Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Träningsresa med iFORM - Egypten

För andra året tar vi magasinet iFORMs populära träningsresa till Egypten och vårt sporthotell Aqua Vista – powered by Playitas. Under veckan möts ledare och deltagare från hela Norden med en härlig energi och ett gemensamt intresse för träning och hälsa. Häng med på en vecka sol, träning, glädje och skapa minnen för livet.

Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. Från morgon till kväll kan du njuta av träning, pepp och inspiration från iFORM:s duktiga och passionerade instruktörer. Än en gång har vi satt ihop ett drömprogram med morgonyoga, löpning, promenader, effektiv intervallträning, styrketräning och funktionell träning på nya, roliga sätt, rafflande danspass, vattenaerobics, prova populära racketsporten padel och mycket, mycket mer. Dessutom gör vi en snorklingsutflykt (utflykten förbokas) för dig som är sugen på att dyka ner i Röda havet.

Veckans program

Vi varvar yoga, dans, funktionell träning, löpning, padel vattenträning, Några kvällar håller instruktörerna föredrag och ger dig ännu fler idéer och redskap för ett bättre och sundare liv. Våra iFORM-resor ger deltagare ny energi och inspiration tillräckliga för att nå de mål som du drömt om i åratal. Eller så kommer du hem med helt nya mål – och drivkraften för att nå dem.
 

Se veckans schema här

Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

Vem kan delta?

Alla kan delta oavsett träningsnivå. Det kommer att finnas ett tiotal pass om dagen att välja mellan med allt från yoga, dans, core och tabataträning till power walk och intervallöpning. Reser du ensam finns möjlighet att dela rum med någon av samma kön, eller så betalar du lite extra för ett enkelrum.

Pris från: 11 998:-

Datum & avreseorter

1-8 nov 2019 (Stockholm, Billund, Oslo)
2-9 nov 2019 (Köpenhamn)

Det här ingår

  • Flyg tur och retur till Hurghada - res från Stockholm, Olso, Köpenhamn, Billund
  • Boende (del i dubbelrum) på Aqua Vista  
  • Transfer tur & retur
  • Måltid ombord på planet
  • All Inclusive
  • Ledarledd träning enligt program
  • Föreläsning och andra aktiviteter enligt program

​​​* Enkelrumstillägg 2500:-

 

Denna resa är fullbokad. Boka en annan träningsresa.


Magasinet iFORM

iFORM är magasinet för alla kvinnor som vill bli den hälsosammaste, starkaste och gladaste versionen av sig själva – via träning, kost och motivation. I iFORM presenteras de senaste, bästa och enklaste metoderna att nå resultat på ett lustfyllt sätt. Utöver det innehåller magasinet massor av inspiration till hur man utmanar sig själv med både stora och små mål, och uppnår dem, även i en stressig vardag.

Sara Møller Christensen

Sara Møller Christensen – I FORMs chefredaktör

Som iFORMS chefredaktör så har Sara fingret på pulsen i förhållande till många av de ämnen som intresserar läsarna gällande hälsa. Om du vill veta mer om tidningen och de berättelser vi tar med där är hon rätt person att fråga. Dessutom älskar Sara nästan alla slags träning, och hon hjälper till att sprida god energi på många av de pass som du kan delta på under veckan. Sara föreläser också om träningsmotivation.  

Susanne Lidang träningsresans yogainstruktör

Susanne undervisar i Hatha yoga och är författare till två framgångsrika böcker om just yoga. På våra träningsresor startar hon dagen med att guida dig genom morgonyogan medan solen går upp över himlen. Susanne har också workshops under veckan där du får möjlighet att gå in på djupet i rygg, nacke och axlar. Susannes yoga pass är för alla oavsett nivå, och hon skickar alltid hem sina elever med bra verktyg för att kunna förstätta med yogan hemma. 

Martin Kreutzer - tränings- och näringsexpert.  

Martin har varit tränare på över tio träningsresor- och helger, och när han inte medverkar i IFORM håller han föredrag och undervisar. Martin har skrivit den populära boken "Antiinflammatorisk kost” och är en av Europas ledande experter inom området och har genom åren hjälpt tusentals människor med just kost och träning. Träning på stranden och i havet, promenader och roliga tävlingar som till exempel intervallstafetter, är några av de saker som Martin kommer att hålla i under träningsresan, utöver sin populära föreläsning såklart.

Siri Jona Gold Nordén – träningsresans gruppinstruktör

Siri älskar all form av träning, där energi och musik står i centrum och därför lär hon ut allt från dans och step till pump och HIT. Siri har varit en del av iFORMS träningsresor i tre år och på hennes pass finns det en garanti för stora leenden och en härlig stämning. Hennes pass ger alla helt enkelt en fantastisk upplevelse, oavsett ålder, form och motorik.

Kristin Birkelund

Kristin Birkelund – träningsresans personliga tränare och löpcoach

Kristin fann löpglädjen redan vid en ung ålder och har sedan även förälskat sig i, och utbildat sig inom, styrketräning, personlig träning och gruppträning. Hon är alltså en riktig mångsysslare, som älskar att sprida träningsglädje till andra. Med hög energi pressar hon dig att ge det lilla extra – oavsett om det är på hennes beach bootcamp-pass eller när du tränar core och rumpa med Kristin som ledare. Samtidigt är ett av hennes viktigaste mål att träningen ska vara rolig för alla! Det är också Kristins leende du kommer att mötas av om du följer med på morgon-löprundorna på träningsresan. Kristin fann löpglädjen redan vid en ung ålder och har sedan även förälskat sig i, och utbildat sig inom, styrketräning, personlig träning och gruppträning. Hon är alltså en riktig mångsysslare, som älskar att sprida träningsglädje till andra. Med hög energi pressar hon dig att ge det lilla extra – oavsett om det är på hennes beach bootcamp-pass eller när du tränar core och rumpa med Kristin som ledare. Samtidigt är ett av hennes viktigaste mål att träningen ska vara rolig för alla! Det är också Kristins leende du kommer att mötas av om du följer med på morgon-löprundorna på träningsresan. 


 

Aqua Vista - Powered by playitas

Om Aqua Vista – powered by Playitas

Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Läs mer om Aqua Vista