Strand på Rhodos

Resor från Göteborg

Du har väl inte missat att vi erbjuder mängder med prisvärda resor från Landvetter direkt till solen? Ända från juli-oktober kan du fynda härliga resor till resmål som Kreta, Santorini, Kroatien och Rhodos. Varför inte boka en sensommar-resa njuta av värmen in i det sista? I september har vi särskilt många resor att erbjuda!


Resor under juli - augusti

Kreta

Res till härliga Kreta under sommarlovet och njut av allt från eleganta hotell till mysiga familjeägda hotell i både välkända turistorter och genuina småstadspärlor. 

Boka resa till Kreta

Kroatien

I Kroatien väntar kristallklart vatten, intressanta sevärdheter och god mat – dessutom är Kroatien mycket prisvärt! Boka en resa i juli eller augusti och njut av skön värme.

Boka resa till Kroatien

Parga och Epirus-området

Upptäck pittoreska Parga och det vackra Epirus-området i sommar! Förutom Parga kan du även resa till favoriterna Sivota, Zagoria, Vrachos, Ammoudia och Kanali

Boka resa till Parga

Resor i september

Rhodos

På Rhodos hittar du några av Greklands finaste stränder, ett livligt nöjesliv i Rhodos stad och flera idylliska små byar på landsbygden. En resa till Rhodos passar alla – oavsett om du reser med familjen, som par, ensam eller med vännerna.

Boka resa till Rhodos

Zakynthos

På resan till Zakynthos kan du se fram emot flera vackra stränder, mysiga städer och riktigt skönt klimat. På öns västra och norra kust stupar branta klippor rätt ner i havet, vilket ger dig magiska stränder att upptäcka, som endast kan nås med båt.

Boka resa till Zakynthos

Kos

Med några av de vackraste stränderna längs Tolvöarna, grönskande dalar och historiska skatter är Kos en ö både för upptäckaren och livsnjutaren. 

Boka resa till Kos

Saranda, Albanien

I Saranda är vattnet kristallklart och stranden kantas av prisvärda restauranger och caféer. Här väntar strandnära hotell och annorlunda upplevelser. 

Boka resa till Saranda

Cypern

Med ett härligt väder och över 300 soldagar om året är Cypern det perfekta resmålet för dig som älskar sol, bad och vackra stränder. 

Boka resa till Cypern

Kroatien

I september bjuder Kroatien fortfarande på härlig värme. Njut av kristallklart vatten, god mat och charmiga resmål som Makarska och Brac. 

Boka resa till Kroatien

Kreta

Res till Kreta i september och njut av sommarvärme, magiska stränder som Elafonissi och storslagna naturupplevelser. 

Boka resa till Kreta

Karpathos

En resa till Karpathos lovar en upplevelse utöver det vanliga. Här väntar en genuin grekisk atmosfär på en lugn ö med vacker natur.

Boka resa till Karpathos

Parga och Epirus-området

Res till charmiga Parga och det vackra Epirus-området i september! Förutom Parga kan du även resa till favoriterna SivotaZagoriaVrachosAmmoudia och Kanali

Boka resa till Parga

Resor i oktober

Kreta

Njut av värmen ända in i det sista på Kreta, och välj mellan härliga resmål som Platanias, Agia Marina och Kolymbari. 

Boka resa till Kreta

Rhodos

Med flest soltimmar i Grekland bjuder Rhodos på en härlig solresa även i oktober! Njut av skön sommarvärme ända in på hösten.

Boka resa till Rhodos

Cypern

Med ett härligt väder och över 300 soldagar om året är Cypern det perfekta resmålet för dig som vill resa på hösten i oktober.

Boka resa till Cypern