Dykning på Madeira

Dykning på Madeira

Madeira är känd som den flytande trädgården i Atlanten, men även under ytan väntar något alldeles speciellt. Naturreservatet Garajau bjuder på kristallklart vatten och en rik flora och fauna. Här kan du läsa mer om dykmöjligheterna på Madeira!


Dykning på hotell Galomar

Dykcentret Manta Diving

På Apollo Mondo Duo-hotellet Galomar i Caniço do Baixo, ett par kilometer utanför Funchal, hittar du dykcentret Manta Diving med direkt tillgång till naturreservatet Garajau. I närheten av dykcentret ligger några av de bästa dykplatserna längs Madeiras sydkust och vattentemperaturen ligger på 18-25 grader året runt. Dykcentret erbjuder även snorkling, stand up paddle board och kajak.

Om hotell Galomar

Galomar är ett av våra Apollo Mondo Duo-hotell för vuxna, som bjuder in till en aktiv vistelse, samtidigt som det finns alla möjligheter till lugn och ro. Hotellet är en del av semesteranläggningen Galo Resort och som gäst på Galomar kan du nyttja faciliteterna på hela resorten, som exempelvis dykcentret Manta Diving (mot avgift). Njut av två pooler, det unika havsbadet Lido Galomar med badstegar ner i havet, gym, spa och flera restauranger och barer. 

Boka resa till hotell Galomar

Hotell Galosol på Madeira