Golden Wellness Träningsresa

Porto Myrina - powered by Playitas

Välkommen till en träningsresa i samarbete med Golden Wellness! En träningsvecka med inspiration, kunskap och träningsglädje! Vi fyller dagarna med träning, sol, bad & härlig gemenskap. Allt detta i en fantastisk miljö på det nyrenoverade Porto Myrina - powered by Playitas.

Vi inspirerar dig med vår passion och glädje för träning och att få alla i rörelse. Kombinera detta med föreläsningar och god mat i en härlig gemenskap med likasinnade. Att få alla att känna sig välkomna och inkluderade är viktigt för oss. Vi är noga med detaljerna så att ni ska få en underbar upplevelse tillsammans med oss.

Vi har satt ihop ett väl genomtänkt veckoprogram som passar alla och du väljer själv hur mycket eller hur lite du vill delta. Vi kör powerwalks eller en joggingtur på morgonen innan frukosten. Dagen fortsätter med exempelvis: cirkelfys, MRL, TABATA, core, rörlighet, tennis, Boot camp, DrumZ,  tekniktips för löpning, styrkepasset, boxpass med mera. I programmet kommer vi även lägga in en hel del vandring. Vi älskar att använda oss av den miljön som finns runtomkring oss och det finns fantastiska vandringsmöjligheter. Vi är alltid väldigt förberedda med att leta upp lite mer att uppleva under våra resor. Vi bryter gärna av med trevliga utflykter,  goda restaurangbesök och vinprovning.

Vem kan följa med på resan?

Resan passar för alla, oavsett om du är i starten av din träning eller har tränat länge. Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och att få alla att trivas. Det gör att ingen behöver känna sig ensam. Detta är även en resa där du enkelt kan resa ensam. Du träffar många nya vänner som du kommer ha fantastiskt kul med och skapa minnen för livet.

Det går även bra att dela rum med annan resenär av samma kön, så slipper du betala för enkelrum. Detta anger du vid bokning.

Pris: 10 498:-

Datum: 15-22 maj 2021

Hotell: Porto Myrina - powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn

Flygtider: se flygtider här

Detta ingår:

  • Flyg tur/retur inkl. bagage
  • Transfer
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning enligt program från Golden Wellness

Enkelrumstillägg: 3 500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka resan

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9.00-16.00

Träningsprogram


Instruktörer på resan:

Golden Wellness drivs av Petra och Håkan, med bas i Varberg. Golden Wellness har visionen, ”Att få så många människor som möjligt i rörelse och få dem att förstå de positiva effekterna av det”. Det skall vara kul, enkelt och svettigt och inspirerar till glädje i träning och livet, att tänka enkelt och inte komplicera saker och ting, samt att våga gå utanför boxen, göra en high five och utmana dig själv! Golden Wellness har många års erfarenhet av att arrangera träningsresor (över 50 träningsresor i bagaget) och som inhyrda instruktörer för andra träningsföretag.

Petra Alm-Johansson - Licensierad Personlig tränare & kostrådgivare. Över 25 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör. Föreläsare, hälsoinspiratör samt fystränare åt diverse elitlag i Sverige. Arbetar med event & träningsföretaget Golden Wellness på heltid.

Håkan Johansson - Certifierad Tenniscoach och fystränare med 30 års erfarenhet på heltid. Certifierad mental coach. Uppdrag som coach samt tränare & fystränare inom olika sporter på elitnivå under många år. Sport & klubbchef åt Falkenbergs tennisklubb.

Beroende på antal resenärer har vi fler grymma instruktörer med oss på resan. De har många års erfarenhet av träning & träningsresor. Dessa presenteras i programmet senast 2 månader innan avresan.


Porto Myrina - powered by Playitas

Om hotellet

Sporthotellet Porto Myrina - powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar! Här finns aktiviteter för alla med härligt poolområde och strand. Yoga med havsutsikt, träna i det nybyggda gymmet, kör gruppträning med instruktörer, cykla mountainbike, SUP:a eller spela en tennismatch. De närliggande bergen erbjuder mängder av stigar som bara väntar på att upptäckas på hjul eller till fots och bukten vid hotellet är perfekt om du vill SUP:a eller paddla kajak. Många av sporterna och aktiviteterna ingår dessutom i priset!