Premiumresor – social resa med många upplevelser

Följ med oss på en social resa tillsammans med andra resenärer där upplevelserika utflykter, högklassiga hotell, flygresa och flera måltider är inkluderat. Resformen passar dig som vill utforska en ny plats i ett lugnare tempo, där det viktigaste är att njuta av god mat och en skön semester tillsammans med nya bekantskaper. Vi äter de flesta måltiderna tillsammans och åker ut på utflykter som en grupp, vilket gör att resan även blir en social upplevelse. Våra utvalda hotell är av god standard och erbjuder allt du behöver för en bekväm resa. Både guiderna och reseledarna talar skandinaviska, och våra reseledare oftast i närheten för att hjälpa till vid behov.

Premiumresor innebär:

  • Direktflyg och transfer
  • Boende på hotell med god standard
  • Social gemenskap med gruppen
  • Ett spännande och varierat utflyktsprogram
  • Skandinavisktalande guider och reseledare
  • Boka tillsammans med en partner eller vän, eller på egen hand mot tillägg.

Välj mellan dessa resor:

Kreta - nu från 8998 kr

Avresor i september och oktober
Från Stockholm, Göteborg och Visby.

På denna resa får vi en bättre inblick i grekiska mattraditioner, den lokala kulturen och Kretas historia, samtidigt som vi kommer tätt inpå den vackra naturen och de imponerande bergen!

Läs mer om premiumresor på Kreta

Rhodos - nu från 8998 kr

Avresa i september och oktober
Från Stockholm och Göteborg.

Rhodos bjuder på en härlig blandning av bysantisk, romersk och turkisk arkitektur i gamla stan, turkosblått hav, varma soldagar och sist men inte minst, välsmakande grekiska specialiteter.

Läs mer om premiumresor på Rhodos

Cypern - nu från 9498 kr

Avresa i september och oktober
Från Stockolm och Göteborg.

Upplev den frodiga naturen och det kristallklara vattnet, låt dig fascineras av den märkliga spökstaden Famagusta och följ med på en cypriotisk matlagningskurs i byn Vavatsinia.

Läs mer om premiumresor på Cypern
Madeira

Madeira - nu från 8 798 kr

Avresa i november, december och januari
Från Stockholm och Göteborg.

Premiumresan till Madeira bjuder på en vecka fylld av intressanta upplevelser! Under resan utforskar vi öns sagolika natur, smakar på lokala specialiteter och besöker flera fascinerande platser.

Läs mer om premiumresor till Madeira
Lanzarote

Lanzarote - nu från 10 698 kr

Avresa i december, januari, mars och april
Från Stockholm.

Följ med på en premiumresa till Lanzarote som bjuder på en vecka fylld av intressanta upplevelser! Under resan utforskar vi öns berömda vulkanlandskap, smakar på lokala läckerheter och lär oss mer om konstnären César Manrique.

Läs mer om premiumresor till Lanzarote
Gran Canaria

Gran Canaria - nu från 10 598 kr

Avresa i oktober, december, januari, mars och april
Från Stockholm och Göteborg.

Denna premiumresa går till Gran Canarias sydkust eller huvudstad. Förutom härliga dagar med sol och bad får du uppleva den älskade ön i all sin prakt. Detta är resan för dig som gärna njuter av tapas, vin och trevlig gemenskap.

Läs mer om premiumresor till Gran Canaria