Premiumresor – social resa med många upplevelser

Följ med på en social resa tillsammans med andra resenärer där upplevelserika utflykter, högklassiga hotell, flygresa och flera måltider är inkluderat. Resformen passar dig som vill utforska en ny plats i ett lugnare tempo, där det viktigaste är att njuta av god mat och en skön semester tillsammans med nya bekantskaper. Vi äter de flesta måltiderna tillsammans och åker ut på utflykter som en grupp, vilket gör att resan även blir en social upplevelse. Våra utvalda hotell är av god standard och erbjuder allt du behöver för en bekväm resa. Både guiderna och reseledarna talar skandinaviska, och våra reseledare finns oftast i närheten för att hjälpa till vid behov.

Premiumresorna har tre olika inriktningar: klassisk, mat & vin och aktiv. Detta ger dig möjlighet att skräddarsy din resa efter dina egna intressen och önskemål om typ av semester.

Premiumresor innebär:

 • Direktflyg och transfer
 • Boende på hotell med god standard
 • Social gemenskap med gruppen
 • Ett spännande och varierat utflyktsprogram
 • Skandinavisktalande guider och reseledare
 • Boka tillsammans med en partner eller vän, eller på egen hand mot tillägg.

Välj mellan dessa resor:

Kreta

Avresa i april, maj, september och oktober.

En premiumresa till Kreta är något alldeles speciellt.  Följ med oss och välj mellan premiumresor som tar dig upp i bergen, till en pittoresk liten restaurang eller runt Chanias slingrande gränder.

Välj mellan premiumresorna:

 • Klassisk
 • Mat & vin
 • Aktiv
Läs mer om premiumresor till Kreta

Kroatien

Avresa i maj, juni, september och oktober.

Följ med till Kroatien och välj bland premiumresor som tar dig till den vackra ön Brač, Makarska rivieran eller på en tur med skärgårdskryssningen Captain Bota.

Välj mellan premiumresorna:

 • Klassisk
 • Mat & vin
 • Brac
 • Skärgårdskryssning med Captain Bota
Läs mer om premiumresorna till Kroatien

Rhodos

Avresa i april, maj, september och oktober.

Rhodos är en av de stora favoriterna bland öarna i Grekland. Premiumresorna hit låter dig få uppleva öns pärlor i form av god mat, vackra städer och storslagen natur.

Välj mellan premiumresorna:

 • Klassisk
 • Mat & vin
 • Aktiv
Läs mer om premiumresorna till Rhodos

Parga

Avresa i maj och september.

Följ med på en premiumresa till vykortsvackra Parga där du får uppleva fantastisk natur, kultur och avkopplande båtturer – allt inbakat i programmet. Under veckan besöker vi bland annat den vackra ön Paxos, den arkeologiska fyndplatsen Butrinti och Europas egna Grand Canyon.

 • Premiumresan till Parga ger dig en bred upplevelse där både mat, natur och kultur är inbakat i programmet.
Läs mer om premiumresan till Parga

Albanien

Avresa i maj och september.

Albanien har snabbt seglat upp som ett av Medelhavets hetaste resmål. Med sina vackra stränder, välkomnande kultur och rika historia är det inte svårt att förstå varför. Under premiumresan hit får du bland annat uppleva en äkta albansk afton, det vackra naturfenomenet "det blå ögat" och utgrävningarna av den antika staden Butrint.

 • Premiumresan till Albanien ger dig en bred upplevelse där både mat, natur och kultur är inbakat i programmet.
Läs mer om premiumresan till Albanien

Cypern

Avresa i maj, september och oktober.

Följ med till Cypern och vår premiumresa i detta varma och solsäkra land. Upplev den mystiska spökstaden Famagusta, lär dig laga äkta cypriotiska rätter, njut av goda middagar och mycket mer.

 • Premiumresan till Cypern ger dig en bred upplevelse där både mat, natur och kultur är inbakat i programmet.
Läs mer om premiumresan till Cypern

Välj mellan dessa resor:

Egypten

Egypten

Avresor i januari och mars
Från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn

Denna premiumresa tar dig till historiska Egypten! Under resan får du uppleva världskända mästerverk som Luxor och Karnak, bekanta dig med staden Hurghada och självklart sola och bada i kristallklara Röda havet.

Läs mer om premiumresor till Egypten

Teneriffa

Avresa i december, januari, mars och april

På premiumresan till Teneriffa bor du antingen på den soliga sydkusten eller i grönskande Puerto de La Cruz i norr. Här upptäcker vi sevärdheter som Spaniens högsta berg - Teide, pyramiderna i Güimar, Kanarieöarnas gamla huvudstad La Laguna och mycket mer.

Läs mer om premiumresor till Teneriffa
Gran Canaria

Gran Canaria

Avresa i oktober, december, januari, mars och april
Från Stockholm och Göteborg.

Denna premiumresa går till Gran Canarias sydkust eller huvudstad. Förutom härliga dagar med sol och bad får du uppleva den älskade ön i all sin prakt. Detta är resan för dig som gärna njuter av tapas, vin och trevlig gemenskap.

Läs mer om premiumresor till Gran Canaria
Madeira

Madeira

Avresa i november, december och januari
Från Stockholm och Göteborg.

Premiumresan till Madeira bjuder på en vecka fylld av intressanta upplevelser! Under resan utforskar vi öns sagolika natur, smakar på lokala specialiteter och besöker flera fascinerande platser.

Läs mer om premiumresor till Madeira
Lanzarote

Lanzarote

Avresa i december, januari, mars och april
Från Stockholm.

Följ med på en premiumresa till Lanzarote som bjuder på en vecka fylld av intressanta upplevelser! Under resan utforskar vi öns berömda vulkanlandskap, smakar på lokala läckerheter och lär oss mer om konstnären César Manrique.

Läs mer om premiumresor till Lanzarote