Premiumresor – social resa med många upplevelser

Följ med oss på en social resa tillsammans med andra resenärer där upplevelserika utflykter, högklassiga hotell, flygresa och flera måltider är inkluderat. Resformen passar dig som vill utforska en ny plats i ett lugnare tempo, där det viktigaste är att njuta av god mat och en skön semester tillsammans med nya bekantskaper. Vi äter de flesta måltiderna tillsammans och åker ut på utflykter som en grupp, vilket gör att resan även blir en social upplevelse. Våra utvalda hotell är av god standard och erbjuder allt du behöver för en bekväm resa. Både guiderna och reseledarna talar skandinaviska, och våra reseledare finns oftast i närheten för att hjälpa till vid behov.

Premiumresor innebär:

  • Direktflyg och transfer
  • Boende på hotell med god standard
  • Social gemenskap med gruppen
  • Ett spännande och varierat utflyktsprogram
  • Skandinavisktalande guider och reseledare
  • Boka tillsammans med en partner eller vän, eller på egen hand mot tillägg.

Välj mellan dessa resor:

Gran Canaria

Gran Canaria - nu från 10 598 kr

Avresa i oktober, december, januari, mars och april
Från Stockholm och Göteborg.

Denna premiumresa går till Gran Canarias sydkust eller huvudstad. Förutom härliga dagar med sol och bad får du uppleva den älskade ön i all sin prakt. Detta är resan för dig som gärna njuter av tapas, vin och trevlig gemenskap.

Läs mer om premiumresor till Gran Canaria
Lanzarote

Lanzarote - nu från 10 698 kr

Avresa i december, januari, mars och april
Från Stockholm.

Följ med på en premiumresa till Lanzarote som bjuder på en vecka fylld av intressanta upplevelser! Under resan utforskar vi öns berömda vulkanlandskap, smakar på lokala läckerheter och lär oss mer om konstnären César Manrique.

Läs mer om premiumresor till Lanzarote

Teneriffa - nu från 8498 kr

Avresa i december, januari, mars och april

På premiumresan till Teneriffa bor du antingen på den soliga sydkusten eller i grönskande Puerto de La Cruz i norr. Här upptäcker vi sevärdheter som Spaniens högsta berg - Teide, pyramiderna i Güimar, Kanarieöarnas gamla huvudstad La Laguna och mycket mer.

Läs mer om premiumresor till Teneriffa
Madeira

Madeira - nu från 8 798 kr

Avresa i november, december och januari
Från Stockholm och Göteborg.

Premiumresan till Madeira bjuder på en vecka fylld av intressanta upplevelser! Under resan utforskar vi öns sagolika natur, smakar på lokala specialiteter och besöker flera fascinerande platser.

Läs mer om premiumresor till Madeira
Egypten

Egypten - nu från 8998 kr

Avresor i januari och mars
Från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn

Denna premiumresa tar dig till historiska Egypten! Under resan får du uppleva världskända mästerverk som Luxor och Karnak, bekanta dig med staden Hurghada och självklart sola och bada i kristallklara Röda havet.

Läs mer om premiumresor till Egypten

Kreta - nu från 8998 kr

Avresor i september och oktober
Från Stockholm, Göteborg och Visby.

På denna resa får vi en bättre inblick i grekiska mattraditioner, den lokala kulturen och Kretas historia, samtidigt som vi kommer tätt inpå den vackra naturen och de imponerande bergen!

Läs mer om premiumresor till Kreta

Rhodos - nu från 8998 kr

Avresa i september och oktober
Från Stockholm och Göteborg.

Rhodos bjuder på en härlig blandning av bysantisk, romersk och turkisk arkitektur i gamla stan, turkosblått hav, varma soldagar och sist men inte minst, välsmakande grekiska specialiteter.

Läs mer om premiumresor till Rhodos

Cypern - nu från 9498 kr

Avresa i september och oktober
Från Stockholm och Göteborg.

Upplev den frodiga naturen och det kristallklara vattnet, låt dig fascineras av den märkliga spökstaden Famagusta och följ med på en cypriotisk matlagningskurs i byn Vavatsinia.

Läs mer om premiumresor till Cypern