Apollo Camp på Kreta

Följ med på Apollo Camp i maj -  en drömresa för aktiva tjejer i alla åldrar!
Få en kickstart med förnyad energi, en avslappnad kropp och ro i sinnet. Tillsammans med duktiga instruktörer reser vi till Kreta på en aktiv semester med över 120 timmars träning.

Vi bor på det populära Apollo Sports-hotellet Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels och vi fyller dagarna med total avkoppling, sol, bad, spa, tjejsnack, shopping och god mat kombinerat med inspirerande träningspass. Välj pass efter dagsform och humör - du väljer själv hur aktiv du vill vara. Målet är att att inspirera till en aktiv semester där du ska komma hem solkysst, utvilad och i form!


Träningsformer/pass

Du deltar i så många klasser du vill. Under veckan erbjuder vi yoga, bungee, core, dans, zumba, bootcamp, pulspass, tabata och mycket mer! 

Pris från: 10 998:- 

Det här ingår: 

  • Flyg tur och retur till Kreta
  • Boende (del i dubbelrum) *)
  • Transfer tur & retur
  • Måltid ombord på planet
  • All Inclusive
  • Ledarledd träning och aktiviteter enligt program

*) enkelrumstillägg: 2 500:- 

Boka

Full fart på Apollo Camp

Om instruktörerna

Duktiga och entusiastiska ledare och handplockade PT`s från norska KK Treningscamp. Instruktörena är duktiga på att anpassa träningen till såväl dig som är nybörajre som dig som redan tränar mycket hemma. Målet är att engagera och motivera dig till att bli starkare och sundare. 

 

Poolen på Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta har ett perfekt läge vid stranden och erbjuder en bekväm semester. Här ingår All Inclusive och hotellets spa har ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. Hotellet har bra sportfaciliteter med gym både ute och inne, gruppträning, cykling, tennisbanor och bra löprundor i området kring hotellet.  

Läs mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels