Snorkling i Thailand

Snorkling i Thailand

Thailand är känt för sitt vackra vatten och med Apollo kan du åka på snorklingsutflykter till några av de allra vackraste platserna, som till exempel Similian Islands, Surin Islands och Phi Phi Islands. Här kan du läsa mer om våra snorklingsutflykter i Thailand!


Snorklingsutflykter med Apollo

Snorkling på Similan Islands, Thailand

Snorkling på Similan Islands

Similan Island är Thailands stolthet när det kommer till natur och världen under ytan! Under denna utflykt kommer du uppleva orörd natur med kritvita stränder, kristallklart vatten, fiskar i regnbågens alla färger och även sköldpaddor - om du har riktigt tur! Dagen börjar med att speedbåten sätter kurs mot Similanöarna och ca 1,5 timme senare är vi framme vid Donald Duck Bay. Det blir flera stopp för bad och snorkling under dagen, och lunch avnjuts på en strand i samband med badstopp. Snacks och dryck serveras ombord på båten under hela utflykten.

Utflykten utgår från Khao Lak och Phuket. 

Lunch, snacks och dryck ingår i priset. Snorklingsutrustning finns att låna ombord.

Boka utflykt från Khao Lak Boka utflykt från Phuket

Snorkling på Surin Islands

Snorkling på Surin Islands

Surinöarna är ett riktigt snorkelparadis, med fiskar i alla regnbågens färger och både hårda och mjuka koraller. Dagen börjar med att speedbåten sätter kurs mot Surinöarna och ca 1,5 timme senare är vi framme vid Torina Island. Under dagen gör vi tre stopp för bad och snorkling, och ett av stoppen är intill vackra Torina Island.

Utflykten utgår från Khao Lak.

Lunch, snacks och dryck ingår i priset. Snorklingsutrustning finns att låna ombord.

Boka utflykt från Khao Lak

Snorkling på Koh Rok

Snorkling på Koh Rok

Letar du efter riktigt bra snorkling? Då ska du följa med på denna utflykt som tar dig till de vackra stränderna i södra Thailand - Snorkeler's Paradise! Här väntar vita sandstränder, och varmt kristallklart vatten. Snorkla bland färgglada korallrev, anemoner, fiskar och annat spännande marint liv. Öarna är svåra att nå och det är därför de är så välbevarade, med orörd natur vart du än kikar. Om du gillar fotografering finns här även fantastiska möjligheter, med promenerade varaner och utkikspunkter över Koh Ngai och Koh Lanta. 

Utflykten utgår från Koh Lanta.

Båttur och retur, engelsktalande guide, försäkring, lunch, färsk frukt, läsk och vatten samt snorkelutrustning ingår i priset.

Boka utflykt från Koh Rok

Snorkling på Coral Island

Snorkling på Coral Island

Denna snorklingstur tar dig till ön Koh Hey, eller Coral Island som den även kallas. Ön ligger ca 20 minuter bort från hamnen i Chalong och vi ankommer till Banana Beach som ligger på Koh Heys norra del. Som namnet antyder är ön känd för sina grunda korallrev och kristallklara vatten, och det är dessutom ett riktigt paradis för dig som vill prova på allt från parasailing och genomskinliga kajaker till bananbåtar och seawalking!

Utflykten utgår från Phuket.

Lunch, dryck och färsk frukt samt solstol och snorkelutrustning ingår i priset. Övriga vattenaktiviteter ingår inte i priset, men går att köpas på plats.

Boka utflykt från Phuket

Snorkling på Phi Phi Island

Snorkling på Phi Phi Island

Följ med och snorkla och bada vid de vackra Phi Phi-öarna i Thailand! Första stoppet blir vid Ao Nui Beach, som är en utmärkt strand för snorkling, innan vi åker vidare till den största och mest kända ön -  Phi Phi Don. Här finns det tid för sol, bad och ännu mer snorkling, och behöver du en paus finns det även souvenirbutiker, caféer och restauranger som du får möjlighet att utforska på egen hand. Innan vi åker vidare kommer vi att äta lunch på Bamboo Island. På vägen till den mindre ön Phi Phi Leh åker vi förbi Monkey Beach och på Phi Phi Leh kommer vi bland annat simma i den turkosa lagunen Pileh Cove. Vi åker även till Viking Cave, som är en grotta med målningar som liknar gamla vikingaskepp.

Utflykter utgår från Phuket och Koh Lanta och Krabi.

Lunch, dryck och färska frukt ingår i priset. På båten finns full snorkelutrustning (mask, snorkel och fenor) att låna.

Boka utflykt från Phuket  Boka utflykt från Koh Lanta  Boka utflykt från Krabi