Träningsresa med iFORM - Egypten

Följ med på magasinet iFORMs populära träningsresa till Egypten och vårt sporthotell Aqua Vista – powered by Playitas. Under veckan möts ledare och deltagare från hela Norden med en härlig energi och ett gemensamt intresse för träning och hälsa. Häng med på en vecka sol, träning, glädje och skapa minnen för livet.

Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. Från morgon till kväll kan du njuta av träning, pepp och inspiration från iFORMs duktiga och passionerade instruktörer. Än en gång har vi satt ihop ett drömprogram med morgonyoga, löpning, promenader, effektiv intervallträning, styrketräning och funktionell träning på nya, roliga sätt, rafflande danspass, vattenaerobics och mycket, mycket mer. 


Vem kan delta?

Alla kan delta oavsett träningsnivå. Det kommer att finnas ett tiotal pass om dagen att välja mellan med allt från yoga, dans, core och Tabata till power walk och intervallträning. Reser du ensam finns möjlighet att betala lite extra för ett enkelrum.


Veckans program

Vi varvar yoga, dans, funktionell träning, löpning, padel vattenträning, Några kvällar håller instruktörerna föredrag och ger dig ännu fler idéer och redskap för ett bättre och sundare liv. Våra iFORM-resor ger deltagare ny energi och inspiration tillräckliga för att nå de mål som du drömt om i åratal. Eller så kommer du hem med helt nya mål – och drivkraften för att nå dem.

Programmet presenteras här inom kort.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll.

Pris från: 10 998:-

Datum & avreseort: 

9-16 november 2022, Köpenhamn & Göteborg
10-17 november 2022, Stockholm

Hotell: Aqua Vista 

Flygtider: Se flygtiderna här.

Det här ingår:

  • Flyg tur och retur till Hurghada
  • Boende (del i dubbelrum) på Aqua Vista  
  • Transfer tur & retur
  • Måltid ombord på planet
  • All Inclusive
  • Ledarledd träning enligt program
  • Föreläsning och andra aktiviteter enligt program

​​​* Enkelrumstillägg 2500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka din plats

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9-16


Magasinet iFORM

iFORM är magasinet för alla kvinnor som vill bli den hälsosammaste, starkaste och gladaste versionen av sig själva – via träning, kost och motivation. I iFORM presenteras de senaste, bästa och enklaste metoderna att nå resultat på ett lustfyllt sätt. Utöver det innehåller magasinet massor av inspiration till hur man utmanar sig själv med både stora och små mål, och uppnår dem, även i en stressig vardag. På resan följer fyra instruktörer med på resan, som du kan läsa mer om nedan!


Med på resan/om ledarna

Ledarna på resan presenteras här inom kort.


 

Christina Heick

Christina är 38 år, personlig tränare och löpcoach. Hon är också en del av I FORMs online universum, så du kanske känner igen henne därifrån. Hon går till träningen med massor av energi och ett glatt humör. Hon ägnar sig huvudsakligen åt funktionell träning - med inspiration från de klassiska Puls- och Styrkepassen. Effektiviteten är fokus i träningen, för det ska kännas att vi tränar, så med Christina vid rodret är du garanterad svett i pannan och ett leende på läpparna. Du kan också se fram emot föredraget: ”Vad kan motion göra för dig när du går igenom en livskris.” 

Siri Jona Gold Nordén

Gruppträningsinstruktör, personlig tränare och legitimerad dietist: Siri älskar all slags träning där energin och musiken är på max. Därför undervisar hon i allt från dans och step till body pump och HIIT.
Siri har varit en del av I FORMs träningsresor i fyra år så vi vet att hennes pass garanterat leder till stora leenden och god stämning. Alla får helt enkelt en härlig upplevelse – oavsett ålder, form och hur rörlig man är.  

Instagram: @sirigold

Sara Christensen

Som chefredaktör på I FORM har Sara fingret i luften när det gäller alla de hälsoämnen som kan intressera I FORMs läsare. Vill du gärna veta mer om själva magasinet och det vi skriver om, är hon rätt person att prata med. Dessutom älskar Sara i princip all slags motion och hon sprider skön energi på många av de pass som du kan delta i på träningsresan. Missa inte heller hennes föredrag om träningsmotivation.

Instagram: @mcsaramc

Susanne Lidang - träningsresans yogainstruktör

Susanne undervisar i Hatha yoga och är författare till två framgångsrika böcker om just yoga. På våra träningsresor startar hon dagen med att guida dig genom morgonyogan medan solen går upp över himlen. Susanne har också workshops under veckan där du får möjlighet att gå in på djupet i rygg, nacke och axlar. Susannes yoga pass är för alla oavsett nivå, och hon skickar alltid hem sina elever med bra verktyg för att kunna fortsätta med yogan hemma. 

Michaela Sperring

Michaela Sperring är koordinator samt mental & personlig Tränare med fokus på ledarskap och utveckling.

Hon koordinerar flera av Apollo Sports Resor och har varit med och utvecklat Apollo Sports SOLO-koncept från start.

Michaela är uppvuxen på fotbollsplanen och redan som 4 åring var målet att spela i landslaget. Det kom en knäskada i vägen och tack vare den har hon nu drivit eget företag i 8 år. Idag handleder hon elitidrottare, företagare och privat personer i deras jakt på utveckling och resultat.

Som person är hon otroligt driven, målmedveten och du ser tydligt att hon brinner för det hon gör! Utstrålning, professionalism och kunskap gör att hon berör och inspirerar hon deltagarna under veckan!

Om hotellet


 

Aqua Vista - Powered by playitas

Om Aqua Vista – powered by Playitas

Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, prova populära racketsporten padel eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Läs mer om Aqua Vista