Premiumresor – social resa med många upplevelser

Följ med på en social premiumresa tillsammans med andra resenärer där upplevelserika utflykter, högklassiga hotell, flygresa och flera måltider är inkluderat. Resformen passar dig som vill utforska en ny plats i ett lugnare tempo, där det viktigaste är att njuta av god mat och en skön semester tillsammans med nya bekantskaper.

Vad innebär en premiumresa?

  • Social gemenskap i en grupp som reser tillsammans
  • Ett spännande och varierat utflyktsprogram
  • Boende på hotell av god standard
  • Skandinavisktalande guider och reseledare
  • Direktflyg och transfer

Välj inriktning till din premiumresa

Premiumresorna erbjuds med tre olika inriktningar: klassisk, mat & vin och skärgårdskryssning

Vakna upp i Parga i Grekland, på Brac i Kroatien, eller varför inte i livfulla Saranda i Albanien? Börja dagen med en härlig frukost - du väljer själv om du vill äta i sällskap med andra eller ha en stund för dig själv.

Premiumresa Klassisk ger dig en bred upplevelse där både mat, natur och kultur är inbakat i programmet. Möt några av resmålets allra vackraste utsikter, upptäck spännande kulturskatter och luncha på charmiga små restauranger - allt tillsammans med nya bekantskaper.

Till kvällen äter vi gemensam middag på en lokal restaurang i någon av stans alla blomsterkantade gränder. Njut av god mat och dryck medan du pratar om dagens alla upplevelser tillsammans med de andra premiumresenärerna. Promenera mätt och belåten längs strandpromenaden, innan sängen lockar efter ännu en dag av nya intryck.

Se resmål

 

Vakna upp till en semesterdag helt dedikerad åt lokala läckerheter. Dagen börjar med en god frukost innan det är dags för en spännande utflyktsdag i gastronomins tecken. Vad sägs om en utflykt genom vackra landskap där vi upptäcker oljor, vin och druvor? Eller en grekisk matlagningskurs i en botanisk trädgård på Kreta?

Självklart får du också egentid, som du fyller precis som du vill! Det går lika bra att slappna av vid hotellpoolen som att ge sig ut på ett eget äventyr för att utforska omgivningarna. Kvällens middag är ett gyllene tillfälle att fortsätta matresan och tillsammans med de andra premiumresenärerna prata om vilka läckerheter ni fått smaka under dagen.

Se resmål

 

Tänk att bli väckt av vågornas brus. Under premiumresan Skärgårdskryssning är närheten till havet och naturen den gemensamma nämnaren.

Dagarna tillbringas med att upptäcka pittoreska små städer, spännande kulturskatter och lokala smaker. Följ med på stadsvandringar, bada i kristallklart vatten och skaffa nya bekantskaper på vägen. Njut av gemensamma luncher, middagar och utflykter tillsammans med gruppen, samtidigt som det finns tid att upptäcka på egen hand eller bara ta det lugnt med fötterna i sanden. 

Se resmål