Wellness Week med Malena Kindgren - Porto Plomari

Passa på att fylla på ny kraft och energi med en härlig vecka på Porto Plomari! Veckan varvas med lugn yoga och stärkande träningspass för både kropp och själ med vår populära gästtränare Malena Kindgren. Under veckan erbjuder vår gästinstruktör Malena Kindgren stärkande och inspirerande träningspass som passar alla. Träningen är anpassad så att alla kan delta utefter egen förmåga med fokus på rörelseglädje, värme och energi.

Klassbeskrivningar

Morning Yoga – Vi väcker kroppen med långsamma och mjuka rörelser. En härlig start på dagen!
Pilates – Stärk och förbättra hållning och balans samt öka rörligheten och förena kroppen med sinnet.
Core – Inre bålstabilitet med fokus på den djupa muskulaturen, balans och stabilitet.
Yoga – Avsluta dagen med lugna rörelser och djupa andetag.
Functional Circuit – På olika stationer förbättra vi rörlighet, styrka och balans.
Stretch & Relax – Mjuka upp kroppens muskler med skön återhämtning för både kropp och själ.

Om programmet

Programmet är preliminärt och tiderna kan komma att justeras på plats för att passa väder och lokaler.

Program 25 juli 2021

Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och tycker en aktiv livsstil är det bästa. Resan är för alla från nybörjare till vana. Malena kommer anpassa efter deltagarnas nivåer.

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum: 25 jul – 1 aug 2021

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn

Hotell:  Mondo Boutique Porto Plomari

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Malena Kindgren.
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass 
     

Boka Porto Plomari

 

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]

Om Malena Kindgren

Malena Kindgren är utbildad friskvårdskonsulent och fystränare från Bosön. Hon har en mångårig erfarenhet som tränare och är internationell ambassadör för Apollo Sports. I Sverige driver Malena hälsoföretagen Sporthuset och Terrängboxen som fokuserar på friskvård och att inspirera andra till rörelseglädje och hälsa.

Om hotellet

Porto Plomari är Apollos senaste tillskott i Apollo Mondo Boutique-familjen. Med respekt och kärlek till platsens historia har vi skapat ett unikt boutique hotell i industriell design med moderna inslag. Här samsas unik design med en autentisk och genuin känsla. Hotellet ligger precis vid Egeiska havet i utkanten av byn Plomari. I hotellets mitt ligger infinitypoolen med utsikt över havet. Stränder finns på båda sidor om hotellet, en stenstrand och en blandstrand. Hotellet har restaurang och en poolbar.