Atlantic Holiday Center Premium

  • Bästa tänkbara läge vid havet

Våra premiumresor till Teneriffa är sociala gruppresor som innehåller både flygresa, ett bra hotell, anpassade utflykter och välsmakande måltider. Utflyktsprogrammet är noga utvalt med två olika utflyktspaket som ger dig möjlighet att skräddarsy din resa efter dina egna intressen och önskemål om typ av semester.


Rumstyper

Tvårumslägenhet för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 467 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Atlantic Holiday Center är ett av våra Apollo Mondo Selected-hotell, och ligger läckert vid klipporna, på första parkett vid havet i den lilla orten Callao Salvaje på Teneriffa. Här bor du i ljusa lägenheter, men gångavstånd till stranden samt till restauranger och barer i området.

Trevligt poolområde och takterrass Hotellets har ett härligt poolområde med en stor saltvattenspool och en separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller samt handduksservice mot avgift. Vid poolområdet ligger även kaffe- och juicebaren Mondo Café där du enkelt kan finna semesterlugn med extra gott kaffe. Här kan du köpa äkta spanskt kaffe, latte, cappuccino, espresso, olika sorters nypressade juicer, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet. På hotellets tak finns en stor sol-/takterrass med vackra vyer över Atlanten och ön La Gomera.

På hotellet finns också buffé- och à la carte-restaurangen Sea Soul som har en tillhörande utomhusterrass. Poolbaren erbjuder även en à la carte-meny med hälsosamma rätter (denna är inte inkluderad i All Inclusive).

Aktiviteter och träning på hotellet
På hotellet finns ett gratis gym, och du kan också delta i gratis morgonyoga fem gånger i veckan med utbildade skandinavisktalande instruktörer. Ibland erbjuds även andra gruppträningspass på hotellet. Tider och aktuellt veckoprogram fås på hotellet. Tennisbana (racket finns att hyra mot avgift). Löparrundor och cykelbanor i anslutning till hotellet.

Övrig information
Vill du ta dig in till Playa de las Americas, där det finns gott om restauranger, barer, butiker och stränder går lokalbussen två gånger i timmen och det tar ca 30-40 minuter. Bredvid hotellet ligger en härlig trädgård med palmer. Gratis wifi på hela hotellet. Tvättrum mot avgift (där du tvättar själv).

Måltider

Halvpension inklusive dryck.

Bra att veta

Saltvattenspoolen är uppvärmd vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.

Ljud från närliggande barer kan uppfattas som störande i de lägenheter som vetter mot vägen. Backe ner till stranden. Lokal trafik.