Golden Wellness Träningsresa - Porto Myrina — powered by Playitas

Välkommen till en träningsresa i samarbete med Golden Wellness, en träningsvecka med inspiration, kunskap och träningsglädje! Vi fyller dagarna med träning, sol, bad & härlig gemenskap. Allt detta i en fantastisk miljö på det nyrenoverade Porto Myrina — powered by Playitas.

Vi inspirerar dig med vår passion och glädje för träning & att få alla i rörelse. Kombinera detta med föreläsningar och god mat i en härlig gemenskap med likasinnade. Att få alla att känna sig välkomna och inkluderade är viktigt för oss. Vi är noga med detaljerna så att ni ska få en underbar upplevelse tillsammans med oss.

Vi har satt ihop ett väl genomtänkt veckoprogram som passar alla och du väljer själv hur mycket eller hur lite ni själva vill delta i. Vi kör powerwalks eller en joggingtur på morgonen innan frukosten. Dagen fortsätter med ex: cirkelfys, MRL, TABATA, core, rörlighet, Boot camp,  tekniktips för löpning, Styrkepasset, Boxpass m.m. I denna resan kommer vi även lägga in en hel del vandring. Vi älskar att använda oss av den miljön som finns runtomkring oss och det finns fantastiska vandringsmöjligheter. Vi är alltid väldigt förberedda med att leta upp lite mer att uppleva i våra resor. Vi bryter gärna av med trevliga utflykter & goda restaurangbesök & vinprovning.

Vem kan följa med på resan?

Resan passar för alla, oavsett om du är i starten av din träning eller har tränat länge. Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och att få alla att trivas. Det gör att ingen behöver känna sig ensam
Detta är även en resa där du enkelt kan resa ensam. Du träffar många nya vänner som du kommer ha fantastiskt kul med och minnen för livet.
Det går även bra att dela rum med annan resenär av samma kön, så slipper du betala för enkelrum. Detta anger du vid bokning.

Program

Program
Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras.

Klassbeskrivning

Power Walking- Vi går fort så det rinner på ryggen.
Löpning/Jogging- Distans eller intervaller, i omgivningarna runt ön och hotellet.
MRL - Fokus på just Mage, Rumpa & Lår. Minibanden gör så det bränner gott.
Boot Camp - Träning i närområdet med kroppen & naturen som redskap. Mycket high fives.
Core - Kroppskontroll med långsamma rörelse. Fokus på mage & rygg. (coreboll kan förekomma)
Rörlighet - Vi mjukar upp kroppen med långsamma rörelser. Barfota på mattan.
DrumZ - trummpinnar i händerna till trummig musik & högt i tak.
TABATA- Svettfest med 100% kondition & Styrka. 20 sek arbete , 10 sek vila.
Danspass-Låt för låt med olika enkla steg kombinationer, som en förfest.
Functional Training - Funktionell träning där vi använder enkla redskap som gummiband, käppar & kroppen som verktyg.
Boxpass - Boxhandskar på eller mittsar, grym träning för hela kroppen. Enkla övningar för alla.
Cirkelfys - Olika stationer med övningar för hela kroppen, balans, kondition, styrka & rörlighet. Vi jobbar i olika tidsintervaller till peppande musik.
Styrkepasset- Fokus på styrketräning.

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Pris: 10 498:-

Datum: 21-28 maj 2022

Hotell: Porto Myrina - powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm &Köpenhamn

Flygtider: se flygtider här

Detta ingår:

  • Flyg tur /retur samt mat på flyget och bagage
  • Transfer
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Alla pass med Golden Wellness
  • Föreläsning med bubbel
  • Goodiebag med bl.a. träningslinne/t -shirt

Enkelrumstillägg: 3 500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka resan

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]


Instruktörer på resan:

Golden Wellness drivs av Petra och Håkan, med bas i Varberg. Golden Wellness har visionen, ”Att få så många människor som möjligt i rörelse och få dem att förstå de positiva effekterna av det”. Det skall vara kul, enkelt och svettigt och inspirerar till glädje i träning och livet, att tänka enkelt och inte komplicera saker och ting, samt att våga gå utanför boxen, göra en high five och utmana dig själv! Golden Wellness har många års erfarenhet av att arrangera träningsresor (över 50 träningsresor i bagaget) och som inhyrda instruktörer för andra träningsföretag.

Petra Alm-Johansson - Licensierad Personlig tränare & kostrådgivare. Över 25 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör. Föreläsare, hälsoinspiratör samt fystränare åt diverse elitlag i Sverige. Arbetar med event & träningsföretaget Golden Wellness på heltid.

Håkan Johansson - Certifierad Tenniscoach, padelcoach och fystränare med 30 års erfarenhet på heltid. Certifierad mental coach. Uppdrag som coach samt tränare & fystränare inom olika sporter på elitnivå under många år. 

Beroende på antal resenärer har vi fler grymma instruktörer med oss på resan. De har många års erfarenhet av träning & träningsresor. Dessa presenteras i programmet senast 2 månader innan avresan.


Om hotellet

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas