Padelresor med Apollo

Spela padel utomlands

Du kanske har hört talas om padel? Den nya trendsporten som seglat upp till en riktig favorit med spelare i alla åldrar. Visste du dessutom att padel är som allra störst i Spanien? Vad passar då bättre än att kombinera semestern på Kanarieöarna med att testa på denna stora sport! Din egen padelresa helt enkelt. 

Padel på Kanarieöarna

Padel är den näst största sporten i Spanien och det är lika vanligt att hela familjen drar iväg och spelar som kompisgänget. Priset för att hyra bana är billigare än i Sverige och du kan även hyra tränare för ett bättre pris. Vädret är härligt soligt och varmt, så padel utomhus är en självklarhet!

Kombinera semester och träning

På Fuerteventura väntar vårt stora sporthotell Playitas med bland annat Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter och en olympisk 50-meters pool. Vill du blanda skön semester och sport och träning är detta det självklara valet. Vill du spela padel här? Skicka en förfrågan till vår gruppavdelning via formuläret för att hitta din perfekta padelbana!

Vi erbjuder

  • Boka padel med priser från från 15€/timme
  • Boka transport till och från padelbanan
  • Spela padel på utomhusbanor

Såhär bokar du

För att boka padel med Apollo skickar du ett formulär via bokningsknappen nedan. Formuläret skickas till vår gruppavdelning som ser till att du får spela padel på en bana efter dina önskemål.

Fyll i formulär

Vad är padel?

Hur spelar man padel?

Padelbanor på Kanarieöarna

Padelbanor på Kanarieöarna

Spela padel i Spanien

Varför padel i Spanien?