Träningsresa 60+ med Swedish Training Camp, Sivota retreat - powered by Playitas

Välkommen till den perfekta träningsresan för aktiva 50-talister under ledning av Swedish Training Camp till Sivota på det grekiska fastlandet!

Gillar du träning, häng i gäng, träffa nya bekantskaper, äta och dricka gott? Då skall du hänga med till oss till Grekland och hotellet Sivota Retreat – powered by Playitas och njuta av härliga träningspass, föreläsningar, sol, bad och umgänge med träningsglada deltagare. Vi fyller dagarna med träning, glädje, sol, bad och härlig gemenskap. Förutom träning förhöjer vi er upplevelse med roliga aktiviteter som bl.a vandring, möjlighet att testa nytt som kajak, SUP eller cykling. Lyssna till givande föreläsningar, njut av vinprovning lokala viner, musik-quiz och fantastiska solnedgångar. Denna vecka ska ni bara inte missa!


Veckoprogram med extra allt 

Vi har satt ihop ett komplett veckoprogram som passar alla och du väljer själv hur mycket du vill delta i. Ingen kommer pressa dig men tillsammans kommer vi peppa varandra under ledning av professionella tränare och ledare.

Vi börjar ofta dagen med en power walk eller en morgonstretch innan frukost. Dagarna fyller vi sedan med träningspass som cirkelfys, kondition, funktionell träning, core, styrketräning i grupp, rörlighet och avslappning, vattengympa, danspass m.m.

Att få alla att känna sig välkomna och inkluderade är viktigt och vi är noga med detaljerna så att ni ska få en underbar upplevelse tillsammans med oss.


Vem kan delta  

50-talist - javisst! Men också för dig som är född tidigare eller senare. Vi är ett gäng mogna människor som kommer träna, yoga, stretcha, stuffa, diskutera och bara leva!

Resan passar för alla, oavsett om du är i starten av din träning eller har tränat länge. Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och att få alla att trivas.


Veckans program   

Program

Program för veckan kommer att presenteras här inom kort.


Om Sivota

Den lilla hamnbyn Sivota passar både livsnjutare som vill uppleva mer än sol och bad och naturälskare som söker lugn och ro. Sivota är omgivet av vackra kustremsor åt båda håll. Det finns få platser i Europa som erbjuder en så storslagen blandning av övärld, gröndraperade berg och kristallklart vatten som Sivota gör. Sivota är bedårande och typiskt grekiskt. Det som från början var en liten fiskeby har i dag förtjänat sitt rykte som en exklusiv semesterort. Yachter och segelbåtar står omsorgsfullt uppradade i hamnen, men förvänta dig ändå inte tillrättalagda vita dukar och gourmetrestauranger. I Sivota väntar det riktiga Grekland – ända fram till matbordet. Här finns ett småskaligt utbud, med vällagade rätter på riktigt bra och traditionella tavernor!

Pris från: 13 998:-

Datum: 28 aug – 4 sep 2023

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn  

Hotell: Sivota Retreat – powered by Playitas

Det här ingår:   

  • Flyg tur/retur inkl. bagage
  • Transfer
  • Mat på flyget
  • Del i dubbelrum                                    
  • Halvpension  
  • Ledarledd träning enligt program 

* Enkelrumstillägg 3000:-

Anmäl dig till resan

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: [email protected]


Instruktörer på resan:

Swedish Training Camp ingår och är en del av bolaget Golden Wellness AB som ägs och drivs av Petra och Håkan. Både Petra och Håkan arbetar med event och träningsföretaget Golden Wellness på heltid. Swedish Training Camp har visionen, ”Att få så många människor som möjligt i rörelse och få dem att förstå de positiva effekterna av det”. Det skall vara kul, enkelt och svettigt och inspirerar till glädje i träning och livet, att tänka enkelt och inte komplicera saker och ting, samt att våga gå utanför boxen, göra en high five och utmana dig själv! Swedish Training Camp har många års erfarenhet av att arrangera träningsresor (över 50 träningsresor i bagaget) och som inhyrda instruktörer för andra träningsföretag.

 


 

Petra Alm-Johansson - Licensierad Personlig tränare & kostrådgivare. Över 25 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör. Föreläsare, hälsoinspiratör samt fystränare åt diverse elitlag i Sverige. Arbetar med event & träningsföretaget Golden Wellness på heltid.

Håkan Johansson - Certifierad Tenniscoach, padelcoach och fystränare med 30 års erfarenhet på heltid. Certifierad mental coach. Uppdrag som coach samt tränare & fystränare inom olika sporter på elitnivå under många år. 

Beroende på antal resenärer har vi fler grymma instruktörer med oss på resan. De har många års erfarenhet av träning & träningsresor. Dessa presenteras i programmet senast 2 månader innan avresan.


Om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas