Träningsresa med M-magasin

Häng med M-magasin på en resa för kropp & själ!

NYHET! Nu kan vi erbjuda populära Kom i form-resor tillsammans med M-magasin.
Träna, dansa, yoga, spring, släpp loss, shoppa, sola, bada och ha kul! Vi åker med samma härliga träningsgäng, och du kommer hem med en känsla av nystart. Så, häng med!

Träning, dans, sol och skratt

Vi lovar en vecka med nya insikter, många skratt, inspirerande möten, god mat och dryck, shopping, kultur, träning för såväl kropp som hjärna och hjärta, och förstås - sol och bad i Medelhavet. Programmet är fullspäckat med massor av rolig träning, börja yoga, dansa loss, sola, komma igång med löpningen, shoppa, skratta, lära dig mer om träning och hälsa och träffa nya vänner. Både du som är nybörjare och du som är mer van att träna kan vara med, det finns något för alla. Och det går jättebra att resa ensam – du blir snabbt en del av vårt glada träningsgäng.

Tillsammans med våra profiler Yvonne Lin, Ann Wilson och Dermot Clemenger från Let’s dance får du din bästa må bra-vecka någonsin. Dessutom kryddar vi extra med träningspass av Apollo Sports träningsinstruktörer. Med oss har vi också Amelia Adamo, grundare M-magasin och Agneta Ljungman, f d marknadschef M-magasin.

Vem kan delta?

Våra träningsresor passar alla oavsett vilken nivå man ligger på Perfekt resa för dig som vill åka ensam, här har du chansen att träffa massor av nya likasinnade vänner. Följ med på en resa att minnas, ladda batterier och bara njut, Du kommer hem, kom i form-rusig och full av ny kunskap och energi inför sommaren 2021.


Träningsprogram

Programmet presenteras inom kort. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.
Vi garanterar fullspäckade dagar från morgon till kväll.

Pris: 13 998 kr för prenumeranter
(14 998 kr för icke prenumeranter)

Datum:
17-24 maj 2021

Hotell: Sivota Retreat - powered by Playitas (Grekland)

Avreseorter: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn

Flygtider: se flygtider här.

Det här ingår:

I priset ingår

  • Flyg tur/retur inkl. bagage
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension
  • Fullspäckat träningsprogram
  • Inspirerande föreläsningar

​​​​​​* Enkelrumstillägg 3000:-/vecka

Prenumeranter anger sitt 10-siffriga prenumerationsnummer vid bokning för att få det lägre priset.

Boka

Begränsat antal platser.

Kontakta oss:
Telefon: 08-519 307 07
Mejl: [email protected]
Öppettider: måndag-fredag 9.00-15.00

Träningspass

Detta ingår

Detta tillkommer


Vi följer med

Ann Wilson

Ann Wilson

Ann driver dansinstitutet ”Wilson dance center” i Helsingborg och är välkänd som jurymedlem i ”Let’s dance” i TV 4. Förutom att bjuda på sig själv och sin spännande livshistoria blir det förstås danspass med Ann. Räkna med både dansworkshops och svängiga latinopass med svett- och glädjegaranti.

Dermot Clemenger

Dermot Clemenger

har har uppträtt hemma hos Sir Elton John och på några av världens mest berömda scener. Och inte minst känner du igen som den ödmjuke och trevliga domaren i Let’s Dance. På resan kommer han att köra danspass, bland annat till karibisk och kubansk musik. 

Yvonne Lin

Yvonne Lin

Energisk, envis, entreprenör som tränat sedan hon var fem år. elitidrottare och elitträningsbakgrund kampsport (kung fu) där hon vunnit två VM-guld. Yvonne var pionjär i aerobics (bodde, tränade och undervisade hos Jane Fonda i Beverly Hills under en period). Utöver träningspass gör hon underbar morgon-qigong med oss!

Amelia Adamo

Amelia Adamo

Grundare M-magasin.

Agneta Ljugman

Agneta Ljungman

Glädjespridare och f d marknadschef på M Magasin.


Om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas är ett fint hotell med bästa läget i byn Sivota på Greklands fastland. På sluttningen i det bergiga omgivningarna njuter du av en bedårande havsutsikt och du bor precis vid den populära stranden Bella Vraka med en mängd träningsmöjligheter, både på land och i havet.  Hotellet passar perfekt för dig som vill kombinera en avkopplande semester i ett rofyllt område med en aktiv semester i natursköna omgivningar. Den lilla hamnbyn Sivota passar både livsnjutare som vill uppleva mer än sol och bad och naturälskare som söker lugn och ro. Sivota är omgivet av vackra kustremsor åt båda håll. Det finns få platser i Europa som erbjuder en så storslagen blandning av övärld, gröndraperade berg och kristallklart vatten som Sivota gör.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas