Functional Training & Yoga med Naemi Gunlycke på Aqua Vista

Välkommen att delta i en vecka med extra mycket yoga och funktionell träning. Gästtränare Naemi Gunlycke jobbar med rörelse i alla former och brinner för att motivera och inspirera andra till att hitta träningsglädje. Under veckan jobbar vi på att skapa starka och hållbara kroppar och bidra till välmående, både på utsidan och insidan. 

Klassbeskrivningar

Hathayoga - Vi väcker upp kroppen med lugna och följsamma rörelser. Passet innehåller dynamiska rörelser vilket förbättrar såväl rörlighet som balans och koordination. Perfekt för dig med stela och ömma muskler! Varje pass avslutas med avslappning för att hitta lugnet inför semesterdagen.

Yinyoga - Under yinyoga-klassen håller vi varje position en längre stund för att kunna släppa på stelhet och spänningar. En lugnande avslutning på dagen för att återhämta oss och landa i det som är här och nu.

Super Circuit - Stationsbaserad cirkelträning där vi alternerar kondition och styrkeövningar. Vi tränar i intervaller med både kroppsvikt och redskap, och upprepar övningar under ett förutbestämt tidsintervall. Perfekta passet för dig som vill utmanas.  

WOD - Workout of the day: En utmanande klass inspirerad av Crossfit där vi jobbar funktionellt med hela kroppen. Vi förbättrar styrka, flås, kroppskontroll och rörlighet med redskap som t.ex. skivstång, wallballs, kettlebells och hantlar. Alla kan delta på sin nivå.

Program

Program 15-22 jan 2020

Info om veckan

Pris: All träning är kostnadsfri.
Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka

Datum: 15-22 jan 2020

Hotell: Aqua Vista – powered by Playitas, Hurghada

Om veckan:

  • Gratis gästpass med professionella tränare
  • Rolig och effektiv träning
  • Träning och semester i ett!
  • Alla kan delta
  • Bo på fina sporthotellet Aqua Vista 
  • Ordinarie Aqua Vista- träningsprogram ingår alltid.

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


 

Om Naemi Gunlycke

Naemi är utbildad yogalärare, gyminstruktör samt Crossfit coach Level 1. Veckans pass erbjuds kostnadsfritt och Aqua Vistas ordinarie program erbjuds alltid utöver dessa gästpass.