Golden Wellness Träningsresa på La Pared - powered by Playitas

Välkommen till en träningsresa i samarbete med Golden Wellness, en träningsvecka med inspiration, kunskap och träningsglädje! Vi fyller dagarna med träning, sol, bad & härlig gemenskap på sporthotellet La Pared – powered by Playitas. Golden Wellness inspirerar dig med deras passion och glädje för träning och att få alla i rörelse. Kombinera detta med föreläsningar och god mat i en härlig gemenskap med likasinnade. Att få alla att känna sig välkomna och inkluderade är viktigt för oss. Vi är noga med detaljerna så att ni ska få en underbar upplevelse tillsammans med oss.

Vi har satt ihop ett komplett veckoprogram som passar alla och du väljer själv hur mycket eller hur lite ni själva vill delta i. Vi kör powerwalks eller en joggingtur på morgonen innan frukosten. Dagen fortsätter med ex: cirkelfys, MRL, skivstång, pulspass, core, rörlighet, boot camp, tekniktips för löpning, styrkeintervaller, boxpass m.m. 

Träningsprogram
Vårt fullspäckade program finner du här. 
Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls ca 2 veckor innan avresa.

Program

Vem kan följa med på resan?

Resan passar för alla, oavsett om du är i starten av din träning eller har tränat länge. Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och att få alla att trivas. Det gör att ingen behöver känna sig ensam.

Detta är även en resa där du enkelt kan resa ensam. Du träffar många nya vänner som du kommer ha fantastiskt kul med och minnen för livet.

Det går även bra att dela rum med annan resenär av samma kön, så slipper du betala för enkelrum. Detta anger du vid bokning.

Pris: från 10 498 :-

Datum: 4-11 mars 2022

Hotell: La Pared - powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtiderna här

Detta ingår:

  • Del i dubbelrum/lägenhet på La Pared-powered by Playitas
  • Helpension
  • Träning, föreläsning och andra aktiviteter enligt program
     

Enkelrumstillägg: 2500 :-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]

Klassbeskrivning

MRL - Fokus på just Mage, Rumpa & Lår. Minibanden gör så det bränner gott.

Boot Camp - Träning i närområdet med kroppen & naturen som redskap. Mycket high fives.

Core - Kroppskontroll med långsamma rörelse. Fokus på mage & rygg. (coreboll kan förekomma)

Rörlighet - Vi mjukar upp kroppen med långsamma rörelser. Barfota på mattan.

Pulspass - Svettfest med 100% kondition. Enkla pulshöjande övningar med hjälp av en stepbräda.

Power & Puls - Skivstång & Stepbräda & 100 % power. Vi varvar kondition & styrka.

Move Your Body - Rörelseglädje till musik. Som en förfest, man rycks med.

Functional Training - Funktionell träning där vi använder enkla redskap som gummiband, käppar & kroppen som verktyg.
Boxpass - Boxhandskar på eller mittsar. Grym träning för hela kroppen. Enkla övningar för alla.

Cirkelfys - Olika stationer med övningar för hela kroppen, balans, kondition, styrka & rörlighet. Vi jobbar i olika tidsintervaller till peppande musik.

Styrkeintervaller - olika stationer med fokus på styrka.


Instruktörer på resan

Golden Wellness drivs av Petra och Håkan, med bas i Varberg. Golden Wellness har visionen, ”Att få så många människor som möjligt i rörelse och få dem att förstå de positiva effekterna av det”. Det skall vara kul, enkelt och svettigt och inspirerar till glädje i träning och livet, att tänka enkelt och inte komplicera saker och ting, samt att våga gå utanför boxen, göra en high five och utmana dig själv! Golden Wellness har många års erfarenhet av att arrangera träningsresor (över 50 träningsresor i bagaget) och som inhyrda instruktörer för andra träningsföretag.

Petra Alm-Johansson - Licensierad Personlig tränare & kostrådgivare. Över 25 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör. Föreläsare, hälsoinspiratör samt fystränare åt diverse elitlag i Sverige. Arbetar med event & träningsföretaget Golden Wellness på heltid.

Håkan Johansson - Certifierad Tenniscoach, padelcoach och fystränare med 30 års erfarenhet på heltid. Certifierad mental coach. Uppdrag som coach samt tränare & fystränare inom olika sporter på elitnivå under många år.

Beroende på antal resenärer har vi fler grymma instruktörer med oss på resan. De har många års erfarenhet av träning & träningsresor. Dessa presenteras i programmet senast 2 månader innan avresan.

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas