Träningsresa med iFORM - Egypten

Följ med på magasinet iFORMs populära träningsresa till Egypten och vårt sporthotell Aqua Vista – powered by Playitas. Under veckan möts ledare och deltagare från hela Norden med en härlig energi och ett gemensamt intresse för träning och hälsa. Häng med på en vecka sol, träning, glädje och skapa minnen för livet.

Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. Från morgon till kväll kan du njuta av träning, pepp och inspiration från iFORMs duktiga och passionerade instruktörer. Än en gång har vi satt ihop ett drömprogram med morgonyoga, löpning, promenader, effektiv intervallträning, styrketräning och funktionell träning på nya, roliga sätt, rafflande danspass, vattenaerobics och mycket, mycket mer. 


Vem kan delta?

Alla kan delta oavsett träningsnivå. Det kommer att finnas ett tiotal pass om dagen att välja mellan med allt från yoga, dans, core och Tabata till power walk och intervallträning. Reser du ensam finns möjlighet att betala lite extra för ett enkelrum.


Veckans program

Vi varvar yoga, dans, funktionell träning, löpning, padel vattenträning, Några kvällar håller instruktörerna föredrag och ger dig ännu fler idéer och redskap för ett bättre och sundare liv. Våra iFORM-resor ger deltagare ny energi och inspiration tillräckliga för att nå de mål som du drömt om i åratal. Eller så kommer du hem med helt nya mål – och drivkraften för att nå dem.

Programmet presenteras här inom kort.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll.

Pris från: 14 998:-

Datum: 10-17 november 2023

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Hotell: Aqua Vista 

Flygtider: Se flygtiderna här.

Det här ingår:

  • Flyg tur och retur till Hurghada
  • Boende (del i dubbelrum) på Aqua Vista  
  • Transfer tur & retur
  • Måltid ombord på planet
  • All Inclusive
  • Ledarledd träning enligt program
  • Föreläsning och andra aktiviteter enligt program tillsammans med IFORM

​​​* Enkelrumstillägg 4000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

BOKA

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9-16


Magasinet iFORM

iFORM är magasinet för alla kvinnor som vill bli den hälsosammaste, starkaste och gladaste versionen av sig själva – via träning, kost och motivation. I iFORM presenteras de senaste, bästa och enklaste metoderna att nå resultat på ett lustfyllt sätt. Utöver det innehåller magasinet massor av inspiration till hur man utmanar sig själv med både stora och små mål, och uppnår dem, även i en stressig vardag. På resan följer fyra instruktörer med på resan, som du kan läsa mer om nedan!


Med på resan/om ledarna

Ledarna på resan presenteras här inom kort.


 

Christina Heick

Christina är 38 år, personlig tränare och löpcoach. Hon är också en del av I FORMs online universum, så du kanske känner igen henne därifrån. Hon går till träningen med massor av energi och ett glatt humör. Hon ägnar sig huvudsakligen åt funktionell träning - med inspiration från de klassiska Puls- och Styrkepassen. Effektiviteten är fokus i träningen, för det ska kännas att vi tränar, så med Christina vid rodret är du garanterad svett i pannan och ett leende på läpparna. Du kan också se fram emot föredraget: ”Vad kan motion göra för dig när du går igenom en livskris.” 

Sara Christensen

Som chefredaktör på I FORM har Sara fingret i luften när det gäller alla de hälsoämnen som kan intressera I FORMs läsare. Vill du gärna veta mer om själva magasinet och det vi skriver om, är hon rätt person att prata med. Dessutom älskar Sara i princip all slags motion och hon sprider skön energi på många av de pass som du kan delta i på träningsresan. Missa inte heller hennes föredrag om träningsmotivation.

Instagram: @mcsaramc

Annika Mahallati

Annika är 44 år och en passionerad yogainstruktör. Hon har undervisat i yoga sedan 2015, och går regelbundet på kurser för att vidareutveckla sig. Hon är också en del av I FORMs träningsvideo-värld. Hennes förhållningssätt till yoga är att det inte är så viktigt att följa en specifik form av yoga eller göra övningarna helt visuellt perfekt, utan att yoga ska vara för alla och göra gott för kropp, sinne och själ. Annika håller även föredraget “Yogans otroliga effekter”, där hon berättar sin egen historia, om att vara njurtransplanterad och av en slump upptäcka yoga. Yogan har sedan dess gjort en stor skillnad i hennes liv.

Malena Kindgren

Utbildad friskvårdskonsulent, personlig tränare och fystränare från Bosön. Mångårig erfarenhet inom träningsresor och Apollo Sports. I Sverige äger och driver Malena träningsanläggningen, Sporthuset i Surahammar och jobbar med kost- & hälsogrupper samt instruerar i bland annat core, dans, XCord och funktionell träning. Hon brinner för att inspirera till rörelse och hennes klasser är fyllda med energi, gemenskap och massa träningsglädje! 

Om hotellet


 

Aqua Vista - Powered by playitas

Om Aqua Vista – powered by Playitas

Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, prova populära racketsporten padel eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Läs mer om Aqua Vista