Yoga, core & HIIT med Amanda Holgersson

Denna vecka gästas vårt mysiga sporthotell La Pared – powered by Playitas av gästinstruktör Amanda Holgersson. På programmet står förutom ordinarie program yoga, core, HIIT, Aqua yoga- och dansklasser.Denna vecka gästas vårt mysiga sporthotell La Pared – powered by Playitas av gästinstruktör Amanda Holgersson. På programmet står förutom ordinarie program yoga, core, HIIT, Aqua, yoga- och dansklasser.

Klassbeskrivning

Morning Yoga: Vi väcker kroppen på ett harmoniskt sätt och startar dagen tillsammans. 

Core: Ett pass för dig som vill stärka centret av din kropp och utmanas med nya core-övningar. 

Aqua: Det mest glada passet du kan hitta! Vi tränar tillsammans i poolen med musik som ger rörelseglädje. 

HIIT: Ett perfekt pass för dig som vill utmanas och pressas! Självklart kan man välja sin egna nivå och köra på där. Vi jobbar i högintensiva intervaller med både styrke- och konditionsövningar. 

Circuit: Ett hederligt stationsbaserat cirkelpass för hela din kropp! Passar alla nivåer. 

Dance Fitness: Här får du gratis konditionsträning samtidigt som vi dansar och får upp pulsen, ett riktigt feel good pass!

Program

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med exakta tider på hotellet La Pared - powered by Playitas tillsammans med ordinarie träningsprogram. Ingen föranmälan krävs.

Program 2-9 mars 2020

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på La Pared – powered by Playitas. Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i resans pris. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka.

Datum: 

  • 2-9 mar 2020

​Hotell: La Pared – powered by Playitas

Det här ingår:

  • All träning är gratis
  • Boka bara flyg och boende
  • Professionell gästinstruktör
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
  • För alla nivåer - alla kan delta
  • Ordinarie program ingår alltid
  • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass

Vem kan delta? För vem passar La Pared?

Alla är välkomna och vi hittar en nivå som passar dig oavsett nivå.  Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag.

 

Om Amanda

Jobbar som instruktör i Göteborg sedan många år tillbaka. Jobbat säsong som sport- och träningsinstruktör på Apollos koncepthotell. Det bjuds på höjd puls, skratt och träningsglädje under Amandas pass. 

Om hotellet

Kom ner i varv och njut av tystnaden i La Pared. Apollos sport-hotell på Fuerteventuras västkust är perfekt för dig som vill varva sköna träningspass med lugn och avslappnande miljö. På La Pared finns inga krav eller måsten. Alla pass i veckans träningsprogram ingår för dig som bokar en resa och bor på La Pared – powered by Playitas under den aktuella perioden.

Alltid på La Pared

Året om erbjuder vi gratis gruppträningspass som HIT, yoga, vandringar och funktionell träning mm. Här finns också ett välutrustat gym med utsikt över det bergiga lavalandskapet. Tennisbanor och möjlighet till tenniscoach. Vandringen och löpningen runt sanddynerna är magisk. Mysigt chillområde med bastu och uppvärmd utomhusjacuzzi i anslutning till bastun. Vågsurfingskola och surfutrustning finns att hyra på plats. Du kan delta i allt från prova-på-kurser till flerdagars kurser och lära dig surfa. Cykeluthyrning med möjlighet att hyra mountainbikes och landsvägscyklar. Här kan du läsa mer om träning på hotellet.