Dykning på Kreta

Dykning på Kreta

På Kreta, Greklands största ö, finns det möjligheter till dykning för alla nivåer och åldrar! Längs kusten finns mängder av spännande dykplatser med allt från rev av vulkansten till unika svarta koraller. Här kan du läsa mer om dykning på Kreta!


Dykutflykter med Apollo

Heldag med dykning

Denna utflykt vänder sig till certifierade dykare och är en heldagsutflykt där två dyk ingår. När alla nödvändiga papper fyllts i är det dags för en kort brief från våra instruktörer innan dykdräkterna delas ut. Därefter tar vi oss till dykstället med speedboat och njuter av en härlig dag med spännande dyk!

Utflykten sker med engelsktalande guide.

Boka utflykt på Kreta

Dykkurs - Advanced Open Water Diver

Det här är en fyra dagar lång fortsättningskurs för dig som redan har Open Water Certifikat. Du får bland annat ett certifikat som tillåter dig att dyka ner till hela 30 meter under ytan! Upphämtning på hotell, all utrustning, instruktörer och diverse avgifter för utförandet är inkluderat och dykarbasen ligger strax utanför Rethymnon stad.

Boka utflykt på Kreta

Prova på att dyka

Vill du prova på att dyka? Denna utflykt ger dig möjlighet att testa på dykning tillsammans med engelsktalande guide. Dagen börjar med en genomgång av grundläggande information kring dykning och en informationsfilm, innan det är dags att börja träna i en swimmingpool. När alla känner sig trygga och förstår hur dykning går till tar vi oss ner i havet för ett spännande dyk på ca en halvtimme.

Minimiålder för utflykten är 10 år.

Boka utflykt på Kreta

Dykkurs för barn

Dykkurs för barn

Det här är en utflykt för alla barn som vill lära sig dyka! Vi introducerar Scuba Diving som aktivitet och hur spännande det är att upptäcka den spännande och färgglada undervattensvärlden. Instruktören ger en teorilektion om vad scuba diving är, hur utrustningen fungerar och därefter följer dykning i pool samt havsdyk tillsammans med instruktör på ett djup utav två meter.

Minimiålder 8 år.

Boka utflykt på Kreta

Open Water Diver

Passa på att ta ditt dykarcertifikat under din semester på Kreta! Open Water Diver är en fyra dagar lång grundkurs med välutbildade dykinstruktörer, vid dykarbasen som ligger strax utanför Rethymnon stad.

Upphämtning på hotell, all utrustning, instruktörer och diverse avgifter för utförandet är inkluderat. 

Boka utflykt på Kreta

Dykutflykt med båt

Följ med på en halvdagsutflykt där vi åker med båt från Mirtos för att dyka ner i det kristallklara vattnet. Här kan du dyka så djupt som 12 meter och utforska Kretas vackra undervattensvärld!

Boka utflykt på Kreta

Två dyk inkl. dykutrustning

Är du en certifierad dykare ska du boka denna utflykt som där två dyk i Kretas kristallklara vatten ingår! Dykutrustning ingår och en dykinstruktör följer med under turen.

Boka utflykt på Kreta