uppdaterat program erhålls på plats.

Vad är Pilates?

Pilates är en funktionell träningsmetod som handlar om att bevara eller få tillbaka en god hållning och bli stark och smidig. När kroppens alla muskelsystem samverkar på bästa sätt kan du använda kroppen effektivt och skonsamt oavsett vad du gör. God balans mellan muskelgrupper, stabilitet, god rörlighet i lederna och kroppskontroll är viktiga delar i träningen. Kunskap, koncentration och kvalitet är nyckelord när du utför övningarna. Pilatesträningen passar både motionärer och elitidrottare.

Vad är Garuda?

Garudatekniken med inslag av yoga, pilates och kampsport är en ny spännande och inspirerande träningsform. Målsättningen är att träningen ska vara rolig, dynamisk och utmanande genom övningarnas intensitet och flöde. Den organiska synen på träning gör dig stark och energifylld medan långa rörelsebanor utmanar smidighet och styrka.