Dykresor på Teneriffa

Dykning på Teneriffa

Tack vare att Teneriffa är en vulkanö är undervattenlandskapet spännande och dramatiskt! Det marina livet stort, med bland annat havssköldpaddor, trumpetfiskar, barracudor och bläckfiskar. Här kan du läsa mer om de dyk- och snorklingsutflykter som erbjuds med Apollo på Teneriffa!


Dyk- och snorklingsutflykter med Apollo

Dykresa på Teneriffa

Prova på att dyka & snorkla

Teneriffa under ytan är minst lika spännande och vacker som ovanför, och med en dyk- och snorklingstur får du uppleva den på bästa sätt! Vår professionella samarbetspartner Blue Explorers erbjuder ett brett programutbud för både för nybörjare och certifierade dykare, och denna utflykt utgår från Abades och börjar med en snorklingstur nära kusten. Har du bokat dyktur sker den efter lunch, då vi åker båt till ett område där det är ca 10 meter djupt. Först hålls en 40-50 minuter lång guidad tur innan det är dags att provdyka tillsammans med instruktörer.

  • Instruktörer och full utrustning ingår i priset.
  • Lunch ingår inte i priset, men det finns möjlighet att köpa mat på restaurang eller supermarket.

 

Det finns även möjlighet att följa med bara för sol och bad medan de andra dyker!

Boka utflykt på Teneriffa

Snorkling på Teneriffa

Snorklingsutflykt

Är du nyfiken på eller älskar att snorkla? Då är det här utflykten för dig! Dagen börjar med en introduktionslektion som leds av en erfaren instruktör, och sedan är det dags att själv bege sig ut tillsammans med en guide i ca 45 minuter. Om du vill kan du låna snorklingsutrustningen resten av dagen och fortsätta att undersöka vad som döljer sig under vattenytan. Teneriffas marina liv är stort och det finns möjlighet att stöta på allt från havssköldpaddor och trumpetfiskar till barracudor och bläckfiskar!

  • Instruktörer och full utrustning ingår i priset.
  • Lunch ingår inte i priset, men det finns möjlighet att köpa mat på restaurang eller supermarket

 

Boka utflykt på Teneriffa