Träningsresa med iFORM - Egypten

För andra året tar vi magasinet iFORMs populära träningsresa till Egypten och vårt sporthotell Aqua Vista – powered by Playitas. Under veckan möts ledare och deltagare från hela Norden med en härlig energi och ett gemensamt intresse för träning och hälsa. Häng med på en vecka sol, träning, glädje och skapa minnen för livet.

Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. Från morgon till kväll kan du njuta av träning, pepp och inspiration från iFORM:s duktiga och passionerade instruktörer. Än en gång har vi satt ihop ett drömprogram med morgonyoga, löpning, promenader, effektiv intervallträning, styrketräning och funktionell träning på nya, roliga sätt, rafflande danspass, vattenaerobics och mycket, mycket mer. Dessutom gör vi en snorklingsutflykt (utflykten förbokas) för dig som är sugen på att dyka ner i Röda havet.

Vem kan delta?

Alla kan delta oavsett träningsnivå. Det kommer att finnas ett tiotal pass om dagen att välja mellan med allt från yoga, dans, core och tabataträning till power walk och intervallöpning. Reser du ensam finns möjlighet att dela rum med någon av samma kön, eller så betalar du lite extra för ett enkelrum.

Veckans program

Vi varvar yoga, dans, funktionell träning, löpning, padel vattenträning, Några kvällar håller instruktörerna föredrag och ger dig ännu fler idéer och redskap för ett bättre och sundare liv. Våra iFORM-resor ger deltagare ny energi och inspiration tillräckliga för att nå de mål som du drömt om i åratal. Eller så kommer du hem med helt nya mål – och drivkraften för att nå dem.

Här hittar du ett exempelprogram. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll.

Veckans program

Pris från: 12 998:-

Datum: 30 okt – 6 nov 2020

Avreseorter: Stockholm, Köpenhamn

Hotell: Aqua Vista 

Flygtider: Se flygtiderna här.

Det här ingår:

  • Flyg tur och retur till Hurghada
  • Boende (del i dubbelrum) på Aqua Vista  
  • Transfer tur & retur
  • Måltid ombord på planet
  • All Inclusive
  • Ledarledd träning enligt program
  • Föreläsning och andra aktiviteter enligt program

​​​* Enkelrumstillägg 2500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9-16


Magasinet iFORM

iFORM är magasinet för alla kvinnor som vill bli den hälsosammaste, starkaste och gladaste versionen av sig själva – via träning, kost och motivation. I iFORM presenteras de senaste, bästa och enklaste metoderna att nå resultat på ett lustfyllt sätt. Utöver det innehåller magasinet massor av inspiration till hur man utmanar sig själv med både stora och små mål, och uppnår dem, även i en stressig vardag. På resan följer fyra instruktörer med på resan, som du kan läsa mer om nedan!

Med på resan/om ledarna

Sara Møller Christensen – I FORMs chefredaktör

Som chefredaktör på I FORM har Sara fingret i luften när det gäller alla de hälsoämnen som kan intressera I FORMs läsare. Vill du gärna veta mer om själva magasinet och det vi skriver om, är hon rätt person att prata med. Dessutom älskar Sara i princip all slags motion och hon sprider skön energi på många av de pass som du kan delta i på träningsresan. Missa inte heller hennes föredrag om träningsmotivation.
Instagram: @mcsaramc

Susanne Lidang

Susanne Lidang - träningsresans yogainstruktör

Yogainstruktör och författare: Susanne undervisar i hatha yoga och är författare till två framgångsrika yogaböcker. På vår träningsresa börjar hon varje dag med att guida dig igenom morgonyoga medan solen går upp över havet, samtidigt som du får möjlighet att gå på djupet med t ex rygg, nacke och axlar i hennes särskilda workshops. Susanne är noga med att det hon gör passar alla oavsett nivå, och hon skickar med sina elever redskap som de kan använda hemma när de gör yoga.
Instagram: @susannelidang

Rikke Hansen

Rikke Hansen - styrketräningsspecialist

Rikke har arbetat med alla åldrar och nivåer - och både grupper och privat coachning och vet hur man coachar till att behärska tekniken och hitta glädjen i styrketräning. På Rikkes träning blir du introducerad till styrketräningens värld på ett positivt och säkert sätt. Eftersom det är oerhört viktigt att hålla kroppen frisk och rörlig hela livet! Det kan utgöra grunden för allt från fettförbränning och förbättrad rörlighet till ökat välbefinnande och ökad motivation.

Siri Norden - gruppträningsinstruktör

Siri älskar all slags träning där energin och musiken är på max. Därför undervisar hon i allt från dans och step till body pump och HIIT. Siri har varit en del av I FORMs träningsresor i tre år så vi vet att hennes pass garanterat leder till stora leenden och god stämning. Alla får helt enkelt en härlig upplevelse – oavsett ålder, form och hur rörlig man är.  

Instagram: @sirigold


 

Aqua Vista - Powered by playitas

Om Aqua Vista – powered by Playitas

Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, prova populära racketsporten padel eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Läs mer om Aqua Vista